ببنیم Dv4 هم انقدر داغ میکنه یا نه ؟
ببنیم Dv4 هم انقدر داغ میکنه یا نه ؟
سلام
دوست عزیز dv5 ها کمی بیشتر از سری های دیگه داغ میکنن ولی dv4 - 1070 که واسه دوستم گرفتیم اصلا اونجوری که گفته میشه نیست واین ها کمی زیاده گویی فروشنده های ایرانی هست که چون بیشترشون اچ پی کار نمیکنن میخوان .....
شایید کمی ( کمی ی ی ی ی ) بیشتر از سایر مدل ها که اکثر اوقات زیاد محسوس هم نیست .
سلام رجیستر عزیز
من بالاخره dv-5 1060 گرفتم خیلی موجود خشگلی هست اما یه چیزی خیلی اذیت می کنه اونم داغ شدن کل دستگاه یعنی بعد از کمی کار مثلا نیم ساعت بودن در اینترنت و گشت و گذار سمت چپ داغ می شه البته شاید کمی به خاطر المینوم بودن بدنه به جای پلاستیک فشرده باشه اما اصلا احساس خوبی نیست
برای کمتر داغ شدنش چه کار می تونم بکنم و چقدر باید نگران سوختن دستگاهم باشم ؟!!
باطری هم با نور بالا LCD حدود 1:10 کار می کنه (با همان حالت گشت و گذار در اینترنت ) که فکر می کنم زود خالی می شه من بیشتر انتظار داشتم .
مبارک باشه
از کجا خریدی با چه قیمتی با چه گارانتی
چیا توی جعبش بود؟
نترسونمون دیگه .................... داغ کردنش تا چه حده
یک ساعت خیلی کمه اونم توی پروسس های کم نکنه باطریت مشکل داره ؟؟
برنامه RMClock Utility رو دانلود کنید همیشه وضعیت CPU سیستم رو بهتون می گه تا نگرانیتون برطرف بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یدونه از اینا میتونید بگیرید برای داغ کردن بشدت تاثیر داره و گرما رو تا حد زیادی مهار میکنه مخصوصا اگر یه درست درمونش رو بگیری من یکی از دوستام داره همجا همراه نوتبوکش میبره من خودم تا 10 هزار تومنش حتی دیدم از اینا .سلام رجیستر عزیز
من بالاخره dv-5 1060 گرفتم خیلی موجود خشگلی هست اما یه چیزی خیلی اذیت می کنه اونم داغ شدن کل دستگاه یعنی بعد از کمی کار مثلا نیم ساعت بودن در اینترنت و گشت و گذار سمت چپ داغ می شه البته شاید کمی به خاطر المینوم بودن بدنه به جای پلاستیک فشرده باشه اما اصلا احساس خوبی نیست
برای کمتر داغ شدنش چه کار می تونم بکنم و چقدر باید نگران سوختن دستگاهم باشم ؟!!
باطری هم با نور بالا LCD حدود 1:10 کار می کنه (با همان حالت گشت و گذار در اینترنت ) که فکر می کنم زود خالی می شه من بیشتر انتظار داشتم .
![]()
Last edited by milky way; 22-09-2008 at 00:27.
من از دبی گرفتم حدود000 1200 تومان اما الان فکر کنم کمی ارزون تر شده باشه چون من طول کشید تا دستم رسید داخلش علاوه بر کیف خود HP یک اسپکیر کوچیک و یک فلش 2 گیگ بود اما توصیه نمی کنم از اونجا بگیرید چون کیبورد من الان عربی هست در صورتی که فکر کنم برای اینجا کیبورد فارسی باشه و برای من جای حروف تا حدودی عوض شده اما مهمتر گارانتی و خدمات هست که الان وضعیت گارانتی ها در اینجا بهتر شده
وقتی پشت دستگاه رو کمی بالا می برم ( با مقوا پایه درست کردم ) کمی حرارتش بهتر می شه اما وقت تایپ کردن کمی لرزش می افته
نمی دونم اینکه پشتشو کمی بلند می کنم برای هارد مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
در مورد حرارت dv-5 1060ee می خوام به سایت شرکت hp بگم ببنیم چی جواب می دن اگر به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح می کنم
CustomerCare اچ پی به ایرانی ها جواب نمیده (تحریم) اگر جایی باید کشور انتخاب میکردی یه کشور دیگه رو انتخاب کن شاید جواب بدن .
من فکر نمی کنم برند معتبری مثل اچ پی واسه گرم شدن دستگاه هاش فکری نکرده باشه... به نظرم اینم که داغ میشه به خاطر جنس فلزی بدنشه که تازه اینم خوبه چون داغ شدنش یعنی این که داره گرما رو منتقل میکنه... نه مثل پلاستیک که گرما رو تو خودش نگه میداره.
بعدم اگه این سری های مشکل جدی می داشت اعضایی مثل رجیستر جان که تو این خط هست تا حالا میگفتن /(شایدم رجیستر مامور مخفی شرکت اچ پی باشه![]()
)/ من که مطمینم بهتر از این فعلا تو بازار لپ تاپ وجود نداره خودمم واستادم تا قیمتش کمی بیاد پایین ...
خلاصه این که اگه از اینا خریدین خیالتون راحت ...![]()
حالا از گرم شدن گذشته این جریان باطری چیه 1 ساعت اونم با کار کرد ساده خلی یییییی کمه
یعنی توی پروسس های بالا یا بازی نصف میشه اینجوری .........................................
این قضی مهم نبود که توی این همه پست ساده گذشتید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)