تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 241 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی چه مشکلی داشتید که از نصب تم پشیمونید؟
    مرسی بابت راهنمایی.
    گفتم تقریبا پشیمونم نه کاملا.من تم مشکی رو نصب کردم خیلی بهش مییاد.دقیقا تم خودشه فقط رنگش مشکی یه.فکر کردم ممکنه تم خودش بهتر باهاش سازگار باشه!...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز میخوام برای دوستم یه d2 بگیرم، میخوام بدونم تو جمهوری ام هست یا باید برم پایتخت؟
    من خودم از جمهوری گرفتم . میدونم مشکلتون حل شده. برای تجربیات بازار گفتم...
    از فروشگاه ناصر پاساژ بزرگمهر ط همکف پ 9

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شرمنده .. من این دو روز اصلا آنلاین نبودم ... راستی بد نیست که نتیجه قضیه رو هم بنویسی که استفاده کنیم ... (همونطور که گفتم به "تجربیات بازار" خیلی نیاز داریم - چون من اصلا وقت نمی کنم این مدتها برم سر بزنم)
    سلام به همه،
    من زنگ زدم امرتات فروشگاه نگاره رو بهم معرفی کرد تو پایتخت، 16 گیگ رو 259 میگفت اگه اشتباه نکنم و بدون اینکه من حرفی بزنم 250 فاکتور کرد، اگه کسی اهل چونه زدن باشه کمترم شاید بدن ولی خلاصه من 250 گرفتم.

چند دقیقه ای بیشتر باهاش کار نکردم ولی از دریافت های اولیم اینه که ریسپانسش نسبتا سریعه و اسکرول توی لیست ها یه کم ضعیف طراحی شده، فعلا دوس دارم یه آلبوم FLAC بریزم توشو کیفیت صدا و افکت هاشو تست کنم. هر چند که هدفون اصلیم فعلا در دسترس نیست )):

بعدش هم که فرم ور رو به روز کنم و چارتا app بریزم توشو تقدیم دوستم کنم.
    اگر به مشکل خوردم هم رو کمک شما دوستان حساب میکنم مثل همیشه.

خوش باشید.

4. این کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی کسی این فریمور جدید d2 رو امتحان کرده ؟ چه جوریه ؟ خوبه یا نه ؟
    Last edited by Shahrzad368; 04-02-2009 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام، یه سوال، این lyric تو D2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)
    بعد یه چیزی، این دیکشنری 200 مگیه انگلیسی به انگلیسیه فقط؟ چرا انقدر حجمش زیاده؟ رو فرم ور جدید نصب میشه یا باید فرم ور کره ای بریزم؟
    بعد اینکه iaudiophile.net چیزای خیلی خوبی داشت مثلا یکی ویکی رو درست کرده بود میشد ریخت تو D2 ولی سرورش داون شده، منبع دیگه ای سراغ دارین برای game و app ؟
    theme اش خیلی نافرمه فونتش خیلی ریزه میخوام عوضش کنم لطفا منبع برای این چیزا معرفی کنید.
    مرسی پیشاپیش.

راستی در مورد خود پلیر باید بگم که صداش محشره، یه ارتقای اساسی نسبت به vision m ا خودم میتونه باشه، مخصوصا از نظر شفافیت و دیتیل تو فرکانسای خیلی بالا، واقعا حرف نداره. آمپشم خیلی قویه ، PX100 ام داشت میترکید !! bass اش داینمیک و عمق داره ...
    فقط اینترفیسش اصلا جالب نیست، به کسایی پیشنهاد میکنم که D2 بگیرن که حاضرن به خاطر کیفیت صدا ابن اینترفیس و تحمل کنن. اگه به vision m کریتیو از نظر رابط کاربر 8 از 10 بدم به D2 ، پنج از 10 میدم. هر چند اینا تو یه کلاس نیستن ولی خانواده ی کریتیو اینترفیسش یکیه تقریبا، مثلا zen یا zen xfi. فونت های ریز و چشمک زن و ناخوانا و اسکرول ضعیف مهمترین عیب هاشن که امید وارم اولی با عوض کردن تیم برطرف بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی کسی این فریمور جدید d2 رو امتحان کرده ؟ چه جوریه ؟ خوبه یا نه ؟
    من نصبش کردم فرقی نداره از نظر ظاهری، فقط یه سری مشکلات پلی بک و این جور ایرادا رو برطرف کرده، اگه مشکلی با دستگاه نداری در حال حاضر و کتابخونتم پره ولش کن نمیخواد نصب کنی ولی اگه پلیرت خالیه نصب کنی بهتره مسلما.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام، یه سوال، این lyric تو D2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)
    .
    من تاحالا لیریک رو امتحان نکردم

بعد یه چیزی، این دیکشنری 200 مگیه انگلیسی به انگلیسیه فقط؟ چرا انقدر حجمش زیاده؟ رو فرم ور جدید نصب میشه یا باید فرم ور کره ای بریزم؟
    انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به کره ای و بلعکس هستش
    من این فیرمور جدید رو امتحان نکردم ولی اگه تو منوی D2 گزینه دیکشنری باشه یعنی میشه استفاده کرد

بعد اینکه iaudiophile.net چیزای خیلی خوبی داشت مثلا یکی ویکی رو درست کرده بود میشد ریخت تو D2 ولی سرورش داون شده، منبع دیگه ای سراغ دارین برای game و app ؟
    فکر تو فروم anythingbutipod هم یه چیزایی باشه

theme اش خیلی نافرمه فونتش خیلی ریزه میخوام عوضش کنم لطفا منبع برای این چیزا معرفی کنید.
    مرسی پیشاپیش.
    تو همون فروم iaudiophile.net درمورد تغییر فونت بحث های زیادی شده و روش برای تغییر فونت رو گذاشتن

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من نصبش کردم فرقی نداره از نظر ظاهری، فقط یه سری مشکلات پلی بک و این جور ایرادا رو برطرف کرده، اگه مشکلی با دستگاه نداری در حال حاضر و کتابخونتم پره ولش کن نمیخواد نصب کنی ولی اگه پلیرت خالیه نصب کنی بهتره مسلما.
    خوب دیگه آپدیت فیرمور همینه دیگه!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، یه سوال، این lyric تو d2 چطور استفاده میشه؟ توی منیو ها فعالش کردم ولی نشونش نمیده . ( پادکستم لیریک داره میدونم!)

//

خانواده ی کریتیو اینترفیسش یکیه تقریبا، مثلا zen یا zen xfi. فونت های ریز و چشمک زن و ناخوانا و اسکرول ضعیف مهمترین عیب هاشن که امید وارم اولی با عوض کردن تیم برطرف بشه.
    در مورد لیریکس : فقط در مورد پادکست ها چک کردی آیا ؟

در مورد رابط کاربری خانواده زن : آره - بعدش که کریتیو دید موفق شده این طراحی ، به اسم خودش ثبتش کرد و حتی در چند درگیری حقوقی هم تونست برنده بشه ... یعنی اصلا اون طرح و تیپ اینترفیس یه جورایی به نام کریتیو سند خورده ..

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستش الان دیگه پلیر دستم نیست که تست کنم، دادم دسته دوستم که براش خریده بودم، اما ، مگه پادکست و غیر پادکست فرقی میکنه؟ پادکستش یه فایل mp3 یه که لیریک داره دیگه مثله موزیک، همین پادکستا رو روی آی پاد تاچ هم تست کردم بدون مشکل نشون داد.
    مسئله اینجاس که اصلا توی منیو هاش هیچ گزینه ای برای مشاهده لیریک نیست که وقتی روش کلیک میکنی نشون بده یا که نه مشکل پیدا کنه و نتونه نشون بده، اصلا هیچ چیزی نداره!
    حالا نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •