تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 33 اولاول ... 19252627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 327

نام تاپيک: Rage

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

ببینم...این بازیش نکنه فکری هه ؟ معمایی ؟
    مگه فقط شوتر نیست ؟

تو رو خدا نگین که تو مایه های FallouT 3 هست .. همش از کس و ناکس باید بری برای ادامه ماموریت سوال کنی و یه سری دیالوگ به خوردت بدن و کشف کنی از کدوم راه بری ...اینجوریه ؟

لطفا راهنمایی کنید توضیح بدین دوستان

2. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

مگه فقط شوتر نیست ؟

تو رو خدا نگین که تو مایه های FallouT 3 هست .. همش از کس و ناکس باید بری برای ادامه ماموریت سوال کنی و یه سری دیالوگ به خوردت بدن و کشف کنی از کدوم راه بری ...اینجوریه ؟

نه فکریه و نه معمایی ولی شوتره
    در مورد نوشته ی دومت هم دقیقا همینطوری هست که گفتی

4. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با توجه به اینکه بازی برای ایکس باکس 3 دیسکه چند ساعت گیم پلی مفید داره ؟
    ارزش بازی کردن داره به نظرتون؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ...
    من رفتم SUBWAY TOWN ...
    همه مراحل رو تموم کردم ...حالا مارشال بهم گفته برو پیش یه نفر به اسم لاسار اگه درست گفته باشم ...که هسته اصلی مقاومت هست ...کجا باید برم ؟؟
    اقا میشه بگی دقیقا کجایی؟
    توی شهر سوم بعد از اینکه رفتی پیش شهردار یا قبلش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مگه فقط شوتر نیست ؟

این بازیش درسته که شوتر هست ولی از بعضی سبک ها (ترس , نقش افرینی) مقدار کم چاشنی بازی کرده.وقتی میخوای ماموریت اصلی بگیری باید یکم دنبال طرف بگردی که طرفم خیلی راحت پیدا میشه(Tab رو که بزنی قسمت ماموریت ها خط بالا ادررس هست و خط پایین هم خلاصه از ماموریت) و وقت هم گرفتی برای حل ماموریت یک مسیر خطی رو باید بری .عین فال اوت اصلا نیست فقط شباهتش محیط ویران شده عصر نوین رو نشون میده

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با توجه به اینکه بازی برای ایکس باکس 3 دیسکه چند ساعت گیم پلی مفید داره ؟
    ارزش بازی کردن داره به نظرتون؟
    توصیه می کنم بازی ها متوسط رو به بالا رو حتما انجام بدین که تابستون مجبور به سماق مکیدن نشید.والا این بازی رو برای PC دانلود کردم اول شروع بازی دمو زیباش میمود کرش می کرد تا بعد اینکه اپدیت کارت گرافیک و اپدیت خود بازی تونستیم به بازی نائل بشیم.روی X عزیر که دیگه این فیلم ها رو فکر کنم نداشته باشه
    من این بازی رو حدود 9 ساعت پیش با صرف 13 ساعت تموم کردم.نظر خودم درباره این بازی نه نقد بازی :
    روند گیم پلی بازی خیلی عالیه بطوری که هم هوش مصنوعی خوبه و هم تنوع اسلحه باعث احساس تنوع شلیک میشه( قشنگ حس می کنید تفاوت شلیک کردن رو با هر اسلحه).اگر اسلحه دستتون می گیرید توقع شلنگ اتش نشانی رو دارید این بازی از اون مدلاش نیست,دونه دونه مهات حساب داره ,پول نفت که نیست.توی بازی مسابقات ماشین سواری داره که یکی از جذابیت های بازی هست بطوری که سه مدل مسابقه سرعت , تریپ کراشی و یک مدل که باید یک نور های ابی رو بخورید توش داره که با برنده شدن هر مسابقه مقداری امتیاز میده که میتونید ماشین ها تون رو ارتقا بدید.گرافیک بازی چشم نوازه اینکه شهر خراب شده , کوهستان سنگی (از نوع امریکایش) ,فضای ها متفاوت , نور پردازی جالب و غول های عظیم جسته و...... ولی عالی نیست مثل اینکه اسمون ثابته و جزئیات که توی بازی ها روز دارند توی این نیست.گرافیک کارتونی سزمین مرزی Border land رو بگیری سعی به واقعیت تبدیلش کنی میشه این.بازم نفهمیدید یک سر برو Gamespot عکس ها رو نیگا بنداز.داستان کلی بازی من خوشم نیومد یک مقدار به نظرم مضخرف بود هیچی رو توی بازی توضیح نمیده اینا از کجا اومدن ؟قضیه این اثوریتی چیه؟مردم چرا اینجوری شدن؟ اخرشم که گنگ تموم شد ولی روند ماموریت های عقلانی هست.
    خلاصه ارزش 2 تا 3 تومان پول رو که واقعا داره.برای یک بار بازی کردن جالبه ولی قرار دوتا DLC بیاد که من دیگه صبر نکردم بازی رو پاک کردم (چون بعد از DLC بازی ها MAFIA2 , Deus ex کلا از هر چی DLC حالا بهم میخوره)حالا خو دانید گرفتید اگر بدتون اومد من رو نفرین نکنید,نظرم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

توصیه می کنم بازی ها متوسط رو به بالا رو حتما انجام بدین که تابستون مجبور به سماق مکیدن نشید.والا این بازی رو برای PC دانلود کردم اول شروع بازی دمو زیباش میمود کرش می کرد تا بعد اینکه اپدیت کارت گرافیک و اپدیت خود بازی تونستیم به بازی نائل بشیم.روی X عزیر که دیگه این فیلم ها رو فکر کنم نداشته باشه
    من این بازی رو حدود 9 ساعت پیش با صرف 13 ساعت تموم کردم.نظر خودم درباره این بازی نه نقد بازی :
    روند گیم پلی بازی خیلی عالیه بطوری که هم هوش مصنوعی خوبه و هم تنوع اسلحه باعث احساس تنوع شلیک میشه( قشنگ حس می کنید تفاوت شلیک کردن رو با هر اسلحه).اگر اسلحه دستتون می گیرید توقع شلنگ اتش نشانی رو دارید این بازی از اون مدلاش نیست,دونه دونه مهات حساب داره ,پول نفت که نیست.توی بازی مسابقات ماشین سواری داره که یکی از جذابیت های بازی هست بطوری که سه مدل مسابقه سرعت , تریپ کراشی و یک مدل که باید یک نور های ابی رو بخورید توش داره که با برنده شدن هر مسابقه مقداری امتیاز میده که میتونید ماشین ها تون رو ارتقا بدید.گرافیک بازی چشم نوازه اینکه شهر خراب شده , کوهستان سنگی (از نوع امریکایش) ,فضای ها متفاوت , نور پردازی جالب و غول های عظیم جسته و...... ولی عالی نیست مثل اینکه اسمون ثابته و جزئیات که توی بازی ها روز دارند توی این نیست.گرافیک کارتونی سزمین مرزی Border land رو بگیری سعی به واقعیت تبدیلش کنی میشه این.بازم نفهمیدید یک سر برو Gamespot عکس ها رو نیگا بنداز.داستان کلی بازی من خوشم نیومد یک مقدار به نظرم مضخرف بود هیچی رو توی بازی توضیح نمیده اینا از کجا اومدن ؟قضیه این اثوریتی چیه؟مردم چرا اینجوری شدن؟ اخرشم که گنگ تموم شد ولی روند ماموریت های عقلانی هست.
    خلاصه ارزش 2 تا 3 تومان پول رو که واقعا داره.برای یک بار بازی کردن جالبه ولی قرار دوتا DLC بیاد که من دیگه صبر نکردم بازی رو پاک کردم (چون بعد از DLC بازی ها MAFIA2 , Deus ex کلا از هر چی DLC حالا بهم میخوره)حالا خو دانید گرفتید اگر بدتون اومد من رو نفرین نکنید,نظرم بود
    من که با گیم پلیش بیشتر حال کردم تا بقیه ی چیزاش . مخصوصا اون تیغ هایی که پرت می کرد خیلی جالب بود و همچنین ارزون بودن مهمات که وقتی میرفتی میخریدی فول میکردی خیلی لذت بخش بود برام .
    البته محدود بودن محیط و شخصیت ها و ماموریت ها و خطی بودن بازی بعد از شخم زدن fallout خیلی تو ذوقم زد چون اولش فکر کردم بازیش rpg هست. ولی ارزش یک بار تموم کردن رو داشت

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقا میشه بگی دقیقا کجایی؟
    توی شهر سوم بعد از اینکه رفتی پیش شهردار یا قبلش؟
    من مارزشال رو نجات دادم ...
    بعد با یه کشتی پرنده رفتیم به SUBWAYTOWN ...
    شهردارش یه مرد چاق بود و کچل ...
    همه رو رفتم و تموم شد ...
    حالا مارشال بهم گفته که برم پیش هسته اصلی مقاومت ...
    گرفتی ؟؟
    این نمیدونم کجاست ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=titanium_zarin;6639927]من مارزشال رو نجات دادم ...
    بعد با یه کشتی پرنده رفتیم به SUBWAYTOWN ...
    شهردارش یه مرد چاق بود و کچل ...
    همه رو رفتم و تموم شد ...
    حالا مارشال بهم گفته که برم پیش هسته اصلی مقاومت ...
    گرفتی ؟؟
    این نمیدونم کجاست ...[/QU

هسته اصلی مقاومت که خود کلانتر هست ولی وقتی که تمام ماموریت رو از شهرداره میگیری و انجام میدی که اخرینشون هم برقرار کردن جریان برق هست بر میگردی پیش کلانتر که ماموریت هاش رو میشه از همون افراد داخل گاراژ مخفی گرفت

12. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بازی از نظر باگ ها و .. خیلی مزخرفه. تنها ضعف بزرگی که رغبت نمی کنم بازی رو ادامه بدم.
    گیم پلی خوبه . مخصوصا اینکه ریسینگ هم داره توش و یکم هیجان میده به بازی. مخصوصا tune کردن ماشینا
    جدا از این مراحل طراحی خوبی داشتن. کاراکترها عالی طراحی شدن. اسلحه ها ضعیف کار شدن. یعنی می تونست بهتر از این باشه.
    داستان خیلی خیلی خسته کننده هست. فقط جملاتی که به کار میره خیلی سینمایی و کار شده هستن. اما کل داستان چیز مزخرفیه مثل همه open world های دیگه. مثل gta
    بهترین بخش بازی صداگذاری عالی بازی هست که واقعا رو یه سیستم معمولی و باند 2:1 هم زیباییش معلومه. طوریه که آدم کور هم باشه با صدای پیش زمینه و صدای کاراکترها میفهمه چه خبره.
    در کل یه بازی در حد متوسط رو به بالا یا همون امتیاز 7 یا 7.5 بود به نظر من.

14. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •