نه، فرصت نکردم ، عید که همش مسافرت بودم ، از وقتی هم که برگشتم فرصت سر خاروندن هم نداشتم .....
در اولین فرصت امتحان میکنم بهت خبر میدم.
نه، فرصت نکردم ، عید که همش مسافرت بودم ، از وقتی هم که برگشتم فرصت سر خاروندن هم نداشتم .....
در اولین فرصت امتحان میکنم بهت خبر میدم.
سلام دوست عزیز
منم میخوام پیکسون بخرم.قیمت بدون گارانتی الان چنده میگن بعد از 13 اومده پایین!
الان چه قیمتی هست.ممنون.منتظرم
والا من قیمت درستی ندارم (از یه نفر شنیدم که بدون گارانتی حدود 350-360 تومن ، ولی مطمئن نیستم )
بهتره تو تاپیک قیمت گوشی ها بپرسی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت ها و شباهت هاي اين گوشي و f480 چيه؟
آيا رنگ بندي غير از مشكي در بازار موجوده؟
با تشكر
در مقایسه با اف480 تو این قسمت ها پیشرفت کرده :
صفحه نمایش بزرگتر ، وضوح تصویر زیر نور آفتاب بهتر ، دوربین 8 مگا پیکسلی با فیلم برداری 720.240 30 فریم ، پخش فایلهای wmv و divx و xvid ، تاچ ویز ورژن جدید ، کیفیت تاچ و پاسخدهی و دقت بیشتر ، کیبرد qwerty ، تشخیص دستخط ، ایراد کمتر در نصب برنامه های جاوا ، جی پی اس ، سنسور شتاب سنج ، صدای بلندتر و کیفیت بهتر ، باتری قویتر، پردازنده قویتر.
اگه به لیست دقت کنی می بینی که همه ایرادها و نواقص اف480 برطرف شدن.
نه ، فقط رنگ مشکیش هست (تو بعضی از پک ها قاب باتری با رنگهای دیگه هست)
آقا میشه چنتا عکس با دوربین گوشی بذارین ببینیم کیفیتش چجوریه؟عکس هایی که تو سایت هایی مثل gsm هست حتی واسه گوشی های با دوربین های معمولی هم خیلی خوبه و آدم نمیتونه قضاوت کنه.عکسی که خودتون از سوژه های معمولی دور و برتون می گیرید یه چیز دیگست.تو کلوپ ال جی رنوآر عکس های زیادی هست ولی اینجا عکس نیست.
قبلا چند تا عکس فول سایز تو رپید آپلود کرده بودم ....
راستی ، الان که tinypic رو ف ی ل ت ر کردن کجا عکس باید آپ کرد ؟؟؟!!!
سلام.
دوستانی که گوشی پیکسون دارن از باطریش راضی هستند؟
میشه در مورد کارکرد باطریش توضیح بدین.
ممنون میشم.
بستگی داره به کاربریت ، من معمولا خیلی از گوشی کار نمیکشم (در حد 2-3 اس ام اس در روز ، 5 دقیقه صحبت ، 15 دقیقه بازی ، و نیم ساعت موزیک ) و برام هر شارژش 4-5 روز کار میکنه.
ولی اگه خیلی باهاش زیاد ور برم یکی دو روز دووم میاره. (یه دفعه یه سره باهاش 14 ساعت موزیک گوشی دادم و باتریش تموم شد !!!)
یکی از دوستان اگه لطف کنه و در مورد این دو تا سوال جواب بده
با پیکسون میشه مسج فارسی زد؟منوی فارسی داره؟
پردازندش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)