سلام دوستان.
یکی میتونه یه کد برام بزاره که یک Combobox هست 114 گزینه داره میخوام روی هر کدوم میره یه عکس خاص و آهنگ خاص رو پخش کنه ممنون میشم. خیلی گیرم.
سلام دوستان.
یکی میتونه یه کد برام بزاره که یک Combobox هست 114 گزینه داره میخوام روی هر کدوم میره یه عکس خاص و آهنگ خاص رو پخش کنه ممنون میشم. خیلی گیرم.
سلام به همه دوستان عزيز.
چطوري ميتونم از يك progress استفاده كنم.
((بطور حرفه اي))
سلام
فقط کافیه ردیف عکسها و آهنگها با کامبوباکس جور کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا چه چیزی مدنظرت هست
دستتون درد نكنه واقعا جالبه لطفا ادامه بديد
سلام
اون پوشه ها كه مي دونم خالي هستند . ( با اون نرم افزارها كه گفتيد چك كردم )
فقط آيا راهي هست كه بشه هر برنامه اي كه مي خواد اجرا بشه از توي ram اجرا بشه ( يا جوري غير از temp كه بعدش هم خودش پاكش كنه ؟ )
خیلی سخته ولی شدنیه
برنامه نویسی پیچیده ای داره
من توی زبانی که کار میکنم در این مورد سورس کد دارم
که میشه DLL و Exe و Font رو به صورت کاملا مستقیم از روی رم اجرا کرد
البته یه سری محدودیتهایی هست
مثلا ممکنه تغییراتی در ظاهر گرافیک برنامه پیش بیاد یا هر Dllی رو یاپورت نمیکنه
و اصولا یه روش کاملا سیف نیست
سعی میکنم توی همین پست چند مثال بذارم تا بحث روشن بشه
----------------------
این یه مثال برای فونت
بدون اینکه فونتی نصب بشه در پوشه Windows\Font یا از هرجای دیگه روی هارد...
فونت مستقیم از مموری فراخوانی میشه
برای dll و exe هم میشه
ولی برای محافظت از ریسورس ها در ams هم میشه یه کارهایی کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اونقدرها نمیشه پیش رفت
فقط در حدی که کاربر معمولی نتونه دسترسی پیدا کنه
اگه وقت کنم یه سمپل میذارم
مثلا ما ریسورسهامون رو درون یه فایل زیپ با پاسورد بگذاریم و فقط در موقع خاص اکسترکت کنیم و استفاده کنیم
و بلافاصله پاکش کنیم
Last edited by ژولی لسکو; 23-06-2009 at 18:52.
با سلام من نسخه 7/5 را نصب کردم موقعی که برای یک کلید تعریف میکنم که یک نرم افزار رانصب کند error 9999 می ده لطفا راهنمایی کنید
با سلام و تشكر صميمانه بابا راهنماي هاي خوب شما . لطفا من رو راهمايي كنيد . خيلي ضرورويه . من يك پروژه دارم كه يك CD مالتي مديا هست . اين CD اولا مي خوام وقتي فردي بازش مي كنه شماره ملي رو بپرسه و بالاي صفحه اون رو نشون بده . البته بكبار اين قسمت رو زحمت كشيده بودين اما گم كردم . 2) مي خوام يك پاورپوينت بزارم و يك آزمون . اما تا زماني كه فرد پاورپوينت رو تا آخرش نره ( اسلايد آخر ) نتونه آزمون رو شروع كنه و اگه آزمون رو زد بهش بگه كه برو اول پاورپوينت رو بخون .
تو رو خدا كمكم كنيد . بدجوري موندم .
سلام سجادجان
مچ کردن پاورپوینت و AMS کار بسیار سختیه
از فکرش بیا بیرون
بهترین راه اینه که آزمونت رو تحت AMS بنویسی که کنترل 100 رویش داشته باشی
نمونه آزمون و نتیجه گیری رو در صفحات قبل گذاشتم
پیداش کن و ببین اگه بدرد کارت میخوره ، چیزهایی که لازم داری رو بگو تا بهش اضافه کنم
لینک دانلود کردن پروژه یادت نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)