دوستان من وقتی پچ را نصب میکنم اخطار به میدهد و میگوید بازی را باید پاک کنید
علتش چیست؟
من توی همان مرحله اول که خواهرش را میبیند گیر کردم و وقتی توی آسانسور میروم بازی بر میگردد به منوی اصلی بازی؟
دوستان من وقتی پچ را نصب میکنم اخطار به میدهد و میگوید بازی را باید پاک کنید
علتش چیست؟
من توی همان مرحله اول که خواهرش را میبیند گیر کردم و وقتی توی آسانسور میروم بازی بر میگردد به منوی اصلی بازی؟
فیکس رو نصب کن .
--------------
برو بچ چرا وقتی پچ رو نصب میکنم میگه بازی نصب نکردی ؟!
Xfire هم نمیشناستش !
چرا ؟
من توی D:/ ریختم
این قسمتی که توش گیر کردین مربوط به آخر بخش 9 میشه نه بخش 8!... لطفا موقع آدرس دادن دقت کنین!
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.
چون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.
خوب اینو نمیشه کاریش کرد ؟چون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.
مال منم همین ارور رو میده .
موافقم . نمیشه کاری کرد ؟ من میخوام پچ رو نصب بکنم . آخه بعضی اوقات وسط در گیری میهنگه !
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.
تیر تمام تفنگها تمام میشه بدون تفنگ هم میشه.![]()
... هر کاری کنید حداقل یه اسلحه با کمی تیر به جا خواهد موند!...
نفر اول که خلع سلاح میشه. بعد نفر بعدی با اسلحه کشته میشه و سلاحش برداشته میشه.
... همین روند رو تکرار می کنید تا اسلحه نفر آخر رو بردارین.
شکستن شیشه که گلوله نمیخواد. برای هر سرور هم فقط یک گلوله باید خرج کنید.
موزیک انتهای بازی خیلی زیبا بود یکی دو تا نام ایرانی در بین سازنده ها بودند
ولی دو بعدی بودن میان پرده ها به کیفیت بازی لطمه زده بود بعد از پرنس 3 دیگه میان پرده با کیفیتی ندیدیم کلا بازیهای جدید میان پرده ندارند یا اگر داشته باشند کیفیت لازم نداره مثل همین بازی
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه / یه جوریه ؟ ؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنیم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...
Last edited by morix_001; 30-01-2009 at 14:49.
واسه ی منم ارور می ده ولی من بدون کرک هیچ مشکلی تو بازی ندارم و وسط در گیری هم هنگ نمی کنه....!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)