گزینه حذف پست ندارم؟ چه جالب؟
وین رار چطور حجم فایل ها رو کم می کنه؟
گزینه حذف پست ندارم؟ چه جالب؟
وین رار چطور حجم فایل ها رو کم می کنه؟
Last edited by Ali-ss; 02-08-2012 at 17:26.
درسته توی ویندوز ایکس پی می ره توی تمپ و لوکال سیتینگ هر یوزر ولی می خوا مبدونم توی سون دقیقا کجا می ره می شه آدرس رو از توی آدرس بار ویندوز کپی کنید؟
سلام من کلی پوست خودم رو کندمبا اینترنت256 توی یک هفته یه ویندوز8 دانلود کردم آخرش وقتی میخوام از زیپ خارجش کنم وسطاش این ارور ظاهر میشه
![]()
سلام
واسه هر پارتی که این ارور رو میده رو فایل مورد نظر کلیک راست کنید و Repair Archive رو بزنید و بعد موقع اکسترکت مسیر همین فایلی که اصلاح و تعمیر شده رو انتخاب کنید.
(در ضمن بهتر بود به جای این دانلودتون آخرین نسخه کرک شده رو از مایکروسافت دانلود می کردید,برای این نسخه ها پیدا کردن کرک کمی سخته!!!)
WinRAR 4.11 / Options / Settings / Paths / Folder for temporary files
C:\Users\[User]\AppData\Local\Temp
پوشه هایی با نام Rar ساخته میشه
در ضمن %temp% برای شما فلدر تمپ رو باز میکنه
کافیه در Run وارد کنید
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی با این کار حل نشد
اگر با این کار حل نشه اون پارت بکل آسیب دیده و باید مجدد دانلود بشه و با روش Repair مشکل برطرف نمیشه
سلام سوال : این سایت های دانلود که می زنن فایل های با حجم بیش از 100 مگ دارای 5 درصد ریکاوری هستند این ها رو چه جور فشرده - rar - می کنن ؟؟ مثلا من الان یه قایل 200 مگی دارم اینو همین عادی rar کنم این 5 درصد داره؟؟؟ یا باید کار خاص دیگه انجام بدم.. جایی تیک بزنم؟
سلام
روی فایلی که میخوایین فشرده کنین راست کلیک کنین و Add to Archive ... رو بزنین و تیک گزینه ی Put Recovery Record رو بزنین. تو قسمت Advanced هم میتونین درصد اون رو مشخص کنین.
ممنون دوست عزیز.. الان دیدم حداکثر تا 10 درصد میشه گذاشت درسته؟؟ مثلا من 10 درصد بزارم یا 5 درصد چه تفاوتی داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)