تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 128 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1275

نام تاپيک: کلوپ Nokia N79

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟

2. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟
    درسته ولی شما اين جمله رو از جانب فروشنده داشته باش:
    اگه شما اين انتی شرکت ما رو نريزيد و هرگونه مشکلی برا پيش بياد گوشی شما از گارانتی خارج ميشه
    بعد هم طرف يه کارت بهت نشون ميده که شبيهه همين جمله هارو توش نوشته و...

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

درسته ولی شما اين جمله رو از جانب فروشنده داشته باش:
    اگه شما اين انتی شرکت ما رو نريزيد و هرگونه مشکلی برا پيش بياد گوشی شما از گارانتی خارج ميشه
    بعد هم طرف يه کارت بهت نشون ميده که شبيهه همين جمله هارو توش نوشته و...
    هيچ مشكلي پيش نمياد...مگه ميخواي فيل هوا كني؟ منم وقتي 82 گرفتم يارو گفت آپديت كني از گارانتي (اتصالات) خارجه...رسيدم خونه به ورژن 11 آپ كردم....ميخواست آنتي ويروس نصب كنه 20 تومان...من اصلا" نصب نكردم..عمرا" هم ويروسي نشه گوشي..عمرا"...

5. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

راستی مگه برای این ورژن ویروس هم اومده اصلا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هيچ مشكلي پيش نمياد...مگه ميخواي فيل هوا كني؟ منم وقتي 82 گرفتم يارو گفت آپديت كني از گارانتي (اتصالات) خارجه...رسيدم خونه به ورژن 11 آپ كردم....ميخواست آنتي ويروس نصب كنه 20 تومان...من اصلا" نصب نكردم..عمرا" هم ويروسي نشه گوشي..عمرا"...
    من که ديگه خام شدم رفت برا بقيه دوستان گفتم

8. این کاربر از adameh_bahal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by h_b1985; 20-01-2009 at 13:01.

داره خودمونی میشه alireza_ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )

گوشی مبارکتون باشه اما من اگه بودم چنین هزینه ای برای آنتی ویروس نمی کردم

درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.

شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.

من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )

شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.

درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه

ممنونم از شما
    می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره

رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
    در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
    در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .
    زبان گوشی هم مثل مال شما عربی هست.

یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟

11. این کاربر از alireza_ap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )

درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.

شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.

من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )

شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.

درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه

آقا / خانم setareh

من برنامه رو در حالت تریال اجرا کردم ( بدون نیاز به ساین نصب شد )

برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده

من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری FP2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من WMA رو تست کردم و جواب داد اما MPEG4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه Coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های MPEG - DAT - AVI و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

اینشا الله امروز گوشی رو بخر - مبارکت باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

گارانتی اتصالات رو چند قیمت گرفتین؟!!!
    منظورت منم؟ قبل عيد گرفتم 510 تومان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •