آیا راهی هست که مدیا پلیر در ویندوز 7 حالت مینی مایزش مثل ایکس پی بشه؟
آیا راهی هست که مدیا پلیر در ویندوز 7 حالت مینی مایزش مثل ایکس پی بشه؟
یکی از فایل های زیر رو بر اساس ویندوزتون باید دانلود کنین :
Windows Seven 32bit
http://www.mediafire.com/file/m74rxf8m5rc3ub0/wmpband-x86.zip
Windows Seven 64bit
http://www.mediafire.com/file/62tjtt435fdee8b/wmpband-x64.zip
بعد فایل بالا رو به مسیر زیر کپی کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد به مسیر زیر برین :
Control Panel -> System and Security -> Administrative Tools -> Services
بعد از لیست Windows Media Player Network Sharing Service رو انتخاب کنید و کلیک راست و Stop
cmd رو به صورت Run as administrator اجرا کنین و دستور زیر رو وارد کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد روی Windows Media Player Network Sharing Service کلیک راست کنین و Restart
حالا ویندوز مدیا پلیر رو اجرا کنین و مینیمایزش کنین و روی تسکبار کلیک راست کنین و از قسمت تولبار مدیا پلیر رو انتخاب کنین .
Last edited by ask_bl; 26-01-2011 at 23:49.
من آخرین ورژن k-lite رو دانلود کردم ولی مدیا پلیرم فابلهای 3gp رو اجرا نمیکنه! لطفا راهنماییم کنیداز نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های موجود هستش![]()
منظورتون ویندوز مدیا پلیر که نیست؟
شما نرم افزار k-lite رو باز کنید و اون فایل 3gp رو از درون نرم افزار فراخوانی کنید
یک تاپیک مفید در زمینه پخش این فرمت در ویندوز مدیا پلیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ship Storm; 28-01-2011 at 09:34.
چرا! منظورم مدیا پلیره!منظورتون ویندوز مدیا پلیر که نیست؟
یه کدک ویندوز7 نصب کردم درست شد![]()
Last edited by ALI-17; 28-01-2011 at 13:12.
سلام
من وقتی km player ورژن 3.0.0.1439 را باز میکنم همراهش کانکشن dial-up هم باز میشه داخل آپشن قسمت prefrencess و genral و تب when starting تیک قسمت check if new version را هم بر داشته ام فایده نداشته باز هنگام اجرا کانکشن دیال آپ هم آجرا میکنه و می خواهد به اینترنت وصل بشه چه کار باید بکنم با تشکر؟
سلام .
اقا من يه مشكلي با km player دارم.مشكلم اينه كه يه فايلي دانلود كردم كه FLV .ولي km player نشونش نميده .قبلا اين طوري نبود. هر فايلي رو اجرا ميكرد .البته هنوز هم بعضي فايل هاي FLV رو نشون ميده ولي
بعضي از اونا رو نشون نميده!! پيغامي هم كه ميده اينه:
no combination of filters could be found to render the stream
error number:80040218
حالا چيكار كنم من ؟![]()
سلام
شاید اون فایل خوب دانلود نشده.
یا klite codec رو دانلود کنید با اون باز کنید.
تو این تاپیک هم مطرح کردم
که راهی هست بشه برای میدیا پلیر ویندوز 7 و ایکس پی کدک ها رو دانلود کرد ( تمام فرمتهایی رو که k-lite - kmplayer ) ساپورت میکنن ، میدیا پلیر هم ساپورت کنه ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان مسیر نصب k-lite رو گفتن که کدوم گزینه رو انتخاب کنم . اما میدای پلیر باز هم فایل های ts رو نمیخونه
خود ویندوز میدیا پلیر قادر به دنلود کدک ها نیست ؟؟؟؟
هم برای ویندوز 7 64 بیتی میخوام هم ایکس پی 32 بیتی
نرم افزار K-LITE MEGA CODECK رو آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید تا مجموعه کاملی از کدک ها روی سیستم نصب بشه
هنگام نصب از گزینه Advance استفاده کنید
به یک قسمت میرسید که گفته نوع نصبتون رو انتخاب کنید و باید Profile 7 رو انتخاب کنید
در مرحله بعدی تیک گزینه Enable Internal Video For H.264 VIdeo رو بزنید تا این قسمت هم فعال بشه
در مرحله بعد تیک هر دو گزینه Media Player Classic و Widows Media Player رو بزنید
در قسمت بعد فرمت های فایل های تصویری رو مشاهده میکنید که همگی باید تیک بخوره و روی دیکمه Select All بزنید
مراحل نصب رو ادامه بدید و سیستم رو در نهایت ریستارت کنید
در صورتی که با این کارها هم نتیجه نگرفتید باید کدک TS رو برای ویندوز مدیا پلیر گیر بیاریم و دانلود و نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)