یعنی شما کلاً N96 رو تائید نمیکنید ...؟
منم خودم N95 8g دارم ولی وسوسه شدم برم 96 بگیرم ....
به نظرت چیکار کنم..؟
یعنی شما کلاً N96 رو تائید نمیکنید ...؟
منم خودم N95 8g دارم ولی وسوسه شدم برم 96 بگیرم ....
به نظرت چیکار کنم..؟
به نظر من این کار اشتباهه .
N95 و N96 در یک سطح هستند و در بعضی موارد مثل cpu و باطری N95 سرتره.
الان دوباره چک کردم و دیدم تلویزیون کار میکنه.
دفعه ی قبل فقط میتونستم فرکانس fanamoj که شامل 4 کانال بود بگیرم که اونم سیگنالش ضعیف بود و توی بعضی نقاط خونه شطرنجی میشد.
اما الان فرکانس IRIB رو که شامل کانالهای 1 تا 5 ،خبر ، قرآن ، العالم ،پرس تی وی و رادیوها و شبکه آذرباجان غربی هستش رو میگیره.
سیگنالش هم به طور ثابت 100% هستش.(خونه ما تهرانپارسه و فرستنده توی جماران !)
کیفیت تصویر و صدا هم عالیه.
امیدوارم دیگه قطع نشه.
اگر از خونه رفتم بیرون توی نقاط مختلف تستش میکنم و نتیجش رو میگم.
متاسفانه همونطور که پیش بینی کرده بودم شبکه 3 فوتبال های اروپایی رو مثل ماهواره قفل میکنه .
خوب رفتی بیرون ...؟
کیفیت چطور بود ....؟
فقط شما تونستی یگیری یا از بچه ها بازم کسی تونسته بگیره ....؟
آذزبایجان غربی!!!!!!!!!!!!از بین این همه شبکه؟؟؟؟؟؟؟جالبه...
جلوتر از زمان را میبینیم!!حدسم درست بود!!پس بهتره --- hاشون بخوره تو سرشون!!ملت بشینن شبکه ی 4 رو تو ان96 ببینند!حالش به دیدن فوتبال بود!اصلا تو تبلیغ ان96 هم اون موقع یارو داشت مسابقه ی ورزشی رو باهاش میدید!!
![]()
Last edited by YAMAHA-FZ16; 16-11-2008 at 17:10.
اصل فوتبال های داخلیه که پخش میکنه.
فوتبال های اروپایی هم اگر خیلی مهم باشه صداش رو گوش میدیم.
حالا شاید راهی پیدا بشه که بتونیم کانال 3 رو مثل ماهواره باز کنیم.
فقط امیدوارم زودتر از این حالت آزمایشی و قطع و وصل شدن ها راحت بشیم.
سلام دوستان
من یه ان 96 دستته از دوستان چند نکته جالب داره اول من کانال 3 و 4و 5و خبر آذربایجان پرس تی و الان هم شانی کانال یکم دارم صاف و بی نویز با رنگ عالی ولی یادتون باشه آزمایشی داره پخش میکنه و هی قطع و وصل میشه بعضی کانالها - اما مسئله اصلی من ان 95 هم داشتم حداقل تست واقعی نکردم اما این ان 96 رو با wlan وصل شدم به اینترنت و رفتم سراغ مپ اون چند حالت نقشه داره یه مدل تو فارسیش نوشته پیوندی تو اون که رفتم نقشه ها رو مثل گوگل ارث به تفکیک خونه داره توش دقیق مثل گوگل ارث حتی وقت رفتم تو منو که موقعیت منو بده باور کنید اون سمت ساختمان که بودم همونجا رو نشون داد کف کردم حالا سوال اینه این وقتی داری تو تهران حرکت میکنی عکسا رو دانلود میکنه و پشت سر هم میذاره مثل گول ارث و اما سوال ---- اینو میشه از اینترنت گرفت که دیکه نخوای هی خیابون به خیابون بری ببینی دانلود کنه بذاره - کسی اطاعای داره ؟؟؟ اما دوستان به نظر من دستگاه خوبیه یعنی توپ هست فول امکانات اگه کسی می خواد ان 95 بگیره و زیاد حال فریم بازی و این حرفا رو نداره این بهتره
این نظر شخصی من هست
دوستان مگه ----h تو ایران کار میکنه؟!من فکر میکردم ایران نداردش؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!
آره بابا ارشيا كجاي كاري..خيلي وقته راه افتاده...ولي فعلا" اوني كه بايد نيست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)