تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 221 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام بچه ها.
    من میخوام اکانتی که تو سرور 2.4.3 ساختم بیارم تو سرور 3.0.9
    باید چه کار کنم.لطفا راهنمایم کنین.
    متشکرم
    با نرم افزاره SQLyog روی قسمته realmd راست کلیک کن گزینه Backup Database As SQl Dump رو انتخاب کن محل ذخیره شدن رو انتخاب کن و ذخیرش کن یه فایل به شما میده به اسمه Realmd.Sql بعد تو قسمته Realmd سروره 3.0.9 راست کلیک کن گزینه Restore From Sql Dump رو انتخاب کن آدرسه فایلی که ذخیره کردی رو بهش بده و روی Excute کلیک کن ، با این کار شما اکانتهای سروره 2.4.3 رو به 3.0.9 انتقال میدین برای انتقال هیرو ها یا همین Characters باید همین کار هارو روی قسمته Characters انجام بدین

من معذرت میخوام اگه نمیتونم خیلی اطلاعات در اختیارتون بزارم من فقط بهتون سره نخ میدم و اگه مشکل داشتین تا اونجائی که بتونم کمک میکنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

الگي وقتتو نو رو mongos طلف نكنيد. ascent يا arcemu بهترينن هم كار باهاشون راحته هم از ارور هاي فضايي خبري نيست
    به نظره من و بیشتره کسانی که در کاره ساخته سرور های WOW فعالیت میکنن بهترین و کامل ترین سرور Mangos هست کار با Mangos خیلی ساده تر از Arcemu و َAscent من نمیدونم شما از کودوم مرجع راجبه این قضیه سوأل کردین ولی امیدوارم خوب در بارش تحقیق کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام عزیز

برای اضافه کردن ایتم به باس باید از این دستور استفاده کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که اول باید باس رو انتخاب کنی و بعدش هم کد ایتم رو به جای x بزنی.

برای تغییر درصد دراپ هم باید از تو SQLYog قسمت item loot template (یه همچین چیزی بود) اون باس و آیتم رو پیدا کنی و درصدش رو تغییر بدی.

البته چون خودم سرور و بازی رو ندارم مجبورم حدودش رو بهت بگم. خودت باید کمی بگردی. ولی کار سختی نیست.
    این دستور برای اضافه کردنه یه آیتم به یه Vendor یا همون فروشنده هست برای تغیره % دراپ یا ادد کردنه آیتمه خاصی به یه باس باید از نرم افزاره quice استفاده کنین

البته ببخشین دخالت کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

خوب دوست عزیز شما برای ما یه سرور پدر مادر دار بزارین تا ما هم استفاده کنیم
    گزاشتنه این سرور یه توضیح کامل و طولانی نیاز داره که من متأسفانه وقته درست کردنه این توضیح رو ندارم

شرمندم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

شما واقعاً دارین خوب جلو میرین من دلم نمیاد تنهاتون بزارم برای همین هر چند وقت یه بار بهتون سر میزنم و اگه کمکی ازم ساخته باشه دریغ نمیکنم امیدوارم همه موفق و پیروز باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آقایون همه خسته نباشین دم همتون گرم من این6766 AMBER mangosنصب کردم همه کاراشو انجام دادم ولی میخوام mangos این قسمت ران کنم این ارور میده :
    The application failed to initialize properly (0xc0150002).Click on OK terminate the application.
    بقیه قسمت هاش که ران کردن apach و Realmd هست مشگل نداره بعد اون مراحل که mangos می خوای run کنی error بالا میده

لطفا با من تماس بگیرید اگه مشگل میدونید 09365601925 علی

در آغاز فعالیت hamidmatris's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

12 VERY TNX

اگر منظورت اینه چه جوری این کارو می کنه منم نمیدونم
    ولی تا اونجا که گشتم واستون فقط فهمیدم با آپدیت کردن ورژن سرور از یکی از قسمت های SQL یه چیزی راجبه اکانت و اینارو می تونی ورداری و بازم می گردم براتون !
    فعلا در همین حد دستگیرم شده
    دوست عزیز دمت گرم که داری دنبال راه هلی واسه این مشکل میگردی از زحمتی که میکشی تشکر میکنم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

1

سلام دادا من موقع ساخت آیتم همه کارارو کردم بعده F9 این ارور میده... می شه کمک کنیییی؟!!!؟؟؟!!

سلام دوست خوبم.
    مشکل شما از قسمت stats count هست
    شما باید ببینین چه عددی در این قسمت وارد کردین که توی لیست نیست
    شما این عدد را 0 وارد کنید و دوباره امتحان کنید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

12 TNX

با نرم افزاره SQLyog روی قسمته realmd راست کلیک کن گزینه Backup Database As SQl Dump رو انتخاب کن محل ذخیره شدن رو انتخاب کن و ذخیرش کن یه فایل به شما میده به اسمه Realmd.Sql بعد تو قسمته Realmd سروره 3.0.9 راست کلیک کن گزینه Restore From Sql Dump رو انتخاب کن آدرسه فایلی که ذخیره کردی رو بهش بده و روی Excute کلیک کن ، با این کار شما اکانتهای سروره 2.4.3 رو به 3.0.9 انتقال میدین برای انتقال هیرو ها یا همین Characters باید همین کار هارو روی قسمته Characters انجام بدین

من معذرت میخوام اگه نمیتونم خیلی اطلاعات در اختیارتون بزارم من فقط بهتون سره نخ میدم و اگه مشکل داشتین تا اونجائی که بتونم کمک میکنم
    دستت درد نکنه دوست خوبم.
    همین قدر اطلاعاتی که شما در اختیار ما میذارین باز هم بدرد ما میخوره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sun City

14 !!!!

آقایون همه خسته نباشین دم همتون گرم من این6766 AMBER mangosنصب کردم همه کاراشو انجام دادم ولی میخوام mangos این قسمت ران کنم این ارور میده :
    The application failed to initialize properly (0xc0150002).Click on OK terminate the application.
    بقیه قسمت هاش که ران کردن apach و Realmd هست مشگل نداره بعد اون مراحل که mangos می خوای run کنی error بالا میده

لطفا با من تماس بگیرید اگه مشگل میدونید 09365601925 علی
    سلام دوست عزیز.
    اگه اشتباه نکنم و درست منظورتو فهمیده باشم وقتی شما میخواین بازی رو از mangos اجرا کنی این ارور رو میده
    فکر کنم مشکل ار نصب mangos باشه ولی زیاد جدی نیست شما میتونین بازی رو خودتون اجرا کنین.
    اگه کسی دیگه از دوستان میتونن راهنمایی کامل تری بکنن این دوست ما رو کمک کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •