ساعتش را ایران اسپورت 15:00 زده.
بازی را 3-0 می بریم.
-----
-----
ساعتش را ایران اسپورت 15:00 زده.
بازی را 3-0 می بریم.
به نظر من گل نمی خوریم ولی با اختلاف زیاد نمی بریم 1 یا 2 گل
نه بابا بازي تو خونه ي حريف بود اين حرفا چيه !!!
اين مساوي براي ما برد بود !!!
شانس آورديم نباختيم !!!
این دایی هم خودش رو کشته با این مربی گریش
فقط داره پول اسمش رو میخوره....مرتیکه که الان رفته جزو دارو دسته اون بالایی ها
ادم این قدر پست..
علي دايي:
همه بازيها را نميتوان برد
خوشحالم؛ يك امتياز هم مفيد است
مقابل كرهي جنوبي سه امتياز را ميگيريم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با وجود تساوي مقابل تايلند از عملكرد بازيكنان راضي هستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي دايي پس از تساوي بدون گل تيم ايران مقابل تايلند در جمع خبرنگاران اظهار كرد: همان طور كه گفته بودم بازي دشواري بود و دو تيم به معني واقعي فوتبال بازي كردند. خيلي خوب هم اين كار را انجام دادند. در نيمهي نخست حق ما بود كه پيروز شويم اما، در نيمهي دوم تايلند بهتر از ما بازي كرد و يك موقعيت خوب هم داشت كه رحمتي آن را گرفت. در كل ما بهتر از تايلند بازي كرديم.
وي افزود: يك امتياز اين بازي نيز ميتواند به صعود ايران كمك كند اما، ما براي يك امتياز نيامده بوديم و هدفمان شكست دادن تايلند بود، البته گرفتن يك امتياز نيز از بازي خارج از خانه ميتواند مفيد باشد. در هر صورت فوتبال كشورها به يكديگر نزديك شده و تايلند نيز جزء چهار تيم خوب شرق آسيا است. ما بازيهاي اين تيم را پيگيري كرديم. آنها چند روز پيش در ضربات پنالتي مغلوب دانمارك شدند و در خانه اردن نيز با اين تيم مساوي كردند و پيش از اين بازي 12 ديدار تداركاتي انجام دادند.
دايي تصريح كرد: تيمي كه با پنالتي به دانمارك ميبازد، تيم خوبي است اما مطمئنم در بازي مقابل كره 3 امتياز را ميگيريم چرا كه محكوم به برد هستيم.
وي افزود: درباره داوري صحبتي نميكنم اما در كل اشتباهي كه در نتيجه بازي تاثيرگذار باشد نداشت.
سرمربي تيم ملي فوتبال درباره تعويضهاي نيمه دوم نيز گفت: مازيار زارع و كريم باقري تلاش خوبي انجام دادند اما من صلاح ديدم در آن لحظه بازي دو بازيكن تازه نفس را به زمين بياورم تا موقعيتهاي بيشتري خلق كنيم. در هر صورت بازيكنان ايران تلاش خود را انجام دادند و من از آنها راضي هستم. همه بازيها را نميتوان برد اما من از اينكه ايران خوب بازي كرد خوشحالم و يك امتياز هم ميتواند مفيد باشد.
سرمربي تيم ملي تايلند:
ايران تصور ميكرد ما را شكست ميدهد
شانس با تيم ايران همراه بود
سرمربي تيم ملي فوتبال تايلند گفت: ما هر سه امتياز را از ايران ميخواستيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيتر ريد پس از تساوي تيمهاي ايران و تايلند اظهار كرد: من هر سه امتياز اين بازي را ميخواستم. تيم ايران تصور مي كرد مي تواند ما را شكست دهد و با اين تصور به ميدان آمد. آنها به يك بازي آسان فكر مي كردند اما بازي تايلند را ديدند و متوجه شدند كه تيم ما چه تيم خوبي است.
وي افزود: شانس نيز با تيم ايران همراه بود و دروازهبان آنها دو موقعيت خوب ما را گرفت. ايران تيم خوبي در آسياست و قبل از ديدار مقابل تايلند 20 بازي مختلف انجام داده بود. با اين حال ما ميتوانستيم پيروز شويم.
ريد در پايان گفت: از نتيجه راضي هستم، اما اگر سه امتياز را به دست ميآورديم بهتر بود.
تو همين تايلند موندين بعد كره جنوبي رو ميخواين ببرين !!!خوشحالم؛ يك امتياز هم مفيد است
مقابل كرهي جنوبي سه امتياز را ميگيريم![]()
دکتر محمدرضا زادمهر پیشکسوت فوتبال در مورد بازی دیروز تیم ملی مقابل تایلند گفت: «تایلند در این دیدار حداقل امتیاز را می خواست که گرفت اما آنها ۳ تا موقعیت خیلی خوب داشتند. ستاره زمین طبق معمول رحمتی بود. این روزها رحمتی برای تیم ملی نعمتی است. اختلاف هوا در این بازی روی بچه های ما تاثیر گذاشته بود. تایلند خیلی پیشرفت کرده است. من این تیم را ۵ ، ۶ سال قبل دیده بودم اما در این بازی نسبت به آن زمان نشان دادند که خیلی پیشرفت کرده است. من این تیم را ۵ ، ۶ سال قبل دیده بودم اما در این بازی نسبت به آن زمان نشان دادند که خیلی پیشرفت کرده اند. آنها فضاها را خوب می بستند. البته ما صددرصد از این گروه بالا می آییم اما مقابل تیم هایی که پرس می کنند سخت کار می کنیم که باید فکری برای این موضوع بکنیم. او در مورد تیم ملی ایران هم گفت: حسین کعبی و حسین اشجاری نشان دادند که آماده هستند و خیلی خوب حرکت می کردند و پوشش می دادند. رحمتی هم که ستاره ما بود. هافبک های ما امروز کارآیی بازی های قبل را نداشتند چون تایلند خیلی خوب پرس می کرد و فضاها را می بست. وی در مورد اینکه نتیجه بازی عادلانه بود یا نه، گفت: موقعیت های تایلند بیشتر از ما بود. ما در آنجا فوتبال را نباختیم چون از نظر فوتبال ما برتر از آنها هستیم اما فکر می کنم تایلند نتیجه را گرفت چون آنها در آسیا تیم درجه ۳ حساب می شوند اما از ما یک امتیاز گرفتند. وی در مورد بازی تیم ملی مقابل کره جنوبی با توجه به عملکرد ملی پوشان در بازی با تایلند گفت: شرایط کره جنوبی فرق می کند. شاید کره این پرسی که تایلند کرد را نکند. کره می آید که حمله کند اما اگر همینطوری بازی کنند کارمان مشکل می شود. کره جنوبی هر چند که فوتبالش نزدیک به تایلند است اما شرایطش متفاوت است. زادمهر در مورد عملکرد تیم ملی بدون لژیونرها گفت: نظر سرمربی است اما لژیونرهای آماده و خوبی داریم. وحید هاشمیان، جواد نکونام و مسعود شجاعی آماده اند. تجربه در این بازی ها خیلی مهم است.
به این آقای علی دایی بیان بگن سند تیم ملی برای شما دست سر این تیم بردار
تایلند تیم نبود مساوی شد کره رو میخواد ببره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)