1 gig ram؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این رم گرافیکمه رم اصلیم 2gig است!
1 gig ram؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این رم گرافیکمه رم اصلیم 2gig است!
این متن رو از قول یکی از دوستان برات میگذارم ولی اگه واقعا از این چیزها سر در نمیاری اول یه تحقیق درست بکن بعد برو دنبالر اورگلاک کردن چون اگه وارد نباشی ممکنه به سیستم آسیب جدی بزنی:
برلی اینکار هم می تونی اینجا از بچه های متخصص توی این کار بپرسی:در اورکلاک ، برای افزایش کارایی ، قطعات رو مجبور می کنیم که در فرکانس بالاتر از فرکانس اصلی خودشون کار کنند!! البته این کار باعث افزایش مصرف قطعه می شه و ما مجبور می شیم که ولتاژ قعات رو زیاد کنیم که این کار هم خود به خود باعث افزایش دمای تولیدی و کاهش عمر قطعه می شه!! البته این رو هم بگم که قابلیت میزان افزایش فرکانس یک پردازنده به معماری اون برمی گرده و کلأ نمی شه برای قابلیت اورکلاک تمام قطعات ، یک نظر قطعی داد!!
خوشبختانه قطعاتی که شما انتخاب کردین ، بسیار مناسب هستند و کلأ همشون برای اورکلاک ، آماده شدن و به کمک این قطعات می شه کارایی رو بسیار بالا برد و میزان ریسک هم خیلی کمه. در کل در اورکلاک پردازنده باید خیلی حواستون به دما باشه که از حد مجاز بالتر نره!! کلأ پردازنده ی q6600 رو می تونید تا جایی اورکلاک کنید که دما از حد مجاز پردازنده ، یعنی 60 درجه ی سانتی گراد بیشتر نشه. برای اطمینان از دنای اعلامی ، می تونید از نرم افزار realtemp استفاده کنی و برای تست پایداری بعد از اوکلاک و برای رسیدن به حداکثر دما می تونید از نرم افزار occt استفاده کنید .
برای اورکلاک این سری از پردازنده های اینتل ، شما باید فرکانس مسیر رو زیاد کنید ، هر چه قدر که این فرکانس رو بیشتر کنید ، پردازنده بیشتر اورکلاک می شه !! فقط باید مراقب دما و فرکانسی که بهش می رسید باشین!! کلأ اورکلاک یک کار تجربی هست و خودتون باید با آزمون و خطا اون رو یاد بگیرین ، من فقط می تونم راهنماییتون کنم که چند تا پیشنهاد اورکلاک بهتون بدم ، مثلأ شما برای این که فرکانس پردازنده رو از 2400 به 3000 برسونید ، کافیه که وارد بایوس بشین ، در قسمت aitweker ،
ai overclock tuner رو روی manual بزار , و بعد fsb frquency رو روی 333 بزار و بعدش هم dramfrequency رو روی 1066 بزار .حالا تنظیمات اورکلاک تموم شده ، ولی به خاطر افزایش فرکانس ، سیستم احتیاج به افزایش ولتاژ داره ، cpu vol رو روی 1.375 بزار و dram vol رو روی 2 بزار و به سایر گزینه ها دست نزن (بعقیه رو خود سیستم به صورت اتومات تنظیم می کنه ) حالا گزینه ی f10 رو بزن و تنظیمات رو save کن ! سیستم ریست می شه و بعد از چند ثانیه دوباره می اد بالا و پردازنده در فرکانس 3000 مگاهرتز کار خواهد کرد ! فقط این رو هم بگم که اورکلاک یک نوع ریسکه و هر نوع آسیبی به قطعه ، به عهده ی خودتونه!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده اخلاق ورزشکاریت برو حالشو ببر![]()
با 2 گیگ فک نکنم خوب بشه.حداقل 4 گبگ خوبه.
سلام
چند تا سوال در مورد بازی دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم:
گرافیک بازی در حد گرید هست؟
فرمون ماشین ها چطوریه؟ هر ماشین فرمون خودش رو داره؟
مثل آندر کاور با دستی می شه 360 درجه ماشین رو چرخوند یا مثل گرید به واقعیت نزدیکه؟
سختی مرحله ها در چه حده؟ سختی و جذابیتش طوری هست که آدم واسه رد کردن یه مرحله 2-3 ساعت وقت بذاره؟
این بازی با گرافیک هایATI(4670)a مشکلی نداره؟
سینا جون هیچ بازی نسل جدیدی که از روی دو کنسول کنونی پورت میشند در xp بیشتر از 1.5g و در ویستا بیشتر از 2g رم نمیخواد و این حرفهایی که میزنند جز بزرگنمایی بازیها چیزی نیستمی تونم ثابت کنم (البته بر میگرده به دلایل سخت افزاری خیلی پیچیده!!)
نه در حد grid (اون که به نظر من یه استثناء بود) ولی در حد قابل قبول و خوبیه(این رو بدونید اگه این بازی با این محیط وسیع رو میخواستند با گرافیک grid بدن بیرون فکر کنم حداقل 20-15 گیگابایت فضا میخواست!!)
بله کاملا...فرمون ماشین ها چطوریه؟ هر ماشین فرمون خودش رو داره؟
اصلا این بازی سبکش با nudercover فرق فوکولهمثل آندر کاور با دستی می شه 360 درجه ماشین رو چرخوند یا مثل گرید به واقعیت نزدیکه؟(بگیر متوجه میشی)
ولی فرمونش خیلی راحت تر grid هست...
سختیکه اولاش خیلی هم راحته ولی کم کم(حداقل تا اینجا که من رفتم) مشکلتر میشه ولی نه اینقدر که باری گذروندن یه مرحله 3-2 ساعت وقت لازم بشه(حداکثر با 4-3 بار بازی میشه ردش کردسختی مرحله ها در چه حده؟ سختی و جذابیتش طوری هست که آدم واسه رد کردن یه مرحله 2-3 ساعت وقت بذاره؟)
اما جذابیتش خیلی خوبه و بعضی بچه ها حتی شیفته_ ش شدن
نه دوستان همچین گرافیک خیلی خفنی نداره که دوستان میترسند که با گرافیک این بازی به مشکل یر بخورند..این بازی با گرافیک هایATI(4670)a مشکلی نداره؟
درسته مهدی جان.اما برای آخرین گرافیک و رزولیشن بالا سیستم بالایی میخواد.مگرنه با 2 گیگ اجرا میشه.
مخلصیم سینا جون ولی این رو بدون اصولا رزولوشن بازی بیشتر به رم و چیپست گرافیک مربوط میشه و خیلی به سی پی یو و رم سیستم دخلی نداره...
درسته مهدی جون.وقتی شما میگی حتما همینطوره.راستی من کلا بیخیال بازی شدم.دیگه نمی تونم.خیلی سخت شده.
مخلصیم
مگه شما کجایی من هنوز سر جمع بیشتر از 60-50 مسابقه رو نرفتم یعنی اون بالاها اینقدر مشکل میشه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)