تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 29 از 482 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

یچیز براتون بزارم بخندین همه این تست اینترنت 512 منه واقعا کی چیزی نمیشه گفت :

ببین دوست عزیز

اولا که این سایت اصلا و ابدا سایت مناسبی برای گرفتن سرعت نیست! اینو تجربه یه خودتون هم میتونه ثابت کنه در یه بازه ی زمانی کوچک مثل 10 دقیقه هر 1 دقیقه 1 بار تست بگیرید ببینید چه تفاوتهای فاحشی در اعداد دریافتی میبیندی !

و مهمتر در نظر داشته باشید در هنگام تست گرفتن هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده نکنه !

در همچنین وقتی که سیستم از منابع اینترنت استفاده نمیکنه ، یک تست بگیرید و نتیجه را اعلام کنید !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز زنگ زدم CustomerCare بالاخره گفت تو صورتحساب آخر این ماه یه تخفیف احتمال 20% برای همین مشکل پهنایه باند میدیم گفت زمان پرداخت زنگ بزنین بخش فروش .

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آنتن های 50،114 و 94
    دیگه امروز خداییش سرعت من ماورایی بود، دوکیلو بایت
    من موندم با این 2 کیلو بایت چه کنم...

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آنتن های 50،114 و 94
    دیگه امروز خداییش سرعت من ماورایی بود، دوکیلو بایت
    من موندم با این 2 کیلو بایت چه کنم...
    انتن هامون ظاهرا جداست (تو یک منطقه نیستیم چون مال من 6 و 26 و 45 دسترسی دارم .مال من رو 6 وضعش مثل مال شماست

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

دوستان مخصوصا اقای zed2 و بچا هایی که IPW دارن خواهشن کمکم کنید چون خیلی کم وقت دارم
    من الان ADSL از افروز گرفتم ماهی 55000 تومن پولشه خب هممون میدونیم که 55000 واسه 128 زیاده حالا اینو میخوام بگم من دوباره دیشب تو سایت داتک قسمت درخواست IPW مشخصاتمو دادم و خانمه امروز صبح بهم زنگ زدو گفت یه مودم برام اومده واست نگه داشتم گفت 128 ماهیانه هزینه تمام شدش میشه ماهی 41300 تومن گفت تا شنبه صبح به من زنگ بزن اگه خواستی اگه نزدی من مودمو میدم به یکی دیگه...
    حالا دوستان راهنمایی کنید من IPW از داتکو بگیرم یا همین ADSLافروز رو داشته باشم؟؟؟؟این فکر بخاطر این به سرم زد که IPWهر ماه واسم 14000 تومن ارزونتر در میاد نسبت به ADSL افروز حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟
    ADSL نگه دارم؟؟؟؟یا IPW داتک بگیرم با ماهی 14000 تومن ارزونتر؟؟؟؟؟شما بودید چیکار میکردید سرعت جفتشونم 128 هست
    IPW بهتره یا ADSL????اصولن کدومشون بیدردسر تر و سرعت بالاتری داره؟؟؟زد2 گفته بود IPW همه دردسرهای ADSL رو داره ولی ADSL من اصلا دردسر نداره و با 15و14 دانلود میکنم حالا چیکار کنم ماهی 55000 تومنم واسم زیاده
    دانلود IPW چجوریا؟؟؟غذیه این انتناش چیه؟؟؟اگه محدوده من بد باشه و خوب انتن نده که بدبخت میشم!!!!
    کلا درباره مزایا و ایرادایی که IPW داره بگید لطفا من شنبه صبح باید زنگ بزنم بگم میخوام اگه نزنم مودم از دسم رفته
    لطفا زود راهنماییم کنید
    منتظرم بچه ها

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان مخصوصا اقای zed2 و بچا هایی که IPW دارن خواهشن کمکم کنید چون خیلی کم وقت دارم
    من الان ADSL از افروز گرفتم ماهی 55000 تومن پولشه خب هممون میدونیم که 55000 واسه 128 زیاده حالا اینو میخوام بگم من دوباره دیشب تو سایت داتک قسمت درخواست IPW مشخصاتمو دادم و خانمه امروز صبح بهم زنگ زدو گفت یه مودم برام اومده واست نگه داشتم گفت 128 ماهیانه هزینه تمام شدش میشه ماهی 41300 تومن گفت تا شنبه صبح به من زنگ بزن اگه خواستی اگه نزدی من مودمو میدم به یکی دیگه...
    حالا دوستان راهنمایی کنید من IPW از داتکو بگیرم یا همین ADSLافروز رو داشته باشم؟؟؟؟این فکر بخاطر این به سرم زد که IPWهر ماه واسم 14000 تومن ارزونتر در میاد نسبت به ADSL افروز حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟
    ADSL نگه دارم؟؟؟؟یا IPW داتک بگیرم با ماهی 14000 تومن ارزونتر؟؟؟؟؟شما بودید چیکار میکردید سرعت جفتشونم 128 هست
    IPW بهتره یا ADSL????اصولن کدومشون بیدردسر تر و سرعت بالاتری داره؟؟؟زد2 گفته بود IPW همه دردسرهای ADSL رو داره ولی ADSL من اصلا دردسر نداره و با 15و14 دانلود میکنم حالا چیکار کنم ماهی 55000 تومنم واسم زیاده
    دانلود IPW چجوریا؟؟؟غذیه این انتناش چیه؟؟؟اگه محدوده من بد باشه و خوب انتن نده که بدبخت میشم!!!!
    کلا درباره مزایا و ایرادایی که IPW داره بگید لطفا من شنبه صبح باید زنگ بزنم بگم میخوام اگه نزنم مودم از دسم رفته
    لطفا زود راهنماییم کنید
    منتظرم بچه ها
    اگر سرعت ارسال و دریافتت خوبه و محدودیت نداری بنظرم همان افروزنت بمونی بهتره
    راستی خواستی بگیری داستان های مارو داری ها
    انتن 26 ipw از کار افتاد یک انتن جدید کشف کرد مودم 50 !!!!!!!!!!اپلود محشر 5 تا 6 کیلوبایت دانلود افتضاح 3 تا 4 کیلوبایت.به اروزم رسیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

14

اگر سرعت ارسال و دریافتت خوبه و محدودیت نداری بنظرم همان افروزنت بمونی بهتره
    راستی خواستی بگیری داستان های مارو داری ها
    انتن 26 ipw از کار افتاد یک انتن جدید کشف کرد مودم 50 !!!!!!!!!!اپلود محشر 5 تا 6 کیلوبایت دانلود افتضاح 3 تا 4 کیلوبایت.به اروزم رسیدم
    iهمین؟؟؟
    ببینم IPW محدودیت حجمی داره؟؟چقدر؟؟شما 128 داری>؟سرعت دانلود و اپلودت چقدره؟
    خوب من محدودیت ندارم و سرعتم هم خوب هست ولی IPW 14000 ارزونتره واسه همین میگم
    IPW یا ADSL??????مسئله این است!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

iهمین؟؟؟
    ipw اگر محدودیت بزارن ظلم و جوک کامل است چون توش پکیچ لاست زیاد داره(منظور از بین رفتن بسته های اطلاعاتی)
    اگر محدودیت جچمی بزارن 30 درصدش میره بخاطر این مورد حداقل.
    محدودیت حجمی نداره ولی سرعت توش بسته به ترافیک انتن خیلی متغیر هست و پینگ هم بالاتر از adsl معمولا
    سرویس که می بینی وضع ماهارو بسته به انتن و فاصله فرق می کنه.
    می دونم سر دوراهی بدی گیر کردی ولی تصمیم نهایی رو باید بسته به وضعیتت خودت تصمیم بگیری .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

iهمین؟؟؟
    من قبل از اینکه منطقمون ADSL بیاد IPW داشتم و جزو اولین مشتریکین IPW بودم اون موقع وضعیت خیلی خوب بود سرعت 128 واقعا 16 و بعضا تا 20 کیلو بایت هم ترنسفر میداد ولی الان وضعیت جالب نیست خیلی بهتون پیشنهاد میکنم اگر میتونید سرویس ADSL تو عوض کنید چون واقعا 128 و 50 تومن ماهانه ظلمه من 50 تومن الان سرویس 512 داتک دارم (البته درسته الان نابود شده ولی قبلا واقعا 512 بود امید وارم در آینده نزدیک هم درست شه یعنی اینطوری قول دادن که)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

پکیج لاست یعنی چی یعنی یه فایل دانلود کنی ممکنه خراب دانلود شه؟ خب زد2 پینگ منم بالاست تقریبا ببین این تستو همین الان گرفتم میلکی میگه عوصض کن ولی باز خودش میگه IPW اولا خوب بود حالا شما هم یه کمکی بکن بالاخره خودت الن IPW داری بگو سرعتت چیه و چقدر دانلودته؟؟؟بابا یه چیزی بگو خب خودت جا من بودی چیکار میکردی؟؟؟
    Last edited by n0100003; 25-09-2008 at 00:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •