تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 79 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من يه چند روزيه اين بازي رو گرفتم اما موقع نصب به بعضي فايلا كه مي رسه اين پيغامو مي ده :

an error occoured while trying to read the source file:
    the source file is corrupted
    click retry to try again . ignore to skip this file(not recommended). or abort to cancel instalation
    من همش ignore رو مي زنم فايلو رد مي كنه اما حدود 3 ساعته داره نصب مي شه
    تو رو خدا يكي كمكم كنه
    سلام

منم وقتی سایلنت هیل 3 (بصورت 4 تا cd) گرفتم مدام با مشکل بالا روبرو شدم و سه تا از فایلهای cab رو نمیتونست کپی کنه من خیلی سعی کردم حتی اون سه تا فایل cab رو جدا از اینترنت گرفتم وبعد بازیو ریختم روی هارد و بعد از 4 تا سی دی به یه dvd تبدیلش کردم اما بازم نشد خلاصه خیلی وقتم تلف شد سرانجام رفتم بازار و یه نسخه دی وی دی رو گرفتم و حل شد...

شما برای حل کارت 3 راه داری :::"

1-با یه نرم افزار مثل نرو از بازی یه iso بسازی تا مطمئن بشی دی وی دی بازیت کاملا سالمه و اونجا دیگه خطای خوندن دی وی دی ازت نمیگره و بعد بازیو بوسیله iso که ساختی نصب کن...

2-با نرو از چند تا دی وی دی دیگت هم iso بساز تا مطمئن بشی دی وی دی درایوت هم سالمه...

3-اگر با دو راه بالا حل نشد (هم بازم با خطای خوندن دی وی دی موقع iso ساختن مواجه شدی و هم دی وی دی درایوت کاملا سالم بود) دیگه تنها راهش اینه که دی وی دی رو ببری اونجایی که خریدی بگی دی وی دی شما مشکل داره همون جا پیش خودشونم تست کن تا بشون ثابت کنی بعد اگه قبول کردن (بستگی به مرامشون داره) با یه دی وی دی سالم سایلنت هیل 5 برات عوضش میکنن اگرم نکردن دیگه ازشون نخر....

سلام من توی مرحله کشتن اون غول عروسکی گیر کردم چون یه خورده سیستمم بد می کشه و هر چی کلیک می کنم ایراد می گیره می خواستم ببینم از بچه ها کسی سیو بعد از کشتن اون غول را داره اگه داره برام بزاره ممنون می شم من یه سیو دارم که مال کل بازی هست اما سیو بعد از اون غول عروسکی را می خوام با تشکر
    منم خیلی اذیت شدم تا ردش کردم (اما میشه ردش کرد) ولی این save game که اینجا واست میذارم مال اولین save point بعد از عروسکه هست که اسم مرحلش home town هست از این سیو گیم استفاده کن و مطمئن باش که چیز خاصی از دست نمیدی..فقط سریع بگیرش چون رپید شر گفته فقط 10 نفر حق دانلود دارند البته روی speedyshare هم آپلودش کردم..فایل read-me هم که گذاشتم بخون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مرحله بعد از کشتن عروسک تا شروع Attic :":":"

