نه...! بده دست یه متخصص
نه...! بده دست یه متخصص
یعنی به هیچ وجه نمیتونم عوضش کنم؟ببین اگه راهی داره بگید .اخه اون متخصص از تو شکم مامانشون که تعمیر کار نبودن![]()
![]()
![]()
آره خوب! این هم حرفیه!
اما یه چیزی هست؛ و اون هم اینه که اون ها دوره دیدن که چجوری دل و روده گوشی رو بدون اشکال بریزن بیرون و بی نقص دوباره سرهمش کنن
اگر بدی دستشون و حین کار بلایی سر قاب بیاد، وظیفشونه خودشون درست کنن. اما اگر خودت دست به کار بشی و بزنی یه جاییش رو داغون کنی، پای خودته !!!![]()
خودم درستش کردمعوض کردنش هیچ کاری نداشت ولی همچین مفتی تموم نشد
![]()
شدیدآ به کمک اساتید نیاز دارم
من 5800 دارم که وقتی به ورژن 21 آپگرید کردم دیگه هیچ وقت درست نشد. انواع و اقسام فایل ها رووش امتحان شده ولی باز هم نشد. به ورژن 30 ارتقا دادم اول بعد 1 دقیقه خاموش میشد بعد که چندتا فایل بهش اضافه کردم (فایل هایی که از آدمهای خبره گرفتم) باز هم کامل درست نشد. الان بعد 15 دقیقه خاموش میشه. در ضمن تمام این کارها از طریق باکس صورت گرفته.
از تمام اساتید خودم خواهش دارم که اگه راه حلی دارن - فایلی - چیزی دارن به کمک من بیان چون الان یک ماهه که انطوری شده.
با تشکر از همگی
من یه N72 دارم هیچ مشکلی هم نداشت تا این که چند تا فونت ریختم رو گوشی
تا دو سه روز اصلا فونت ها اجرا نشده بود و من هم یادم نبود که فونت ریختم
تا اینکه 2 روز پیش یه دفعه سیستم قاطی کرد (یعنی مثلا کلید پایین رو به عنوان open می شناخت و از این قبیل مشکلات)گوشی رو با آنتی ویروس چک کردم ویروس هم نداشت بعد هم حدس زدم از فونت باشه رفتم تو ap manager که پاکش کنم نشد یه بار گوشی رو ریستارت کردم از اون به بعد منو باز نمی شه گوشی هم هر وقتی قفل می کنه (مشکل از کارت حافظه هم نیست)
اگه راه حل مشکلش رو بگین ممنون می شم
رمو در بیار وگوشی رو خاموش روشن کن تا فونت روتر غیر فعال بشه بعد پاکش کن
سلام دوست من
به فاروم ما خوش اومدیامیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
مستر ریست کردی؟ اگه نکردی یه بار با کد #7370#* مستر ریست کن ببین درست می شه. اگر نشد یه بار هارد ریست کن ببین می شه. برای هارد ریست:
گوشیت رو کاملا خاموش کن. دگمه های پاور + * (ستاره) + 3 (شماره) + سبز (مکالمه) رو همزمان با هم نگه دار و تا بوت کامل گوشی ( نمایش دو دست معروف نوکیا ) نگه دار.
اگر نشد تنها راه حل شما یه فلش به تمام معناست...!اگه خودت بلدی، با برنامه های فینیکس یا جاف ( ترجیحا فینیکس ) گوشیت رو فلش بکن. اما اگر تا به اکنون این کار رو نکردی، سمت این دو تا اصلا نرو! بده بیرون برات فلش کنن.
راه حلی رو که دوستمون گفت انجام بده به احتمال قوی مشکلت بر طرف می شه. اما اگر نشد یه مستر ریست کامل بکن. روشش اینه:
ابتدا رم رو از گوشیت دربیار. کد #7370#* رو بزن؛ ازت کد امنیتی می خواد که اگر عوضش نکرده باشی، برای تمامی گوشی های نوکیا 12345 هست. بزن... گوشیت ریست می شه؛ پس از اینکه گوشیت کاملا بارگزاری شد، دوباره رم رو بگذار و فونت ها رو پاک کن.
اما اگر گوشیت جوری شده که اصلا نمی تونی از راه کد گفته شده مستر ریست کنی، می باس هارد ریست کنی. برای این کار:
گوشیت رو خاموش کن. رم رو در بیار. حالا دگمه های پاور + * (ستاره) + سبز (مکالمه) + 3 (شماره) رو هم زمان با هم نگه دار و تا بوت کامل گوشی ( نمایش همون دو دست معروف نوکیا ) نگهشون دار. سپس رها کن. گوشیت هارد ریست شده. حالا رم رو جا بزن و برو داخل رم و فونت ها رو پاک کن![]()
Last edited by DariushGreat; 27-08-2009 at 12:48.
با سلام
دوستان لطفا بدادم برسيد
من يه 5800 دارم.تو دستم خاموش شد بعد هر كاري مي كردم روشن نمي شد فقط ويبره ميداد.
بعد بردمش مغازه گفت پاور اي سيش سوخته و گفت اينجا گير نمياد بايد بفرستي گارانتي دبي!!!
بعد بردمش يه مغازه ديگه گفت ال سي ديش سوخته يه ال سي دي روش گذاشت درست شد بعد با دل خوش داشتم ميرفتم خونه كه يه هو باز خاموش شد باز بردم پيشش گفت بايد فلش شه بعد فلشش كرد درست شد اومدم خونه باز تا از جيبم درش اوردم ديدم همه چراغاش روشنه خاموشش كردم ديگه روشن نشد
حالا ميگين من چه خاكي تو سرم بريزم؟
سلام
به فاروم ما خوش اومدیامیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
عزیز شما گوشیت رو بردار ببر به آدرسی که می گم:
خیابان شهید بهشتی، تقاطع خیابان ولی عصر، شرکت اتصالات اینترنشنال تهران.
طبقه دوم واحد تعمیرات هست. اگر گوشیت گارانتی رسمی نوکیا داره، رایگان برات درستش می کنن. اما اگر نداشته باشه، هزینه بهت تعلق می گیره؛ اما در ازاش مطمئن ترین جاست. ای کاش از اول می اومدی اینجا تا بهت می گفتم و مستقیم می رفت اینجا و یه سری هزینه های بیهوده خرج نمی کردی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)