تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 52 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 514

نام تاپيک: غواصی و موضوعات مربوطه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام آقاي ARAS_Z
    ببخشيد مزاحم شدم
    من علاقه زيادي به يادگيري غواصي دارم و ميخوام غواصي را از مبتدي تا پيشرفته ياد بگيرم
    ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم . فعلا دارم اطلاعات جمع ميكنم
    خوشحال ميشم اگه به من كمك كنيد .
    1- براي يادگيري بايد كجا برم ؟ كدوم موسسه معتبر و خوب هست ؟ كيش يا قشم يا ... ؟
    2- هزينه يادگيري از ابتدا تا انتها چقدر ميشه ؟
    3- آيا تجهيزات غواصي رو تو دوران آموزشم بايد بخريم يا خود موسسات دارن ؟
    4- از لحاظ بازار كار در ايران چه جوري خست ؟
    5- ميزان درآمد غواصي در ايران چقدر است ؟ و از كدوم مرحله ميشه جذب بازار كار شد ؟
    6- مدت زماني كه طول مي كشه از ابتدا تا مرحله حرفه اي چقدر است ؟
    7- با توجه به هزينه بالايي كه شما گفتين براي دوره خودتون امكان پرداخت اقساطي وجود دارد ؟
    8- دوره هاي PADI كه در كيش برگزار مي شود بهتر است يا دوره هاي كه شما اعلام كردين (bsac ) ؟
    9- هدف من اينه كه غواصي شغل من بشه البته من الان كار دارم و كارمند شركت ايران خودرو هستم ولي غواصي رو خيلي دوست دارم ، دوره هاي كه شما برگزار ميكنين (bsac ) از كدوم مرحله ميشه وارد بازار كار شد ؟ و ميزان درآمد در ايران و خارج از كشور چقدر است ؟
    10- هزينه دوره كه شما رفتين آفريقاي جنوبي چقدر است ؟
    ببخشيد من اينقدر زياد سوال كردم
    ممنون ميشم كمكم كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه aras_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام آقاي ARAS_Z
    ببخشيد مزاحم شدم
    من علاقه زيادي به يادگيري غواصي دارم و ميخوام غواصي را از مبتدي تا پيشرفته ياد بگيرم
    ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم . فعلا دارم اطلاعات جمع ميكنم
    خوشحال ميشم اگه به من كمك كنيد .
    1- براي يادگيري بايد كجا برم ؟ كدوم موسسه معتبر و خوب هست ؟ كيش يا قشم يا ... ؟
    2- هزينه يادگيري از ابتدا تا انتها چقدر ميشه ؟
    3- آيا تجهيزات غواصي رو تو دوران آموزشم بايد بخريم يا خود موسسات دارن ؟
    4- از لحاظ بازار كار در ايران چه جوري خست ؟
    5- ميزان درآمد غواصي در ايران چقدر است ؟ و از كدوم مرحله ميشه جذب بازار كار شد ؟
    6- مدت زماني كه طول مي كشه از ابتدا تا مرحله حرفه اي چقدر است ؟
    7- با توجه به هزينه بالايي كه شما گفتين براي دوره خودتون امكان پرداخت اقساطي وجود دارد ؟
    8- دوره هاي PADI كه در كيش برگزار مي شود بهتر است يا دوره هاي كه شما اعلام كردين (bsac ) ؟
    9- هدف من اينه كه غواصي شغل من بشه البته من الان كار دارم و كارمند شركت ايران خودرو هستم ولي غواصي رو خيلي دوست دارم ، دوره هاي كه شما برگزار ميكنين (bsac ) از كدوم مرحله ميشه وارد بازار كار شد ؟ و ميزان درآمد در ايران و خارج از كشور چقدر است ؟
    10- هزينه دوره كه شما رفتين آفريقاي جنوبي چقدر است ؟
    ببخشيد من اينقدر زياد سوال كردم
    ممنون ميشم كمكم كنيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز ali2511
    1 : شنا خوب بلد باشید
    2: کیش و قشم هر دوتاش خوبه
    3: نه خوده موسسه در اختیار می زاره
    4: بد نیست
    5: شما اول یاد بگیر بعد من در خدمت شما هستم
    6: بستگی به استعداد شما داره بین 1 تا 6 سال
    7: در سه مرحله پرداخت می شه
    8: دوتاش معتبر است هر کدام شما دوست دارید
    9:برای تازه کار 400000 تومان هرفی از 800000 تا 2000000 تومان درخارج 1500 دلار
    10: 15 تا 20 ملیون تومان
    من همیشه در خدمت علاقه مندان غواصی هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض جوشکاری

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض جوشکاری

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام، خسته نباشید

استاد، از همه دوره ها توضیح دادید به جز اسامی اصلی دوره های bsac ؟؟؟؟

با احترام
    اواین دوره او شن دایور
    2: اسپورت
    3: ادونس دایور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض غواصي

با سلام و تشكر از پاسخ شما

شما از دوره هاي آموزش فني حرفه اي اطلاعي دارين ؟

تعداد ساعت آموزش فني و حرفه اي خيلي بيشتر از padi هست ، فرقي دارن با هم ؟

من كلاس شنا رو در ورزشگاه آزادي شروع كردم

به زودي براي دوره غواصي مزاحمتون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

اواین دوره او شن دایور
    2: اسپورت
    3: ادونس دایور

با سلام
    ممنون از جوابتون، ولی ای کاش جواب درست و کاملی میدادین!!!!

