تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 394 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اون صفحه کنترل لمسی/چرخشی اش رو مدلهای تقلبی ندارن ...
    مرسی از تمام راهنمائیهات دوست من

در مورد اون صفحه کنترل لمسی / چرخشی که گفتید. اون قسمت دایره ای اطراف منظورتون هست ! دکمه وسط اون صفحه چطور ؟ (چون من فقط تا به حال چندبار با تاچ کار کردم و تحربه ای از بقیه ندارم)

اگر نکته یا مطلب دیگه ای در مورد تشخیص Ipod اصل هست لطفا راهنمائی کنید. ممنون میشم.

شاد باشید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم ممنون از راهنمایی هایی که کردی
    با توجه به بودجه ام تصمیم گرفتم که zen stone pluse with speaker یا zen stone pluse رو بگیرم. نظرت چیه؟
    راستی از بین این سه تا گارانتی کدوم یکی بهتره؟
    مدل خوبیه .. جمع و جود ؛ و اون اسپیکرش هم می تونه کاربرد داشته باشه ...

انقدرها نباید فرقی داشته باشن ؛ ترجیحا شاب ... (چون خودم باهاش تجربه داشته ام)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از تمام راهنمائیهات دوست من

در مورد اون صفحه کنترل لمسی / چرخشی که گفتید. اون قسمت دایره ای اطراف منظورتون هست ! دکمه وسط اون صفحه چطور ؟ (چون من فقط تا به حال چندبار با تاچ کار کردم و تحربه ای از بقیه ندارم)

اگر نکته یا مطلب دیگه ای در مورد تشخیص Ipod اصل هست لطفا راهنمائی کنید. ممنون میشم.

شاد باشید
    بله - همون رو میگم ... مدلهای متفرقه فقط همون دکمه وسطی رو دارن و اون صفحه لمسی دورش رو ندارن ...

در مورد تشخیص متفرقه از اصل ، مقاله های خوب زیادی رو نت هست ؛ مثلا اینا : (بعضی از این مقاله ها چندان جدید نیستن - اما عکسها رو که ببینی فوراً دستت میاد منظور چیه)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samdeath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدل خوبیه .. جمع و جود ؛ و اون اسپیکرش هم می تونه کاربرد داشته باشه ...

انقدرها نباید فرقی داشته باشن ؛ ترجیحا شاب ... (چون خودم باهاش تجربه داشته ام)
    آدرس جایی برای خرید سراغ داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من ديروز حدود 20 كليپ 2-3 مگي روي d2 ريختم همه بدون ايراد و با فرمتي يكسان فضاي آزاد دستگاه با وجود اين كليپها و موسيقي هاي روش 2.5 گيگ بود ولي موقع نمايش اتفاقهاي زير افتاد
    1- يكي دو تاشو كاملا بدون ايراد پخش كرد ولي بعد هنگ كرد و من مجبور شدم دوباره خاموش و روشنش كنم البته زمان خاموش شدنش هم از حد معمول كمي بيشتر ميشد اين موقع ها
    2- با وجود اينكه هر بار تعدادي از اونها رو حذف مي كردم باز اين اتفاق تكرار ميشد
    3- وقتي ميخواستم از مووي ليست يكيشو انتخاب كنم خودش ميرفت سراغ يكي ديگه
    4- بعد از اينكه همه رو بجز اون دو كليپ بي ايراد پاك كردم وقتي روي ويدئو كليك مي كردم خود بخود مي رفت توي فولدر ميوزيك

راستي كليپها اگه توي فولدر ميوزيك ذخيره بشه پخش نميشه؟ يعني بايد حتما فايلهاي تصويري رو توي فولدر ويدئو ذخيره كنيم؟
    درمورد پخش نکردن به احتمال خیلی زیاد مربوط به کدکش هست
    3 برای اینکه نمیتونه اون فایلو ساپورت کنه بهترین کار اینه که همه کلیپاتو با jettaudio تبدیل کنی
    تا اونجایی که یادمه فرقی نمیکنه که کجا کلیپ هارو بریزی خودش برات پیدا میکنه وقتی هر کلیپ رو به بعدی میبری
    راستی فیرم ورت چه مدلیه؟
    سلام
    با تشكر از شما
    ببخشيد كه اينقدر دير اومدم
    من نمي دونم كه چطوري ميشه فرمت كليپها رو به jettoudio تبديل كرد. اگه ميشه راهنمايي بفرماييد
    من نمي دونم فيرم ور اصلا چي چيه لطفا يه جوري بفرماييد كه من بي سواد كاملا تفهيم شم
    راستي يه اتفاق فاجعه بار افتاد با اين D2 من از طريق هدفونش توي يه جلسه كه اتفاقا صداي سخنران بلند و رسا و از طريق باندهاي تعبيه شده در سالن پخش مي شد اقدام به ضبط سخنراني كردم به همه همكارهام هم گفتم زحمت نوشتن به خودشون ندن و من اين فايل رو تكثير كرده و در اختيارشون قرار ميدم چشمتون روز بد نبينه فايل صوتي چهارساعته من خالي خالي بود و هيچ صدايي توش نبود اين يعني چي به نظرتون
    يكي دوبار هم شده كه وقتي هدفون رو بهش زدم صدا موقع پخش موزيك خيلي بد بوده و وقتي انتهاي هدفون رو كمي از ورودي اش بيرون آوردم بهتر شده اينا ايراده يا واقعا بايد اينطوري باشه

