اخ گفتی
حیف اون ماشین نیست که یه عرب توش بشینه![]()
اخ گفتی
حیف اون ماشین نیست که یه عرب توش بشینه![]()
خیلی تایید میشه چون پراید اصلا" ترمز ندارهاگه لنت هاتون هم مال کارخونه هست برید عوضش کنید چون می گفتند اصلا اعتبار نداره
با سلام براي پرايد همين شمعهاي استاندارد خوبه ولي اگر دنبال بهترين شمعهاي بازار هستي كه روي كاركرد موتور تاثير مثبت زيادي دارند شمعهاي پلاتينيوم بوش و چند پلاتينه و شمع دنسو Denso ژاپني با الكترود ايريديومي كه دستي 55 تومنه!!
ولي شمع داريم تا شمع.به فروم زير برو كه بهترين جا براي بحثهاي تخصصي خودرو هست و اين صفحه شو ببين
ببين در اين عكس يك شمع معموليspark plug با شمع Pulse plug مقايسه شده بنظرت كار هر دو يكي هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
حالا الآن سالمی خودش معجزس!!!!!!!!!!!!!
دو سال پیش یه پراید هاشبک داشتیم مال سال 81 بود !! من باهاش 180 تا پر کردم ولی بازم گاز خور داشت!! دیگه ترسیدم چپه بشم!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم توی اتوبان اصفهان کاشان.... 2 تیکشه که ماشین میکشه با 175 بره... اما تا حالا 180 نرفته.... مال من اصلا بیشتر از 175 نمیره![]()
ماشاالله.چه خبره.خیلی ممنونم.لطف کردید.واقعا استفاده کردیم.
آخه من نمیدونم کدوم پراید معمولی از 160 یا 165 بیشتر میره؟؟؟نکنین این کارارو.یکی از آشناهام میگفت که باباش راننده تانکر بوده که واسه فرودگاه و هواپیما میبرده.طرف می گفت که هر چند وقت یه بار همراه باباش مرفته یه 70 لیتر بنزین کش میرفته واسه ماشینش.و اینکه ایشون می گفت وقتی با این ماشین حرکت میکردم میخواست جاده رو بخوره.می گفت با پراید 190 تا رفتم.حقیقتش من که باورم نشد.حس کردم خالی بسته.کسی اطلاعی داره از این موضوع؟
خالی بسته چون بنزینه هواپیمارو با تانک ر نمیبرند . از ورامین تا فرودگاها لوله کشی شده!!!!!
من با پرايد كره اي تا 185 تا رفتم. فكر كنم تا 190 تا هم بره.(البته اين موضوع مال 7سال پيشه!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)