دوره اول: اوشن دایور Ocean Diver
    دوره دوم : اسپرت دایور Sport Diver
    دوره سوم: دایو لیدر Dive Leader
    دوره چهارم : ادونس دایور Advanced Diver
    و

دوره پنجم : فرست کلاس دایور 1 st Diver

*** من از شما درباره مدرسی BSAC که دارید سوال کردم ، فرمودید: درجه 1 دارید.
    چنین مدرسی در BSAC وجود ندارد!!!!!
    در جواب به سوال من که از شما درباره اینکه به 80 متری با هوا تشریف برده بودید، از شما جواب علمی و منطقی خواستم و شما جواب کاملاً علمی به من دادید وگفتید: چون من صنعتی کار میکنم باید به عمقهای مختلف و زیادی بروم وبعد از آن گفتید : اگر خواستید بیایید بوشهر ......
    که این فرمایش شما هم کاملاً علمی بوده و هست!!!!!!!!!!
    اگر شما مدارک و اسنادی بر اینکه به عمق 80 متری با هوا رفته اید، دارید،
    به هر انجمن یا باشگاه غواصی ارسال کنید، بی شک از شما یک مجسمه به عنوان اسطوره غواصی می سازند ودر تمامی انجمنها و باشگاه های غواصی می گذارند، چون در هیچ یک از کتابهای علمی غواصی نوشته نشده که بتوان به عمق 80 متری با هوا رفت، اگر این طور بود دیگر نیازی به , helitrox, Heliox, Trimix, و .... نبود.
    تمامی صحبتهای من از روی مدرک و اثبات هست اگر خواستید: نیازی نیست که شما بیایید، من برای شما ارسال میکنم.
    همانطور که فرموده بودید : اینجا موضوعات علمی مورد بررسی قرار میگیرد
    پس چرا شما موضوع تخیلی را مینویسید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی که از شما دلیل منطقی برای اثبات موضوعات تخیلی شما میخواهد ، مطمئناً اطلاعات کامل و درست و مفیدی را میتواند در دست داشته و ارائه نماید
    در رابطه با آموزش BSAC بد نیست بدانید که اگر شما مدرس هم باشید باید در یکی از مراکز غواصی که زیر مجموعه BSAC میباشد آموزش دهید یا اینکه خود مجوز آموزش غواصی از BSAC بگیرید در غیر اینصورت شما نمی توانید گواهینامه به کار آموزان دهید.

با عرض پوزش
    غواص جنوب

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام
    ممنون از جوابتون، ولی ای کاش جواب درست و کاملی میدادین!!!!

دوره اول: اوشن دایور Ocean Diver
    دوره دوم : اسپرت دایور Sport Diver
    دوره سوم: دایو لیدر Dive Leader
    دوره چهارم : ادونس دایور Advanced Diver
    و

دوره پنجم : فرست کلاس دایور 1 st Diver

*** من از شما درباره مدرسی BSAC که دارید سوال کردم ، فرمودید: درجه 1 دارید.
    چنین مدرسی در BSAC وجود ندارد!!!!!
    در جواب به سوال من که از شما درباره اینکه به 80 متری با هوا تشریف برده بودید، از شما جواب علمی و منطقی خواستم و شما جواب کاملاً علمی به من دادید وگفتید: چون من صنعتی کار میکنم باید به عمقهای مختلف و زیادی بروم وبعد از آن گفتید : اگر خواستید بیایید بوشهر ......
    که این فرمایش شما هم کاملاً علمی بوده و هست!!!!!!!!!!
    اگر شما مدارک و اسنادی بر اینکه به عمق 80 متری با هوا رفته اید، دارید،
    به هر انجمن یا باشگاه غواصی ارسال کنید، بی شک از شما یک مجسمه به عنوان اسطوره غواصی می سازند ودر تمامی انجمنها و باشگاه های غواصی می گذارند، چون در هیچ یک از کتابهای علمی غواصی نوشته نشده که بتوان به عمق 80 متری با هوا رفت، اگر این طور بود دیگر نیازی به , helitrox, Heliox, Trimix, و .... نبود.
    تمامی صحبتهای من از روی مدرک و اثبات هست اگر خواستید: نیازی نیست که شما بیایید، من برای شما ارسال میکنم.
    همانطور که فرموده بودید : اینجا موضوعات علمی مورد بررسی قرار میگیرد
    پس چرا شما موضوع تخیلی را مینویسید ؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی که از شما دلیل منطقی برای اثبات موضوعات تخیلی شما میخواهد ، مطمئناً اطلاعات کامل و درست و مفیدی را میتواند در دست داشته و ارائه نماید
    در رابطه با آموزش BSAC بد نیست بدانید که اگر شما مدرس هم باشید باید در یکی از مراکز غواصی که زیر مجموعه BSAC میباشد آموزش دهید یا اینکه خود مجوز آموزش غواصی از BSAC بگیرید در غیر اینصورت شما نمی توانید گواهینامه به کار آموزان دهید.

