تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 198 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چرا تو كوئيست Solving Problems كه ميگه كه به سه قسمت مشخص شده روي نقشه بريد و Corpse ها برداريد و بندازيد تو چاه فقط يكي از Corpse ها جاش مشخصه ؟
    يا مثلا تو كوئيست Blood of Warning در حالي كه گفته به چهار در مشخص شده رو نقشه بريد ولي فقط دو تا در نشون داده شده ؟
    و اينكه چرا وقتي با Leliana ميخوام صندوق چه اي رو باز كنم و در حالي كه اون پايين مينويسه Right Click : Unlock ولي باز هم باز نميشه ؟ خود Leliana هم ميگه I've Done it يا يه چيزي تو همين مايه ها .

اينا Glitch هستن يا ؟ ؟

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چطوری باید برای queen Anora شوهر پیدا کرد؟ Alistar که باهاش ازدواج نمی کنه

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    آقا این رفته رو اعصاب ما
    چرا این قدر تو مبارزه ضعیفن؟ ما ر چی تاکتیک میذاریم اسلحه عوض می کنیم اینا رو این ور اون ور میچینیم بازم فایده نداره تو هر تریپ مبارزه چند بار میمیرن.
    الآنم توی این بالای برجه که این قول گنده هست گیر کردم. تاکتیکشم دوستان گفته بودن ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!
    حالا کلا چیکار کنم؟ روش خاصی داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!
    بايد تير هم داشته باشي ، اگر تو اينوتوريت هست تو جاي مخصوصش ( اسلات بالايي از سمت راست ) بذار
    ضعيف بودن شخصيتها رو هم قبول دارم ، به قول بچه ها توازن ميان لول دشمنا و لول شخصيت ها ميزون نيست . با اينكه تجربه زياد ميگيرم ولي خيلي دير به دير لول آپ ميشم .
    Last edited by hosseincode2008; 26-11-2009 at 16:49.

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

اینو هستم اصلا لول بازیکنا با دشمنا نمیخونه .
    تو هر مبارزه ادم حداقل 1بار میمیره

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا تو كوئيست Solving Problems كه ميگه كه به سه قسمت مشخص شده روي نقشه بريد و Corpse ها برداريد و بندازيد تو چاه فقط يكي از Corpse ها جاش مشخصه ؟
    اگه درست یادم باشه یکی از اونها رو تو همون شهر و در خانه جنگ (فکر کنم اسمش همین بود) در اطراف مغازه ای که وسایل جادوگرا رو میفروشه, میتونید پیدا کنید (البته تو نقشه مشخص نیست). دومی هم تو مهمان خانه ایی در خارج شهر و پایینتر از شهر مربوطه (در نقشه) میتونید پیدا کنید

و اينكه چرا وقتي با Leliana ميخوام صندوق چه اي رو باز كنم و در حالي كه اون پايين مينويسه Right Click : Unlock ولي باز هم باز نميشه ؟ خود Leliana هم ميگه I've Done it يا يه چيزي تو همين مايه ها .
    اگه هیچ قفلی رو باز نمی کنه, یعنی شما توانایی مربوطه رو اصلآ نگرفتید و اگه در مورد بعضی از قفل ها اینطوریه, لول توانایتون پایینه (فکر کنم مقدار چالاکی هم تو این قضیه دخیل باشه)
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 26-11-2009 at 17:50.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اگه درست یادم باشه یکی از اونها رو تو همون شهر و در خانه جنگ (فکر کنم اسمش همین بود) در اطراف مغازه ای که وسایل جادوگرا رو میفروشه, میتونید پیدا کنید (البته تو نقشه مشخص نیست). دومی هم تو مهمان خانه ایی در خارج شهر و پایینتر از شهر مربوطه (در نقشه) میتونید پیدا کنید
    بله پيداشون كردم ، من اول فكر ميكردم هر سه تا Corpse تو همون محوطه ي Market District هستن .
    اگه هیچ قفلی رو باز نمی کنه, یعنی شما توانایی مربوطه رو اصلآ نگرفتید و اگه در مورد بعضی از قفل ها اینطوریه, لول توانایتون پایینه (فکر کنم مقدار چالاکی هم تو این قضیه دخیل باشه)
    اگه تواناييم پايين باشه اون پايين بايد بنويسه Cant Unlock . نميدونم ! هنوز از لول آپ نشده و تو همون مهارت هاي اوليه ش هست اين Leliana .

* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي جنسي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش .
    Last edited by hosseincode2008; 26-11-2009 at 18:05.

داره خودمونی میشه emshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسیاب بادی یه در بیشتر نداره اون هم هنگام حالت جنگی نمیشه واردش بشی

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

این بازیها خیلی حوصله میخواد و کمتر پسری طرف این جور بازیهامیره.بعدش هم باید زبان انگلیسیت خوب باشه
    يعني تفاوت اين سبك فقط همينه ! ضمناً كي گفته پسرا كم حوصله اند!! راستي من فكر مي كردم در تمام بازي ها بايد اينگليسي قوي داشته باشي نه فقط در سبك RPG .

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

بايد تير هم داشته باشي ، اگر تو اينوتوريت هست تو جاي مخصوصش ( اسلات بالايي از سمت راست ) بذار
    ضعيف بودن شخصيتها رو هم قبول دارم ، به قول بچه ها توازن ميان لول دشمنا و لول شخصيت ها ميزون نيست . با اينكه تجربه زياد ميگيرم ولي خيلي دير به دير لول آپ ميشم .
    سلام
    ممنون ولی آقا من چند مدل تیر آتشی و یخی و اینا دارم. تیر ها رو هم رو دوشش می ذاره ولی کمونش کمرنگ شده یعنی هیچ جا نمیاد یعنی از دستش افتاده؟
    پس این مرحله روش خاصی نداره؟ باید بش ور رفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •