قهرمان امسال باشگاههاي اروپا قرمزهاي باوارياست
دمت گرم فقط همین
قهرمان امسال باشگاههاي اروپا قرمزهاي باوارياست
دمت گرم فقط همین
فکر کنم لیگ المانه که از جذابیت افتاده
فوتبال خشک و ماشینی و بازی های کسل کننده...حتی وقتی دو تیم معروف المان با هم بازی می کنند یک بازی خسته کننده از اب در میاد
شما برو ببین لیگ المان از نظر کیفی پایین تر از لیگ فرانسه است
بهتون هم میگم بایرن عمرا قهرمان بشه...
درسته که شاید لیگ المان یه کم خشک باشه ولی اینو داشته باش که تیم المان همیشه جزه 4 تیم بوده
بایرن هم اصلا شک نکن که قهرمانه . بهت قول می دم
حیف امسال میلان نیستش و گرنه دوباره یه حالی به این بایرن میداد
اشکالی نداره به جاش وردربرمن یه حالی به این میلان میده.![]()
وردبرمن..!!!!![]()
اتفاقا الان تيمهاي الماني خيلي هم قشنگ بازي ميكنن. از زماني كه كلينزمن وارد عرصه مربي گري شد سبك بازي المانها تغيير كرد. همين هوفنهايم كه الان صدر نشين بوندسليگا هست ببين چه بازيهاي قشنگي رو ارائه ميده هر بازيش سه چهار تا گل تاكتيكي و اساسي داره.
مثل ميلان خوبه كه هر بازي رو با خوش شانسي اونم دقيقه نود ببره
منم بهتون ميگم كه بايرن قهرمان ميشهبهتون هم میگم بایرن عمرا قهرمان بشه.
اره برمن. همون طور كه تو بازيهاي گروهي ليگ قهرمانان تيم اينتر ميلان رو با همون مورينيو در دو بازي رفت و برگشت متوقف كرد مطمئن باش كه ميلان رو هم خيلي راحت حالشو ميگيره.![]()
دقیقا همینطور هست!
یک زمان تلویزیون ایران به فوتبال المان وحشتناک گیر داده بود و فقط فوتبال این کشور را پخش میکرد اون زمان به خاطر بازیهای المان فوتبال زده شدم!
برای من لیگ فرانسه و هلند خیلی جذاب تر از لیگ المان هستم!ليگ سطح پايين تشما به اين ليگ كه رقابت فشرده ونزديك هست ميگي سطح پايين؟؟!!
همين ليگ اسپانيا كه از همه سطحش پايينتره. شما نگاه كن الان بارسلونا با اختلاف 12 امتياز نسبت به تيم دوم جدول صدر نشينه. بعد اون وقت كجاي اين ليگ سطح بالا و جذاب
يا همين ليگ ايتاليا كه الان چند ساله ديگه از جذابيت افتاده و قهرماني فقط از ان اينتر بوده و تيمهاي ديگه مثل روم هميشه به دنبال دومي بودن تا قهرماني يا همين جام حذفيش كه چهار ساله بين اينتر و روم در جريان بوده .
از همين الان ميتونم بهت بگم كه اينتر امسال هم قهرمان ايتالياست. ليگي كه قهرمانش مشخصه نه سطح بالايي داره ونه جذابيتي.
در ضمن اگر به واسطه ی قهرمانی متعدد یک تیم در یک کشور سطح اون لیگ پائین هست این وضع برای المان خیلی بدتر هست!
در المان بایرن با بودجه چند برابر سایر تیمها رفته همواره بهترین بازیکنان المان و به تازگی اروپا را میگیره و الان سالهاست که در المان قهرمان هست و تا زمانی که در داخل تیم به بحران نخوره بی رقیب هست اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
در مورد لیگ ایتالیا باید به وضعی که برای فوتبال این کشور پیش امد توجه کنی
لیگ اسپانیا سطحش پائینتره ؟
اگر به واسطه امتیازات بارسا لیگ اسپانیا سطحش پائین هست در اروپا هم بارسا بی رقیب نشون داده و به تیمها زیاد گل زده پس اروپا هم سطحش پائین هست!
تو تمام لیگ ها فوتبال چند قطبی هست و همیشه رقابت برای قهرمانی در بین این تیمها در جریان بوده و سایر تیمها هم فقط برای خالی نبودن سایر رده ها جنگیدند این در تمام لیگ ها وجود داره از نظر من لیگی جذاب میشه که قطبهاش بیشتر باشند در انگلیس منچستر،لیورپول،ارسنال،چلس ی قطبهای فوتبال هستند و در ایتالیا رم،یووه،میلان و اینتر و در اسپانیا بارسا،رئال، والنسیا اما در المان بایرن و ؟؟؟
اصلا تلويزيون ايران چي از فوتبال حاليشون ميشه. يك مشت بيسواد احمق نشستن اونجا دارن تصميم ميگرن چه بازي رو نشون بدن. از هفته اي كه هفت روزه هشت بار از بارسلونا (تيمهاي محبوب خياباني و فردوسي پور) بازي پخش ميكنن.یک زمان تلویزیون ایران به فوتبال المان وحشتناک گیر داده بود و فقط فوتبال این کشور را پخش میکرد اون زمان به خاطر بازیهای المان فوتبال زده شدم!
ليگ فرانسه كه الان ---- 10 ساله داره مرتب قهرمان ميشه. كجاي اين ليگ جذابهبرای من لیگ فرانسه و هلند خیلی جذاب تر از لیگ المان هستم!
اشتباه ميكني . اتفاقا بايرن دو سال پيش هيچ جامي رو نتونست بگيره. هميشه اينطوري نبوده كه هر سال قهرمان بشه. شايد هر دو سه سال يك بار تونسته قهرمان المان بشه.در ضمن اگر به واسطه ی قهرمانی متعدد یک تیم در یک کشور سطح اون لیگ پائین هست این وضع برای المان خیلی بدتر هست!
در المان بایرن با بودجه چند برابر سایر تیمها رفته همواره بهترین بازیکنان المان و به تازگی اروپا را میگیره و الان سالهاست که در المان قهرمان هست و تا زمانی که در داخل تیم به بحران نخوره بی رقیب هست اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
تازه ايني كه گفتي كاملا براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. ليگ انگليس دقيقا هر يك سال در ميون منچستر قهرمان ميشه. ليگ ايتاليا كه الان چهار ساله اينتر از چهار هفته قبل بازيها قهرمانيش مشخصه. اسپانيا هم همينطور يك سال رئال قهرمان ميشه باز ساله ديگه بارسلون.
حرفي نداره؟؟!!اما همین تیم در خارج اروپا حرف چندانی برای گفتن نداره!
بايرن دو سه ساليه كه يكم از اروپا دور مونده. مگه يادت نمياد قبل از اون زمان هيتزفلد بايرن چه بازيهايي رو تو اروپا انجام ميداد. به رئال چهار تا چهار تا ميزد . هميشه هم جزء چهار تا تيم اول اروپا بود. البته الان هم هست.امسال هم مطمئن مطمئن باش كه قهرمان ميشه.![]()
اين رو هم اضافه كنم كه هر وقت برمن تو يوفا ميلان رو از دور رقابت ها حذف كرد بعد اون وقت معلوم ميشه كه فوتبال چند قطبي يعني چي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)