با عرض پوزش
    غواص جنوب
    هتما" همین جور است چون کارت در ایران صادر نمی شود ما به شوما آموزیش می دهیم و مجوز آموزش در ایران را خوده آقای dan به شرکت ما داده . بعد از آموزش کارت از انگلستان صادر می شود.

خواندن تا عمل خیلی ...... داره
    اگر اینجور که شما می گید باشه و کسی در ایران نتواند در عمق 80 متری غواصی کند پس ما تمام سرمایه مملکت را باید خرج غواصان خارجی کنیم . تا از تسیسات نفت وگاز .... وکشتی لنج .... که در خلیج فارس غرق می شوند .....
    سعی کنید کمی در مورد غواصان ایران بیشتر بدانید آبرو ایران را در دنیا نبرید
    شما هنوز نمی دانید میکس گز و هوای خوشک چی هست ..............
    در کتاب غواصی جهان ایران جایگاهی بالا دارد ولی افسوس شما ....

به نام خدا
    تاریخچه غواصی
    ریشه اصلی آشنائی با غواصی در نیاز و اشتیاق بشر به رهبری نظامی ، انجام خدمات زیر آبی ، تجارت زیر آبی و گسترش دروازه های دانش از طریق کشف و جستجو نهفته است .
    هیچکس به درستی نمی داند چه وقت بشر پی برد که میتواند با حبس نفس در سینه برای مدتی زیر آب باقی بماند ولی زمانی که غواصی به عنوان یک حرفه مورد استفاده قرار گرفت به بیش از پنج هزار سال پیش باز میگردد.
    کوشش غواصان اولیه به صید موادی چون غذا ، مرجان و مروارید که بیشتر ارزش تجارتی داشت در آبهای کم عمق محدود میشد.
    یک از داستانهای غواصی که به روایت هرودت مورخ یونانی در تاریخ ثبت شده داستان غواصی بنام سیلیس (scyllis) را بازگو می کند که در پنج قرن قبل از میلاد مسیح برای خشایار شاه پادشاه ایران جهت کشف و جمع آوری گنجهای غرق شده کار می کرد.
    غواصانی که در زیر آب می بایست نفس خود را در سینه حبس کنند از بچه گی آموزش می دیدند تا گنجایش ششها ، نیرو و جراتشان افزایش پیدا می کند . پس برای سهولت سقوط به زیر آب یک سنگ مسطح یا یک وزنه به خود می بستند .
    مدت غوص این غواصان معمولاً بین 1 تا 2 دقیقه بود و عمق متوسطی که غواصان اولیه غوص می کردند بین 8 تا 10 فوت بوده است .(هر فوت 33 سانت و هر 3 فوت 1 متراست )نخستین پیشرفتهای غواصان در این بود که آنها فهمیدند آشکارترین و لازمترین وسیله برای افزایش توانائی ماندن یک غواص در زیر آب امکان وجود یک ذخیره هوایی میباشد که نخستین کوششها در این مورد استفاده از نی های تو خالی و لوله هایی بود که سرشان از سطح آب بیرون باقی می ماند و کسی که زیر آب از این وسائل استفاده می کرد گرچهه نمی توانست کار مرد نظرش را بخوبی انجام دهد ولی مدت زمان زیادی قادر به ماندن در زیر آب بود . مر دانی که از این لوله ها استفاده می کردند بیشتر از اینکه غواص می باشند سر بازانی بودند که از آب بعنوان یک پوشش برای ماموریت خود استفاده میکردند.
    چنانچه وسیله فوق در شرایط عملی آزمایش می شد نتیجه ای جز غرق شدن غواص نبوده است زیرا عملاً غیر ممکن است که شخص بتواند حتی در عمق 12 اینچی بطور طبیعی با یک لوله تنفس نماید.
    یک کتبیه آشوری در قرن 9 قرن قبل از میلاد مسیح یک غواص را در حالیکه از پوست باد کرده حیوانات بعنوان مخزن هوا استفاده کرده نشان میدهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام و تشكر از پاسخ شما

شما از دوره هاي آموزش فني حرفه اي اطلاعي دارين ؟

تعداد ساعت آموزش فني و حرفه اي خيلي بيشتر از padi هست ، فرقي دارن با هم ؟

من كلاس شنا رو در ورزشگاه آزادي شروع كردم

به زودي براي دوره غواصي مزاحمتون ميشم
    سلام
    شما که می خواهید غواصی کار کنید هتما" مدرک فنی حرفی را بگیرید
    دوره یک ماه است دریا کوش در عسلویه با تزمین کار

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض عمق 80

این عکس در عمق 80 متری گرفته شده

البته غواص جنوب شما باور نکن ........
    سمت راست من سمت چپ دوستم محمد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •