بهتره اميدوار باشي!!! پچ رو نصي كن بيا بازي !!امروز 2 دست زدم كه 2 دستش رو هم باختم!!علتش هم نبود امادگي!! بعد از يك سال LOTR بازي كردم!
بهتره اميدوار باشي!!! پچ رو نصي كن بيا بازي !!امروز 2 دست زدم كه 2 دستش رو هم باختم!!علتش هم نبود امادگي!! بعد از يك سال LOTR بازي كردم!
يه مشكل بزرك !!! من قبلا بازي رو از طريق يه شوركات كه توي start بود ابديت مي كردم ! و يادم نيست جه بجي رو نصب مي كردم !! فقط يادمه بعد از ابديت به وسيله ي يه ايميج (كه حجم فايل اصليش بيشتر از 1 مك نميشد !!!!) بازي رو اجرا مي كردم !!! الان نه ابديته هستش !! نه با اون ايميجه بازي اجرا ميشه ! يادمه كه نبايد كركش مي كردم !
خب بلاخره بيداش كردم !!! اون برنامه ي Pr0t.St0p رو ننصبيده بودم !!!
فقط باز هم اون مشكل كزاييه استارت هست !!! معلوم نيست جرا منوي استارت نساخته !!! احتمالا بايد بازي رو از اول نصب كنم ! :دي
سلام يعني اونجا نيست؟؟
Start =>All programs =>Electronic Arts=>The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king=>Check For Update
همچين چيزي نيست؟؟ يعي نداري ؟
Start =>All programs =>Electronic Arts=>
من اصلا بوشه ي electronic arts رو ندارم
اه !!!! شرمنده جستمش !!! جون قبلا يه بازي از اين شركت نصب بود روي سيستمم ! اين فولدر بالا تر بود و من هم نمي ديدمش ! :دي
خسته نباشی!! آپدیت کردی؟؟
رقيب مي طلبيم !!! كنترل بازي سخته ! :دي
جه باحاله !!! اينا كه برجم دار مي شن بعد از يه مدت اعضاي افراد كروهشون رو بازيابي مي كنن !!! :دي
یییییی
آقا ما conquest میطلبیم bfme 1 ام خراب شدهیییییی
فردا پس فردا میرم فارسی wk رو میگیرم...اونم یواش یواش میطلبیم...
تا حالا conquest رو آنلاین بازی کردی ؟ اصلآ میشه این رو آنلاین بازی کرد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)