اگه توي تنظيمات devdata جاي اعداد مربوط به dpad با اعداد استيك چپ عوض بشه بايد درست بشه.
اينطور نيست ؟؟؟
اگه توي تنظيمات devdata جاي اعداد مربوط به dpad با اعداد استيك چپ عوض بشه بايد درست بشه.
اينطور نيست ؟؟؟
نه اینطور نیست نمیشه دایرکت پد نمیتونه شماره هاش برای آنالوگ کار کنه
این پد به لعنت خدا هم نمیارزه! ، هیچ دسته ای با مارک درست حسابی از هر لحاظ به دسته 360 نمیرسه حالا این میخواد برسه؟این دسته فراسو رو دیدید ؟
کپه دسته 360 !
بی سیم !!!
23 هزار تومن !!!!
من اگه این رو تهیه کنم میتونم جای دسته 360 توی بازی ها استفاده کنم ؟
لینک مشخصات :
من دسته 360 رو پیشنهاد می کنم و بنظرم از هرلحاظ از همه ی دسته های دنیا بهتره :
2 سال جایزه بهترین طراحی رو برای خوشدست بودن گرفته
توسط بازیهای PC ساپورت میشه ، خیلی از بازیها هستن که هیچ گیم پدی رو ساپورت نمی کنن و فقط دسته 360 ساپورتن
تنها دسته ایه که جای اعداد تو بازیها عکس دکمه های خودش میاد !!
درایور های غیر رسمی داره که میتونید دکمه ها رو Mapping شون رو عوض کنید!!! یعنی بازیی مثل DMC 3 که با هیچ دسته ای نمی شد بازیش کرد ، چون مثلا آنالوگ راست و چپ رو برعکس تشخیص میداد ، یا دکمه ی B رو A میدید ، میتونید برید تو درایور 360 ، جای A و b و آنالوگها رو عوض کنید!
میتونید اگه 360 خریدید به اون هم وصلش کنید!
سلام دوستان !
ببخشید من یه گیم پد خریدم تا چند وقته پیش کارمیکرد !!! امروز بعد از 1ماه که خواستم باهاش کار کنم وقتی وصل میکنم به pc تشخیص میده ولی کار نمیکنه و بعد از چند دقیقه خود به خود ویبره میزنه و مجبورم usb رو در بیارم !!! تا چیند وقته پیش خیلی خوب کار میکرد !!! درایوش رو هم نصب کردم ولی نشد !!! نمیدونم چکار کنم اگه میشه کمک کنین خیلی مهمه !!! ممنون
کسی کمک نمیکنه !!! خیلی خلی ضروری هست برای امروز نیاز ضروری دارم کمک کنیننن !!! :((((((((
دوستان خیلی ضروریه هیچ کی نتونست کمک کنه !!! :|
سلام
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه gamepad xbox روی pc جواب میده؟اگر جواب مثبته قیمته اصلیش چنده و از کجا باید بخرم؟از کجا بفهمم که اصله یا نه؟
ممنون.
سلام می خواستم دسته پلی استیش یک به pc نصب کنم نرم ابزار رشو می خواه
با سلام ..من يه گيم پد بي نام و نشون دارم(البته روش نوشته xp) از نظر ظاهري شبيه js322 هست تا حالا ويندوز xp كامل ميشناخت و كار مي كرد(در كنترل پنل قسمت گيم كنترلر با عنوان twin usb gamepad)
ولي جديدا وقتي به پورت usb,وصل ميكنم نميشناسه و پيغام ميده usb device not recognize .و در قسمت device manager هم زير شاخۀ usb يك unknown device اضافه ميشود و زير شاخۀ usb human interface هم يك پيغام خطا وجو دارد:(Windows has stopped this device because it has reported problems)
حالا به نظر شما راه حلش چيه(در ضمن پورتهاي يواس بي سالم هستند) ..ذرايورش رو ميتونم از جايي بگيرم؟..با سپاس.
.
.
.
.
حل شد.
Last edited by vertigo123; 17-04-2009 at 00:45. دليل: problem has been solved
salam ma 1,2 sal pish ye farmun gereftam vali derivesho gom kardam esmesh steering while kac derivesho nadare?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)