فعلا همه توی 4 مستطیل سمت راست هستند و طولی نمی کشه که تمام این 4 مستطیل پره شهر خواهد شد ....پس مهم اینه که از نظر کار در چه جایی واقع شده ...که از نظر کار در بسیار جای خوبی واقع شده....الان جمعیت اطراف شهر ما بیش تر از 50 نفره!!!!....
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فعلا همه توی 4 مستطیل سمت راست هستند و طولی نمی کشه که تمام این 4 مستطیل پره شهر خواهد شد ....پس مهم اینه که از نظر کار در چه جایی واقع شده ...که از نظر کار در بسیار جای خوبی واقع شده....الان جمعیت اطراف شهر ما بیش تر از 50 نفره!!!!....
من حرف خودمو در چند صفحه پیش اصلاح میکنم.......
کسانی که 200$ پول دارن به من Tell بزنند چون Skill pointam اگه نداشته باشند مهم نیست.... یکی دیگه به جاشون کار میکنه....
بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!!
منم هستم اسمم senoroo هست stufe 2 xp 5/19
70 تا هم پول دارم
quest هم اونجام که باید 2 تا پوستر ببری
قضیه شهر و این چیزا چیه ؟ شاید کمکی از دستم بر بیاد
من امروز فکر کنم اسکیل ساخت بتونم بگیرم.
پست های این فروم بطرز وحشتناکی داره آپدیت میشه!![]()
[quote=ali_metal_357;2999364]بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!![/quotر e]
اوایل این جوریه ....هر چه %$ و labor point یه کار بیش تر باشه بیش تر پول میگیری....
میلاد جان تو بازی بهت پیغام دادم...
من دیشب رفتم دیدم ، توی اون کارایی که من می تونم بکنم ، اونی که عکس گندم داره ، از همه بیشتر تجربه می ده ، زدم 4 ساعت کار کنم ، امروز اومدم شدم لول 4
آره شخم زدن خیلی کار خوبیه.من یه کراوات زرد هم پیدا کردم تو شخم زدن.
labor point من برای شخم زدن الان 20 اه.برای همین خوب پول و xp میده.
هادی Tellegrame منو حتما بخون و جواب بده.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)