دقت نکردی عزیز.گفتم که تو تهران دیدم.
دقت نکردی عزیز.گفتم که تو تهران دیدم.
کجای این تبریز دیدیش؟به منم بگو برم نگاش کنم
متاسفانه انگار شما در خوندن پست من دقت نکردید. لطفا برگردید و یک بار دیگه بخونید:
من هم اون روز یه Aston martin سبز دیدم که کنار یه مرسدس SL55 تو نمایشگاه بود ... واقعآ کفم برید
سلام دوستان
من حدودا نصف این تاپیک رو دیدم
دستتون طلا
فقط یه سوال دارم تو این تاپیک عکس بوگاتی هم هست ؟
اصلا وارد ایران شده ؟(البته وقتی کاررا جی تی هست چرا بوگاتی نباشه ؟)
از جلوی کاین عکس نگرفتی که !!!!!
چرا پلاکش دبی هست؟
دوست عزیز (t.k)جووووون، دستت درد نکنه خیلی حال کردیم. بازم از این مسافرتا برو. خیلی باحال بودن بازم دستت درد نکنه. ایول داری قربونت.
گرفتم
یه نگاهی به نقل قول milky way بنداز
جلوش چسبیده بود به فلوکس واگن
برای یه نفر تعریف کردم گفت اینا رو احتمالا از دوبی(دست دوم) خریدن دارن میبرن.چرا پلاکش دبی هست؟
مبدا که حتما دوبی بوده چون از کرمان رد میشده.(یعنی از دوبی اومده بندر عباس ، سیرجان ، کرمان ، راور ، و بعدشم مشهد و شاید آخرش برسه به ترکمنستان)
خواهش میکنم.
خدا قسمت کنه!!اگه بازم دیدم وتونستم عکس بگیرم ، حتما عکساشو میذارم.
ماشین خفن تو کرمان زیاده مثلا از همین تویوتا لندکروزر ها 100 -150 میلیونی که فراوونه (چون خدمات و نمایندگیش هست و گرنه لنکروزر با BMW X6 که اختلاف قیمتی نداره)، یه دوج چارجر که گذر موقت بود ، یه میتسوبیشی که نفهمیدم چی بود!!ولی خیلی خوشگل بود. و از این دست ...
این قصه ها رو گفتم که به این جا برسم که بهتون بگم همون جور که خودتون می دونین خیلی تابلوه که بری از ماشینی که گوشه خیابونه عکس بگیری.مخصوصا که صاحبش توش باشه.
وگرنه اینقدر بی.ام.و سری 7 و بنز سری اس هست ...
نه قدیمیه، پورش که کلاً قیافه ماشیناش تغییر نمیکنه شما مدل های 2005-2006 رو ببنی دقیقا همینه کلا پورش هر چند سال یبار یه لامپ جدید میزاره تو چراغ جلو به عنوان مدل جدید میده بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)