این مرحله از بازی بعضی جا ها ش نقشه نداره پس من یکم راهنمایی میکنم بعد از عروسک هم دوباره الکس غش میکنه و دوباره تو خونه دکتره از خواب بیدار میشه و بعدیه کلید میگره که باید یه قفلی رو باش تو home town باز کنی... میری از ساختمون بیرون و وارد یه ساختمون به نام home town میشی که اونجا توی ساختمون یه در بزرگ (دو در) روبرو ته که اون اصلا باز نمیشه و یه در سمت چپه و یه درم سمت راسته ( که جفتشون به یه مکان ختم میشن در واقع دو در مال یه مسیر به شکل U هستند که یه سرش در سمت چپه و سر دیگش در سمت راست)بعد از اینکه از یمی از درهای سمت چپ یا راست وارد شدید به دبال یه اتاق که توش SAVE POINT وجود داره میگردید (در واقع این اولین سیو پوینت بعد از کشتن عروسک هست که بازیو با نام HOME TOWN ذخیره میکنه)بعد از همون دری که وارد شدید خارج میشید و اتاقهای مختلف رو میگردی یه اتاقی هست که بزرگه و یه چیز مثل اتاق کنفرانسه که میری پشت جایگاه اونجا یه چیزی هست روبروت (مثل جعبه) که بازش میکنی (با کلیدی که گفتم) وبعد درست مقابلت یه راه زیر زمینی باز میشه مسیر رو که رفتی(تو راه یه چاقو هست که باید بگیری و اونجا میفهمی چاقو کجا استفاده میشه که خیلی جالبه)بعد از یکم گشت گذار تو اونجا به یه پله میرسید ازون بالا میری و سر از قبرستون در میاری و بعدش دوباره تمام مسیر قبرستون رو که قبلا رفتی بر میگردی (با توجه به فلش های قرمزالبته سر راه میتونید از سیو پوینت موجود تو قبرستون استفاده کنی،اگه در کنار اتاق سیو پوین تو قبرستون رو با تبر بشکونید یه کلت باحال پیدا میکنید) تا دو باره به base ment خونه بر میگردی بعد میری اونجایی که رو نقشه نوشته SECRET در رو با چاقو که جدیدا گرفتی باز میکنی اونجا یه کلید میگری بعدش میری بالا (طبقه دوم خونه یه در ته راهرو بود که اولین بارم که دیدیش نصفه باز بود ولی نزدیکش که شدی بسته شد) اتاق ته راهرو رو با کلیدی که توی اتاق SECRET در basement دریافت کردی باز میکنی بعدش که دره باز شد میری جلو بعدم از پله ها میری بالا تا وارد اتاق شیروانی بشی بعد دوباره میره جلو اونجا یه کمد هست حلش میدی و میبینی پشتش یه دره بعد میری جلو و با یه پازل آسون ولی خیلی اذیت کننده مواجه میشی پازل رو که حل کردی
    در کشوی روبروت باز می شه و بعد از توش نقشه سایلنت هیل که مال پدر الکس هست رو بر میداری بعد میری پایین پیش مادر الکس اونجا بعد از دیدن کات سین یه هو فرم خونه از حالت طبیعی به حالت کابوس تغییر پیدا میکنه و در قفل میشه و شما خودتونو جلوی در خونه که قفل شده و نمیتوی ازش بری بیرون پیدا میکنی مججدا به اتاق پشت سرت (همون جا که مادر الکس رو بردند) بر میگردی و ضمن اینکه با تغیی فاحشی روبرو میشید یه save point روی دیوار پیدا میکنید و بازی خودتون رو سیو میکنی و از اونجا مرحله Attic آغاز میشه

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان لطفا" کمک .... چطور باید این ارور رو رفع کنم؟! تصویرش در صفحه 27 است. راهنمایی کنید... مرسی.
    من مشکل شمارو خیلی جستجو کردم فقط کاربران سری Radeon HD همچین اروری می گیرند که اونم به خاطر اینه که بازی بعضی کارت گرافیکی هارو ساپورت نمی کنه کاری به قدرتشون نداره. Readme بازیو بخون ببین در مورد ساپورت کردن یا نکردن گرافیکت چیزی نوشته؟

4. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت crossfade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من بازیو با کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تونستم اجراش کنم که هینجا ازش تشکر میکنم ولی سرعت لود منوها افتضاحه حدود 2 ثانیه لگ داره!!! فک نکنم اشکال از سیستمم باشه undercover رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم
    دموی اولش رو هم نشون میده ولی یه خورده صداش لگ داره ولی بعدش که بازی شروع میشه صداش قطع میشه و بازی خیلی خوب ولی بدون صدا اجرا میشه!!!
    کسی راه حلی پچی چیزی نداره؟

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام به همه
    من بازیو با کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تونستم اجراش کنم که هینجا ازش تشکر میکنم ولی سرعت لود منوها افتضاحه حدود 2 ثانیه لگ داره!!! فک نکنم اشکال از سیستمم باشه undercover رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم
    دموی اولش رو هم نشون میده ولی یه خورده صداش لگ داره ولی بعدش که بازی شروع میشه صداش قطع میشه و بازی خیلی خوب ولی بدون صدا اجرا میشه!!!
    کسی راه حلی پچی چیزی نداره؟
    مرسی دوست عزیز...

این چند تا کار رو انجام بده ببین درست میشه...
    اول درایوی که بازی توش نصبه رو دفراگ کن..موقع بازی انتی ویروس و فایروال رو غیر فعال کن...اگه سیستم ریستور رو لازم نداری غیر فعالش کن..امیدوارم درست بشه...اگه نشد بگو تا یه فکر دیگه ای بکنیم..
    موفق باشی..

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم چرا واسه من همون اول که دموی اول بازی میاد گیر میکنه دیگه جلو نمیره!!
    cpu.3.2
    vga:1g 8500
    ram: 2g

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این ای تی آی هم چه حال گیری میکنه ها !!!!

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

منم تموم کردم بازیو
    خیلی خوب بود بازیش
    آخرم خفه شدم
    ضد حال بود
    کلا باحال بود

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

منم تموم کردم بازیو
    خیلی خوب بود بازیش
    آخرم خفه شدم
    ضد حال بود
    کلا باحال بود
    یکی از پایان های بدو دیدی. معلومه پدرو نبخشیدی. پایان خوبش اینه که Alex و دختره با هم از شهر می رن.

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام

میگم این بخشیدن یا نبخشیدن پدر الکس کجا اتفاق میفته

آیا تو همون کلیسا و اونجایی که شبیه اتاق اعتراف هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •