وااااي خدا !!! عجب ظلمي به ما شد، هيچوقت فكر نميكردم تو زندگيم اينجوري حقم خورده بشه!
وااااي خدا !!! عجب ظلمي به ما شد، هيچوقت فكر نميكردم تو زندگيم اينجوري حقم خورده بشه!
تاثیر معدل تو رتبه بود و تاثیرشو گذاشت . ربطی به انتخاب رشته نداره عزیزان
پارسال با امسال خیلی خیلی فرق کرده. بومی سازی کردن شدید!!!!!!شما خودت حساب کن وقتی طرف با 24 منطقه 3 تهران و مشهد قبول نشه و بره اصفهان یعنی چی!!اینجوری که من تو این تاپیک خوندم بیشتر کسایی که پزشکی تهران میخواستن و منطقه 3 بودن (با رتبه های عالی)رفتن اصفهان.واسه همین اگه 2900 منطقه 1 شیمی شریف بیاره زیاد تعجب بر انگیز نیست با وضع امسال.چون تهرانی بوده!!!![]()
خوش به حال منو شما شده!!...با من 2500 هم تو یه کلاسه
دوست من 256 عمران فرودوسی
190 صنایع شریف
1200 هوا فضا امیر کبیر
700 هوا فضا شریف
1400 عمران تهران
1500 عمران فردوسی
1900 نفت اهواز
900 مکانیک فردوسی
همه از مشهد
500 هم صنایع امیر کبیر
Last edited by mostafa.m; 05-09-2008 at 17:43.
منم امسال مهندسي شيمي شريف قبول شدم(انتخاب هشتم!!!)... واقعا" زور داره يه نفر با رتبه 2900 همكلاسم باشه!.... چرا بايد از استانهاي قم و قزوين و سمنان و... برن رشته مورد علاقشون ولي من با رتبه بهتر نتونم؟!!... مگه اونام خوابگاه نمي خوان ؟!
از نظر سطح درسی توی منطقه 2 از بقیه بهتره کلا دانشجو زیاد داره ولی شهره کوچیکیه ساعت 9 شب همه میرن لالا!خلاصه اگه تهرانی هستی یا برای این شهرای بزرگ دیگه اولش کلافه میشی ولی کم کم عادت میکنی.من خودم تهرانیم هیچ فامیلی هم اینجا نداریم ولی از 10 سال پیش که اومدیم اینجا نمک این شهر ما رو گرفته! ولی اگه کسی، ناراحتی،مشکل اعصابی چیزی داشته باشه اینجا براش خیلی خوبه (
) نه شهر شلوغه نه نه ترافیک داره نه دود از نظر گرونی هم از شهرای بزرگ خیلی بهتره. اگه سوال دیگه ای داشتی یا کمکی خواستی بگو.
اون نفر دوم انتخاباش چه جوری بوده برق شریف که مشخصه قبول نمیشه. تهران و امیر کبیر و علم وصنعت رو زده بوده؟
بابا این دانشگاه های اصفهانم خیلی بد نیست.کلی واسه خودشون کلاس میذارن.از لحاظ علمی هم در بعضی رشته ها شریفو میذارن تو جیبشون.من نمیدونم شریف واقعا چیش از بقیه ی دانشگاه ها بهتره؟؟؟؟
ویرایش کردم کسی ناراحت نشه!
Last edited by soheilsmart; 05-09-2008 at 18:00.
از لحاظ امكانات و ازمايشگاه و ..... بهتر از بقيه دانشگاه ها هست و شكي هم توش نيست.بابا این دانشگاه های اصفهانم خیلی بد نیست.کلی واسه خودشون کلاس میذارن.از لحاظ علمی هم در بعضی رشته ها شریفو میذارن تو جیبشون.من نمیدونم شریف واقعا چیش از بقیه ی دانشگاه ها بهتره؟؟؟؟
ديگه اينكه دانشجو هاي خوبي هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)