لینک دانلود تو پست اول خرابه
ببخشید یه کمی دیر شد.. اینجا میگه فایل ویدیو پارتیشن خیلی پرحجمه و تو سرور نیستش...باید waveها رو دانلود ودر پوشه نرم افزار نصب کنی تا ایمیجت رو فیکس کنه....شما یه بار با xbox backup creator یه ایمیج بگیر و دوباره امتحان کن
ممنون . اما گرفتم اين برنامه رو ارور ميده و اجرا نميشه . ميشه برام آپلود كنيد يه جا . يه ورژنيش رو بگيرم شايد جواب داد .
سلام...رفیق خدایی دیشب من پستی فرستادم ولی به نظر هنوز نرسیده!!
شما این فایلو استخراج کن بعد بریزش تو پوشه system32 ویندوز اجرا میشه
اینم آخرین ورژن نرم افزار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون كه پيگير بودي . دمت گرم .
ولي ظاهرا تونستم كه پچ كنم با ABGX360 . اون فايلي كه ميگه حجمش زياده رو رفتم تو خود سايت ABGX360 پيدا كردم كه حدودا 85 مگابايت بود و اونو دانلود كردم و كپي كردم تو ديتابيس ABGX و به اينترنت هم وصل شدم و درنهايت پيغام موفقيت آميز رو با رنگ سبز داد !
دوستان من دارم با ایمیج برن از ac:revelations ایمیج میگیرم واسه لایو می خوام
ایمیجم رو از بازی گرفتم که مخصوص lt2 هستش . چطوری ببرمش روی lt3 لطفا راهنماییم کنید .
درایوم هم ihas524 B liteon هستش .
سلام دوستان
بنده دی وی دی رايتر سونی دارم اما نمی تونم بازی xbox رایت کنم برای رایت بازی xbox کدام دی وی دی رايتر مناسب می باشد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید یکی از این مدل ها باشه
LiteOn iHas124-XX B
LiteOn iHas224-XX B
LiteOn iHas324-XX B
LiteOn iHas424-XX B
LiteOn iHas624-XX B
یه راهنمایی کنید لطفا ..چطوری بدونم dvd م Stealth Patch شدست؟
میخوام فیفا12 آنلاین بازی منم .. دستگام هم lt3 ه
دوستان من ایمیج بازی gta 4 که با سرعت x4 با برنامه imgBurn تهیه کردم رو در حال اتصال به اینترنت با obgx چک کردم یه جا با رنگ زرد نوشته ( video partition does not match any known data (almost certainly corrupt زیرش هم به رنگ قرمز نوشته video crc, v0 crc. v1 crc, pfi crc does not match آخر سرم باز به رنگ زرد توضیح داده که فلان فایل تو دیتابیس نبود و پیداش نکردم و اتوفیکس ناموفق بود (تنظیمات اتوفیکس رو روی لول دو و سه هر دو امتحان کردم) دیسکش هم تو obgx همون خطا ها رو نشون میده و موقع بازی کردن کنسول بعضی وقتا گیر میده که دیسکت کثیفه و تمیزش کن لطفا راهنمایی کنید این خطا ها رو چجوری باید اصلاح کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)