من هم میخوام.چه ساعتش چه صاحب ساعت توی عکس.هرکس گیر آورد pm plz.![]()
من هم میخوام.چه ساعتش چه صاحب ساعت توی عکس.هرکس گیر آورد pm plz.![]()
یعنی سونی اریکسون ساعتش رو هم خودش میزنه ؟؟؟
یا مثلآ رادو یا کاسیو یا سیکو و... میزنن ؟؟
کسی خبر نداره ؟؟
Sony Ericsson is about its upcoming Xperia X1 Windows Mobile smartphone which is mentioned in every second sentence during this morning's presentation (I cannot remeber Sony Ericsson was so proud about its UIQ platform ever). While it will not support Sony Ericsson's new and yesterday announced PlayNow plus music service (because of the lack OMA 2.0 aka DRM support in Windows Mobile), the Xperia line is definitely in Sony Ericsson's focus. During today's executive sessions, it was briefly mentioned that some X1 followers will follow anytime sooner or later but again Sony Ericsson declined to comment if upcoming Xperia's will run on Windows Mobile or other platforms but the Xperia is definitely Sony Ericsson's smartphone-line and therefore has to run on a kind of smart OS.
It was confirmed that Sony Ericsson isn't yet part of the Open Handset Alliance (aka Android) and therefore Xperia phones must either run on Windows Mobile or Symbian. And the latest rumors here said that the, let us call it for now "X2", will run on Windows Mobile as well.
Nevertheless - as Sony Ericsson said several times - they are not commenting unannounced products or rumors so we have to wait to get something more official.
==========================
تاکید شد که سونی اریکسون هنوز عضو OHA ( همون گروه آندروید خودمون) نشده و بنابراین سیستم عامل ایکسپریا ویندوز موبایل یا سیمبین هست و همچنین شایعات اعلام کردند که گوشی ایکسپریای بعدی x2 (مثلا) سیستم عاملش ویندوز موبایل است.
همچنین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mats Lindoff, confirming that they had been testing Android on some prototypes and admitting that they had no plans to launch devices based on that particular platform anytime soon.
اس ای سیستم عامل آندروید رو روی بعضی پورتوتایپ ها تست کرده و اعلام کردند که به این زودی ها گوشی با این سیستم عامل نمیزنند ..زرت ! مثله اینکه حال نکردن باهاش ... uiq جدید خودمون خیلی جیگر تره !
New 5 MP Cyber-shot from Sony Ericsson
سایبر شات جدید 5 مگاپیکسلی از سونی اریکسون...قبلا گفتم شبیه k750 هست اینه :
مشخصات :
5 Mega Pixel Camera with Xenon Flash (as you can see)
A bit thicker than C902
No GPS
EDGE/UMTS/HSDPA (at least)
No frontal camera for video calling
Light Sensor
Switch button between Still & Video as well as a button to access gallery of images you just taken
Sony Ericsson’s Java Platform 8.4
‘Smile Shutter’ but lack of ‘Smart Contrast’ (I don’t know if this subject to change)
Sony Ericsson prepared for us new Cyber-shot phone with 5-Megapixels camera. It has codename - Kate. New phone has innovative lens cover like Sony Digital Camera T2. Probably, this phone is successor of K770. And now main information. New Cyber-shot will be announced in the next announcement and it’s going to launch in Q4 this year! Sounds very good!
تو معرفی بعدی که اکتبر هست معرفی میشه و همین امسال وارد بازار میشه.
Last edited by ^^ HAMID ^^; 24-09-2008 at 23:28.
حمید خدا کنه زودتر این ایکس 2 هم معرفی بشه
این سایبر شاته که جلوش کپه سی902 هست
پشتش کاور لنزش شبیه ک750 ه![]()
درسته.شبیه به C902 هست از جلو ولی ظاهرا LCD بزرگتری داره.![]()
من موندم چرا كيفيت اين عكس هايي كه از گوشي ها مي ذارم اينقدر پايينه؟
خوب وقتي عكس ميگيرن مثه آدم بگيرن!
من فك كنم عمدا اينجوري ميندازن...
حامد از کدوم زاویه نگاه می کنی که صفحه اش بزرگتره![]()
دقیقا. یعنی میخوان چیز زیادی از گوشی لو نره. اون عکس بالائیه که از c902 عکس گرفتن.من موندم چرا كيفيت اين عكس هايي كه از گوشي ها مي ذارم اينقدر پايينه؟
خوب وقتي عكس ميگيرن مثه آدم بگيرن!
من فك كنم عمدا اينجوري ميندازن...
کافیه اون 8تا دکمه لمسیای c902 رو نزارن اونقت راحت میتونن صفحشو بکنن 3.5 اینچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حامد از کدوم زاویه نگاه می کنی که صفحه اش بزرگتره
اتفاقا الان معرفی نکنن بهتره. بعد عمری تصمیم به خرید یه گوشی گرفتم حالا اگه یکی دیگه معرفی کنن پشیمون میشم!حمید خدا کنه زودتر این ایکس 2 هم معرفی بشه
x2 که حتما معرفی میشه امسال بدون کیبور qwerty حالا نمیدونم کی شاید اکتبر .. اون گوشی کنفرانس جاوا رو من موندم کی معرفی میشه.. این حرف میزل هست :
We’re guessing Sony Ericsson will make things official about Kate in October along with a few other mid/high-end products.
این سایبر شات جدیده و گوشیهای دیگه (که اینطور گفته رده بالا و متوسط) اکتبر با هم معرفی میشه -- قیمتش هم تخمین زده 300 یورو .. این گوشیه چون بعد از c905 میاد و فلالش زنون هم داره من فکر کنم باید کیفیت عکس خفنی داشته باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جایی هم خوندم یه مسئول سونی اریکسون گفته بود ما باید بیشتر رو محصولات رده بالا کار کنیم ..بازار تو سال 2009 رقابتی شدید خواهد داشت و ما برای زیاد کردن سهممون تو بازار جهانی بیشتر رو گوشیهای رده بالا کار میکنیم تا رده پایین و ارزون..این خبر خیلی خوبیه یعنی از این به بعد باید منتظر چیزای خفن بود.
عکسها هم به این خاطر بلور کردن چون هنوز گوشی معرفی رسمی نشده نباید واضح تو عکس معلوم باشه ...امنیت اطلاعات اس ای رفته بالا ... مسئولانش اصلا درباره گوشیهای آینده حرف نمیزنن.. این اطلاعاتیم که گاهی اوقات درز میکنه این سایتها از آشنا هاشون تو اس ای دریافت میکنن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)