از جناب سيمور هم بخاطر راهنماييهاي ارزشمندشون سپاسگزارم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    با تشكر از شما
    ببخشيد كه اينقدر دير اومدم
    من نمي دونم كه چطوري ميشه فرمت كليپها رو به jettoudio تبديل كرد. اگه ميشه راهنمايي بفرماييد
    من نمي دونم فيرم ور اصلا چي چيه لطفا يه جوري بفرماييد كه من بي سواد كاملا تفهيم شم
    راستي يه اتفاق فاجعه بار افتاد با اين D2 من از طريق هدفونش توي يه جلسه كه اتفاقا صداي سخنران بلند و رسا و از طريق باندهاي تعبيه شده در سالن پخش مي شد اقدام به ضبط سخنراني كردم به همه همكارهام هم گفتم زحمت نوشتن به خودشون ندن و من اين فايل رو تكثير كرده و در اختيارشون قرار ميدم چشمتون روز بد نبينه فايل صوتي چهارساعته من خالي خالي بود و هيچ صدايي توش نبود اين يعني چي به نظرتون
    يكي دوبار هم شده كه وقتي هدفون رو بهش زدم صدا موقع پخش موزيك خيلي بد بوده و وقتي انتهاي هدفون رو كمي از ورودي اش بيرون آوردم بهتر شده اينا ايراده يا واقعا بايد اينطوري باشه

از جناب سيمور هم بخاطر راهنماييهاي ارزشمندشون سپاسگزارم
    سلام
    کار کردن با جت آودیو راحته، وقتی شما برنامه رو نصب و اجرا می کنید در بالای جت آودیو یه نوار ابزاری وجود داره که دو تا از گزینه هاش convert to video و convert to audio وجود داره که به تناسب فایل مورد نظر یکی رو انتخاب میکنید وقتی که انتخاب میکنید یه منو باز میشه که توش گزینه ADD وجود داره انتخاب و فایل اصلی که نباز به تبدیل داره رو انتخاب میکنید در زیر منو گزینه هایی وجود داره که میتونید محل ذخیره سازی و نوع کیفیت رو انتخاب کنید و گزینه استارت رو در کنار منو انتخاب و شروع به تبدیل کردن میکنه. به همین راحتی
    درمورد ضبط صدا ممکنه ولوم میکرفن رو روی کمترین درجه گذاشته باشین
    درمورد هدفون هم چندتا احتمال وجود داره ممکنه شما اول که هدفون رو وصل کردین به طور کابل وارد نشده
    یا اینکه ممکنه سیم هدفون یه مشکلی داشته باشه البته بهتره یه بار با یه دستگاه دیگه امتحان کنید و یا ممکنه بعضی مواقع مشکل نرم افزاری باشه که من پیشنهاد میکنم که همیشه از آخرین ورژن ها استفاده کنید چون همیشه ایراد هایی که وجود داره رو برطرف میکنن.
    درمورد فیرم ور هم که مثل ویندوز کامپیوتر می مونه یعنی اگه شما ویندوز تو کامپیوتر خودتون نصب نکنید نمی تونین از قابلیت های سیستم تون استفاده کنید
    برای اینکه بدونید از چه فیرم ور ی استفاده میکنید ولی D2 رو روشن میکنید در زیر صفحه عددی نوشته میشه که مدل فیرم ور رو مشخص میکنه.
    برای آپدیت کردن فیرم ور D2 با آموزش و آخرین ورژن میتونی به تاپیکی که تو امضام هست بری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.من ممیخوام یه ام پی 4 بگیرم(خیلی سریع تو همین هفته)اگه ممکنه راهنماییم کنید.زیر 200 تومن.اول از همه برام کیفیت ضبط(سر کلاس)و پخش مهمه بعد هم کیفیت ال سی دیش هر چی بیشتر بهتر. لطفا زودتر کمکم کنید.مموری هم بخوره. خیلی خوبه.خودشم حدودا 4 گیگ.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.چرا کسی جواب نمیده؟آخه من عجله دارم...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام.من ممیخوام یه ام پی 4 بگیرم(خیلی سریع تو همین هفته)اگه ممکنه راهنماییم کنید.زیر 200 تومن.اول از همه برام کیفیت ضبط(سر کلاس)و پخش مهمه بعد هم کیفیت ال سی دیش هر چی بیشتر بهتر. لطفا زودتر کمکم کنید.مموری هم بخوره. خیلی خوبه.خودشم حدودا 4 گیگ.
    سلام
    با توجه به فاکتور هایی که خودت گفتی به نظر من cowon D2 بهترین گزینه هست
    من خودم D2 دارم و از ضبط صداش برای سر کلاس استفاده می کنم خیلی خوبه، کیفیت صداش هم که شهره عام و خاصه بطور کل محصولات کمپانی کاوون کیفیت پخش بالایی دارن، کیفیت LCD هم یه LCD 2.5 اینچ با 16 میلیون رنگ هست و واقعا کیفیت عالیی داره، قیمت 4 گیگش هم 199 تومن هست و کارت حافظه هم تا 16 گیگ رو ساپورت می کنه.
    بازم می گم به نظر من واقعا گزینه عالیی هستش.

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.بین iriver e100 و zen creative کدوم بهتره و امکاناتش بیشتره؟
    کیفیت ضبط و پخش و ال سی دی وtext و پشتیبانی از فرمت های بیشتر صدا و تصویر وعکس .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •