سلام
من آخر بازی(bionic commando ) گیر کردم جایی که می پری رو پرنده های آهنی هر چی f می زنم عمل نمیکنه و می کشنم
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
سلام
من آخر بازی(bionic commando ) گیر کردم جایی که می پری رو پرنده های آهنی هر چی f می زنم عمل نمیکنه و می کشنم
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
شما باید هی f رو بزنی.....
بعد خود بازی بهت میگه که راست چپ یا بالا و پایین رو بزنی...![]()
باید یکی از جهت ها + F رو بزنید !
خودش میگه کدوم جهت. وسط صفحه نشون داره میشه
نه ، اتفاقآ به نظر من چک پوینت ها جای مناسبی بود . یعنی نه خیلی زود ، و نه خیلی دیر . من اگه بخوام به این بازی نمره بدم ، نمره 6/10 رو بهش میدم . بدون توجه به اسم ناشر یعنی CapCom
و در ضمن وقتی با دستی بایونیک گرفتیشون امکان داره بخوان بهت حمله کنن . اگه دیدی دستشون رو بدن بالا ، سریع اسپیس رو بزن !![]()
امروز تمومش کردم باید بگم واقعا راضی کننده بود هم گیم پلی و هم گرافیکش ولی قبلا گفته بودم که داستان خیلی قوی نداره درسته اولاش داستان زیاد چنگی به دل نمیزنه ولی وقتی به آخرهای بازی میرسی داستان واقعا جذب کننده میشه(مخصوصا با اون پایان قشنگش با اون دموی زیباش)من یکی که این بازی واقعا رو به دوستانی که هنوز نگرفتن پیشنهاد میکنم
موفق باشید...
من بازی رو امروز نصبیدم!
هرچند یه مقدار دیر شده ولی هنوز هم داغه.
گرافیک و گیم پلی در سطح بالایی قرار دارن و جزئیات بازی هم زیادن!
فقط عیبش اینه که سازندگان به خودشون زحمت ندادن اسم دکمه ها رو عوض کنن که
این مسئله اوایل بازی رو یه مقدار سخت می کنه!
نه بابا یه ذره که رفتی جلو فقط با موس و دست بایونیکش کار میکنی واصلا حیفت میاد که با اسلحه آدم بکشی!!!
شما منظورت نرم افزار ویروسیاب AVG هستش خوب برای چند لحظه Disable کن ویرسیاب رو بعدش
کرک رو بریز
سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)