با سلام
بین ParsOnline و NEDA کدام بهتر است؟
این پارس که گفته: محدودیت زمانی :نامحدود،یعنی تا زمانی می شه استفاده کرد که به محدودیت حجمی برسه؟درسته؟
خواهشمندم سریع جواب بدهید.
با تشکر فراوان
با سلام
بین ParsOnline و NEDA کدام بهتر است؟
این پارس که گفته: محدودیت زمانی :نامحدود،یعنی تا زمانی می شه استفاده کرد که به محدودیت حجمی برسه؟درسته؟
خواهشمندم سریع جواب بدهید.
با تشکر فراوان
شرکت ندا سرعت همه سرویس هاش رو روی512 می بنده در صورتی که پارس آنلاین اینطوری نیست ندا شبانه رایگان داره ولی پارس اینطوری نیست در ضمن برو تو تاپیک زیرو در مورد کیفیت ندا تو تهران از بچه ها سوال کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
من منظورم ندا رایانه بود
ندا گستر صبا 2250 را پشتیبانی نمی کنه... متاسفانه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
دوست عزیز اسم شرکت رو کامل می نوشتی تا دچار اشتباه نشیم
خوب حالا باید ببینیم تو از اینترنت چه استفاده ای میکنی وبگردی میکنی یا دانلود یا هردو
بعدشم بودجت تو چه حدیه ؟
ماهیانه تو چه حد می تونی پول بدی؟
سرویس آسیاتک نا محدود 28 تومنی گرفتم که سرعتش با قبل تفاوتی نکرده.
محض اطلاع دوستان گفتم.
البته میگن محدودیت حجمی هاشون سرعتش بیشتره
معذرت می خوام،نمی دونستم که صبا نت معروف به ندا است.
عرض کنم سرعت مورد نظرم 256 است و از نظر کاری می تونم بگم هر دو ولی وب گردی بیشتره.
از نظر بودجه با توجه به این که یک ماهه ندا 47 تومان است تا این میزان می شه هزینه کرد.
با تشکر
Last edited by szr; 13-08-2008 at 11:23.
تا وقتی شاتل داشتم سرویس 64 معمولیش رو عالی بود سرعت همیشه با 13 میگرفت ولی بچه الان که داتک گرفتم میگن سرعتش اومده رو 10-9 شاتل خیلی کم پیش میومد قطعی داشته باشه کلا نایاب بود که اتفاقی بیفته اذیت کنه داتک هم خوبه
به نظر من 256 داتک ارزش داره که براش نامه بگیرم و سرویسش رو وصل کنن با توجه به قیمتش
اسم اصلی صبا نت نداگستر صبا و ندا ندارایانه است بهتر است از اسم های کاملش استفاده کنید که اشتباه نشه.
صبا نت هم معروف به ندا نیست. دوستمان اشتباه لپی کرد
بعد از دو هفته كه منتظر بودم تا سپنتا بياد و مشكلم رو حل كنه امروز اومده و بعد از كلي چيك كردن اين ور و اونور گفته كه فاصلتون تا مخابرات از 5كيلومتر بيشتره برا همين نميشه كاريش كرد!!!!!!!!!!!!!!!!
منم مي خوام به پارس آنلاين سفارش بدم ببينم اونا چي ميگن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)