تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 347

نام تاپيک: گفتگو درباره کتاب هایی که خوانده ایم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من علاقه ای به این کتاب ندارم و صحبتی هم در این مورد ندارم که بکنم ولی به نظره من قدرت جذب مخاطب این کتاب بسیار بالاس یا خداقل مارکز با این کتاب بین عوام شناخته شد...
    بايد بگم تو ايران كاملا مشخصه دليل اين جذب مخاطبش چيه!
    هرچند كتابي كه من دارم مال 40 سال پيشه و نسخه ي جديدي كه ازش ديدم تقريبا سه چهارم كتاب اصلي بود حالا چه حذفياتي داشته بماند

صحبت كردن راجع به كتابي كه انقدر نياز به مرور دقيق داره اونم بدون اطلاع قبلي!!!
    از دستتون شاكيم!

2. 7 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bewitch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من علاقه ای به این کتاب ندارم و صحبتی هم در این مورد ندارم که بکنم ولی به نظره من قدرت جذب مخاطب این کتاب بسیار بالاس یا خداقل مارکز با این کتاب بین عوام شناخته شد...
    البته من فكر كنم منظورم رو بد بيان كردم ..... ديگه شب بود و ذهنم لغت ها رو پيدا نميكرد .......منظورم از اينكه گفتم قدرت جذب مخاطبش پايين بود اين بود كه وقتي كتاب رو ميگرفتي دستت بخوني اونطوري نبود كه همش منتظر باشي ادامش چي ميشه و به قول معروف نتوني كتاب رو بذاري زمين ...... ريتم كتاب خيلي كند بود و نقطه اوج و اين جور چيزا هم كم داشت ....... البته قسمت هاي قشنگش هم كم نبود ، اينو قبول دارم .......

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

هرچند كتابي كه من دارم مال 40 سال پيشه و نسخه ي جديدي كه ازش ديدم تقريبا سه چهارم كتاب اصلي بود حالا چه حذفياتي داشته بماند
    از دستتون شاكيم!
    خوب تو ایران منظور من نبود.... منظورم از عوام در کل جهان بود...البته من کتاب رو هیچ وقت کامل نخوندم و اون بارهم نیمه کاره رها کردم علاقه ای ندارم به این نوع سورئال

و این که منظورتون با من بود که بدون اطلاع قبلی صحبت کردم راجع به کتاب؟
    اگه منظورتون با منه که بله من کتاب رو دارم ولی نیمه کاره رها کردم چون واقعا برای من کسل کننده بود و صحبتهایی رو هم که کردم براساس بعضی از مقالاتی که قبلا در بعضی از مجلات و روزنامه ها خوندم گفتم...البته فراموش نکنیم که برنده جایزه نوبل هم شده که به نظره من هیچ ملاک نیس برای ارزشگذاری بر روی این کتاب
    و همیشه عشق در زمان وبا و خاطرات روسپیان سودازده من رو خیلی خیلی بیشتر ترجیح میدم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب تو ایران منظور من نبود.... منظورم از عوام در کل جهان بود...البته من کتاب رو هیچ وقت کامل نخوندم و اون بارهم نیمه کاره رها کردم علاقه ای ندارم به این نوع سورئال
    ولي شما بايد تا آخر بخونيش. حداقل فصل پايانيش شايد نظرتو نسبت به كتاب عوض كنه.
    پايان اين كتاب يا بهتر بگم همه ي كتابهاي ماركز آدم رو حيرت زده مي كنه.

و این که منظورتون با من بود که بدون اطلاع قبلی صحبت کردم راجع به کتاب؟
    نه منظورم شما نبودي اصلا. منظورم اين بود كه كتابش سنگينه همينطوري نمي شه راجع بهش حرف زد بايد از قبل يه زماني رو مشخص مي كردن كه بشه يه مروري كرد كتابو
    اگه منظورتون با منه که بله من کتاب رو دارم ولی نیمه کاره رها کردم چون واقعا برای من کسل کننده بود و صحبتهایی رو هم که کردم براساس بعضی از مقالاتی که قبلا در بعضی از مجلات و روزنامه ها خوندم گفتم...البته فراموش نکنیم که برنده جایزه نوبل هم شده که به نظره من هیچ ملاک نیس برای ارزشگذاری بر روی این کتاب
    و همیشه عشق در زمان وبا و خاطرات روسپیان سودازده من رو خیلی خیلی بیشتر ترجیح میدم
    بايد بگم كه تمام كتابهاي ماركز از نظر من كسل كننده ان. اما موضوع اينه كه كتاباش كشش عجيبي دارن. هي مي خوني هي حس مي كني چه كار احمقانه اي داري مي كني كه اينو مي خوني ! ولي بعد كه به پايانش مي رسي مي گي عجب ... بايد دوباره بخونمش!!!
    درضمن روسپيان سودازده اصلا كتاب جالبي نبود از ماركز بعيد بود واقعا

6. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

سلام

پیشنهاد میکنم که حتما وقتی کتاب رو میخونین شجره نامه اعضای خانواده رمان رو هم پیش رو داشته باشید تا گیچ نشین و شاید منصرف از ادامه.
    بخشی که در ترجمه کیومرث پارسای وجود نداره، ولی در ترجمه بهمن فرزانه و بیتا حکمی موجوده.

این انگلیسیش :
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/buendia.gif
    دقیقا
    خیلی چیز خوبیه
    البته اول این کتابی که من واسه دانلود گذاشتم هم داره

عجب!!!

از دستتون شاكيم!
    خب مرور کن دخترم چرا می زنی : دی

کلا قرار شد یک وقتی باشه حتا کسانی که نخونده اند کتاب رو بخونن
    و تا زمانی هم که در مورد کتاب بحث و گفتمان بشه می گذاریم بماند

بايد بگم كه تمام كتابهاي ماركز از نظر من كسل كننده ان. اما موضوع اينه كه كتاباش كشش عجيبي دارن. هي مي خوني هي حس مي كني چه كار احمقانه اي داري مي كني كه اينو مي خوني ! ولي بعد كه به پايانش مي رسي مي گي عجب ... بايد دوباره بخونمش!!!
    درضمن روسپيان سودازده اصلا كتاب جالبي نبود از ماركز بعيد بود واقعا
    با این بخش شدیدا موافقم

به نظر من کتاب های مارکز سخت خوان اند
    همین طوری نمیشه خوندشون
    نمی دونم چرا؟ شاید به خاطر نثرش باشه و شیوه ی داستان گویی اش
    من تقریبا اکثر کتاب هاش رو دارم و هیچ کدوم از این قاعده مستثنی نبودن - چه داستان های کوتاهش ، رمان هاش

سر همین صد سال تنهایی هر وقت کتاب رو می بستم بار دوم باید یه مقدار مرور می کردم ببینم کی به کیه الان کدوم خوزه است! یا داستان چی بود ییهو این طوری شد

اما وقتی که تموم شد تازه شدیدا ازش خوشم اومد و همیشه جزو کتاب های محبوبم بوده

---

سرگذشت یک سری آدم به هم مرتبط، که از جایی شروع میشن و در جایی هم تموم میشن! برایم بسیار جذاب بود. آدم هایی که در عین تفاوت شبیه هم اند.
    شخصیت های شدیدا خاکستری داستان هم در میزان علاقه ام به کتاب نقش به سزایی داشت. اون هم در زمانی که هنوز دنبال آدم های خوب و بد و سیاه و سفید می گشتم.
    به نظرم یکی از نمونه های کم نظیر رئالیسم جادویی به حساب میاد

خیلی دوست دارم بدونم هدف این همه اسم های شبیه هم چی بوده؟
    فقط به خاطر نوع فرهنگ جامعه بوده یا دلیل خاصی پشت سرشه؟

چون هنوز مرور نکردم جزئی نمی تونم زیاد چیزی بگم - اما در راستای استارت و اینها!

8. 5 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

2

من کتاب صد سال تنهایی رو خیلی دوس دارم و جزو کتابایی هستش که من بهش 9 از 10 میدم .علتش هم اینه که

کتاب گذر زمان رو به زیبایی نشون میده و شخصیت ها هم بعضی هاشون خیلی جالب کار شدن مثه سرهنگ

در کل به نظرم این کتاب تو سبک (ریالیسم جادویی )غولی هستش واسه خودش

در کل من اکثر کارای مارکزو دوس دارم

خیلی دوست دارم بدونم هدف این همه اسم های شبیه هم چی بوده؟
    فقط به خاطر نوع فرهنگ جامعه بوده یا دلیل خاصی پشت سرشه؟

چون هنوز مرور نکردم جزئی نمی تونم زیاد چیزی بگم - اما در راستای استارت و اینها!

من تو یکی از مصاحبه های مارکز(که مندوزا باهاش مصاحبه کرده بود) خوونده بودم که علت اینکارش این بوده که در فرهنگ خودش خیلی ازدواج فامیلی رخ میده و اسما هم عین کتاب زنجیر وار انتخاب میشن در نتیجه دلیلشو میشه همون بافت فرهنگی جامعه دونس.
    Last edited by halflife g; 12-03-2009 at 15:58.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

به نظر من کتاب های مارکز سخت خوان اند
    همین طوری نمیشه خوندشون
    نمی دونم چرا؟ شاید به خاطر نثرش باشه و شیوه ی داستان گویی اش
    من تقریبا اکثر کتاب هاش رو دارم و هیچ کدوم از این قاعده مستثنی نبودن - چه داستان های کوتاهش ، رمان هاش
    من صد سال تنهایی رو پسندیدم اما نمی دونم چرا این کتاب من رو مشتاق نکرد که برم و اثر های دیگه مارکز رو بخونم بلکه بر عکس یه جورایی باعث شد که به این زودی ها سراغ کتاب هاش نرم..
    سر همین صد سال تنهایی هر وقت کتاب رو می بستم بار دوم باید یه مقدار مرور می کردم ببینم کی به کیه الان کدوم خوزه است! یا داستان چی بود ییهو این طوری شد

اما وقتی که تموم شد تازه شدیدا ازش خوشم اومد و همیشه جزو کتاب های محبوبم بوده
    از این لحاظ واقعا کتاب گیج کننده ای بود...من وقت خوندن کتاب (البته وسطاش که تازه فهمیدم دارم همه ی شخصیت ها رو گم می کنم) سعی کردم یه شجره نامه براشون درست کنم اما از بس که آدم های مختلف می اومدن تو داستان و می مردن کم کم منصرف شدم....

12. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

پیشنهاد میکنم که حتما وقتی کتاب رو میخونین شجره نامه اعضای خانواده رمان رو هم پیش رو داشته باشید تا گیچ نشین و شاید منصرف از ادامه.
    بخشی که در ترجمه کیومرث پارسای وجود نداره، ولی در ترجمه بهمن فرزانه و بیتا حکمی موجوده.

این انگلیسیش :
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/buendia.gif
    دوستان این لینک برای من باز نمیشه ؟ ... یا کلا باز نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان این لینک برای من باز نمیشه ؟ ... یا کلا باز نمیشه ؟
    نه دوست عزیز واسه من هم باز نمیشه ولی اگه شجره نامه رو میخواهید به این لینک مراجعه کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان چرا این تاپیک خوابید؟؟؟یه کتاب دیگه معرفی کنین
    منتظریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •