تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 53 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 529

نام تاپيک: Windows Seven اخبار

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرش من یکی که متوجه نشدم بالاخره rtm رو نصب کنم یا منتظر بمونم نسخه اصلی بیاد (ذکر این نکته الزامیست که بنده از اینترنت dial up استفاده کرده و به خاطر سرعت فوق العاده پایین امکان آپدیت ویندوز را ندارم)

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها مایکروسافت بازم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه میکنه تا کی؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مهاجرت به ویندوز 7 ممکن است 20 ساعت طول بکشد

نتایج یک بررسی کارشناسی نشان می دهد مهاجرت از ویندوز ویستا به ویندوز 7 در برخی شرایط و موارد ممکن است تا 20 ساعت به طول بینجامد.

i4u ، مایکروسافت به کاربران ویندوز ویستا امکان داده تا بدون نصب نسخه ای جدید از ویندوز 7 به این نسخه مهاجرت کنند. تحقیقات نشان می دهد نصب یک نسخه کامل ویندوز7 بر روی رایانه های عادی و نه چندان قدرتمند بین 40 تا 50 دقیقه طول می کشد. اگر کاربر از نسخه 32 بیتی ویندوز 7 استفاده کند این زمان حدود 40 دقیقه خواهد بود و در صورت استفاده از نسخه 64 بیتی این زمان به 50 دقیقه هم خواهد رسید.

در صورتی که کاربران ویندوز 7 را بر روی دستگاههای پیشرفته و قدرتمند نصب کنند مدت زمان نصب به 30 تا 35 دقیقه کاهش می یابد. اما باید توجه داشت که اگر تعداد برنامه های نصب شده بر روی رایانه بیش از 40 مورد بوده و حجم اطلاعات هارد دیسک از 650 گیگابایت فراتر برود نصب ویندوز 7 ممکن است تا 20 ساعت هم طول بکشد.

در مورد رایانه های مدرن و پرقدرت این زمان به حدود 10 ساعت کاهش خواهد یافت. به همین علت به کاربران توصیه شده که قبل از نصب ویندوز 7 اطلاعات وبرنامه های غیرضروری را پاک کنند تا وقت کمتری برای نصب ویندوز 7 تلف شود.

داره خودمونی میشه nazila20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    کسی این ویندوزسون شرکت پرنیان رو استفاده کرده یا نه ؟
    سوال اینجاست که درحالت عادی وقتی نصب می کنیش خیلی خوب وسریع میادبالابدون هیچ مشکلی ولی بعدازاکتیو کردن موقع بالا اومدن خیلی جون میکنه کلی نوشته های داسی میاد تا به بوت لاگ آن میرسه اما قانونی اکتیو میشه .می خواستم که اگه سریالی چیزی هست که ماهم ازش استفاده کنیم از شراین نوشته ها خلاص شیم .
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

سلام
    کسی این ویندوزسون شرکت پرنیان رو استفاده کرده یا نه ؟
    سوال اینجاست که درحالت عادی وقتی نصب می کنیش خیلی خوب وسریع میادبالابدون هیچ مشکلی ولی بعدازاکتیو کردن موقع بالا اومدن خیلی جون میکنه کلی نوشته های داسی میاد تا به بوت لاگ آن میرسه اما قانونی اکتیو میشه .می خواستم که اگه سریالی چیزی هست که ماهم ازش استفاده کنیم از شراین نوشته ها خلاص شیم .
    باتشکر
    آخه کی گفته که برید از این شرکت مکتهای داخلی ویندوز بخرید! یادتون باشه همیشه از اصل محصول مایکروسافت استفاده کنید. این شرکت مرکتها میان ویندوز رو دستکاری میکنن و نمیدونم جلوهای تصویری اضافه میکنن, هزارتا.... کوفت دیگه!سرعت ویندوز هم میاد پایین.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه کی گفته که برید از این شرکت مکتهای داخلی ویندوز بخرید! یادتون باشه همیشه از اصل محصول مایکروسافت استفاده کنید. این شرکت مرکتها میان ویندوز رو دستکاری میکنن و نمیدونم جلوهای تصویری اضافه میکنن, هزارتا.... کوفت دیگه!سرعت ویندوز هم میاد پایین.
    آخه عزیز دل برادر این شرکت به اصطلاح کلی ازخودش مچکره !!!وتوی ایران ویندوزهای الکی 1500تومن عرضه می شن ولی این فقط پکش 1500تومن می ارزیدویک دیویدی تولزاش بودکه کلا 7500میداد واینکه میگی مایکروسافت کی میره حداقل 100دلاربده به مایکروسافت خداییش تو ایران ما چند نفر ویندوز اورجینال استفاده میکنن

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آخه عزیز دل برادر این شرکت به اصطلاح کلی ازخودش مچکره !!!وتوی ایران ویندوزهای الکی 1500تومن عرضه می شن ولی این فقط پکش 1500تومن می ارزیدویک دیویدی تولزاش بودکه کلا 7500میداد واینکه میگی مایکروسافت کی میره حداقل 100دلاربده به مایکروسافت خداییش تو ایران ما چند نفر ویندوز اورجینال استفاده میکنن
    آخه عزیز دل خواهر من چی گفتم شما چی گفتی!
    من وقتی گفتم برید ویندوز 7 اصل مایکروسافت بگیرید نگفتم که برید 199 حالا یا کم یا زیاد! دلار بدید ویندوز بگیرید من همین ویندوز های دستکاری نشده مایکروسافت رو میگم که کرک شدن!(البته همچین بی دستکاری هم نموندن ها) ولی در کل نه مشکل دارن نه عیب نه مارک مسخره این شرکت مرکتها!

8. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه عزیز دل خواهر من چی گفتم شما چی گفتی!
    من وقتی گفتم برید ویندوز 7 اصل مایکروسافت بگیرید نگفتم که برید 199 حالا یا کم یا زیاد! دلار بدید ویندوز بگیرید من همین ویندوز های دستکاری نشده مایکروسافت رو میگم که کرک شدن!(البته همچین بی دستکاری هم نموندن ها) ولی در کل نه مشکل دارن نه عیب نه مارک مسخره این شرکت مرکتها!
    ها ازاون لحاظ
    تشکرازراهنمائیتون

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان ویندوز 7 خودش اتوماتیک ساعت رو یه ساعت کشید عقب....

Dreamland
    Guest

پيش فرض

دوستان ویندوز 7 خودش اتوماتیک ساعت رو یه ساعت کشید عقب....
    سلام...

واسه منم همینطور

دمش گرم (کارش درسته)

【ツ】

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •