جدیدا ویندوز عوض کردم (7)
کا ام رو که دوباره نصب کردم ، بعد از پلی کردن فیلم (با هر نوع پسوندی) بعد از چند ثانیه این ارور رو میده ، که باید اکی کنم تا از شرش خلاص شم
هیچ بلای دیگه ای هم سر نمی یاره
![]()
جدیدا ویندوز عوض کردم (7)
کا ام رو که دوباره نصب کردم ، بعد از پلی کردن فیلم (با هر نوع پسوندی) بعد از چند ثانیه این ارور رو میده ، که باید اکی کنم تا از شرش خلاص شم
هیچ بلای دیگه ای هم سر نمی یاره
![]()
دوست عزیز همین 3 تا پست پیش توضیح دادم:
اين پيغام براي اينه که اين افزونه Winamp با UAC در ويندوزهاي ويستا و 7 مشکل داره.
براي اينکه اين مشکل حل بشه دو کار ميتونيد انجام بدين:
1- اگه از اين افزونه استفاده نمي کنيد اين فايل(gen_ml.dll) رو از پوشه Plugins در جايي که برنامه رو نصب کرديد پاک کنيد
2- روي پوشه اي The KMPlayer در Program file راست کليک کنيد و Properties رو انتخاب کنيد در تب security روي دکمه Edit کليک کنيد بعد روي Users کليک کرده و در پايين Modify رو تيک بزنيد.
با انجام يکي از اين دو کار مشکلتون بر طرف ميشه.
خیلی پلیر خوبیه.
قبل از این k lite codec pack+windows media player استفاده می کردم .
ولی این هم سریعه . هم این که امکانات خوبی داره خصوصن برای زیر نویس ها .
به نظر من بهترین پلیره
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
دوستان جدیدترین ورژنش رو برای دانلود بذارن .
ممنون میشم .
ورژنی که تو پست اول بود رو دانلود کردم.
سلام
جدیدترین نسخه برنامه
KMPlayer 3.0.0.1438
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.99MB
یا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aaaaaaaaaaaaaaaaa
امین ورژن جدید کی اومد؟
خیلی وقته؟
دارم دانلود میکنم
مرسی
24 ساعت : دی
سلام
چه جوری میشه توی ویندوز 7 یه کاری کرد که وقتی فیلم پخش میشه این قابلیت aero ی ویندوز به هم نریزه؟ یعنی موقع پخش نره رو basic
سلام
همچین مشکلی نباید پیش بیاد
تو system properties گذاشتین که ویندوز قطعات رو شناسایی و به کامپیوتر نمره بده؟
قطعات رو شناخته نمره هم داده ولی بازم مشکل زا میشه
توی فروم kmpalayer هم گذری نگاه کردم یه عده با همین مشکل رو به رو شدن ولی راه حلی ندیدم در رابطه باهاش
مشکل حل شد
دوستانی که احیانا این مشکل رو دارین f2 رو بزنین ، بعد توی قسمت Video Processing روی تب Renderer کلیک کنین و وسط صفحه هم Renderer رو از حالت Overlay به حالت Enhanced Video Renderer یا VMR9 HQ Subtitles دربیارین هرچند امکان داره سرعتو کم کنه ولی به هر حال مشکل سوئیچ کردن بین aero و basic حل میشه
البته پیشنهاد میکنم درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین ولی اگه مثل من حالشو ندارین همین کار راه بندازه :دي
Last edited by LeBron; 17-09-2010 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)