اقای عزیز من بچه ها رو ازاد کردم و برگشتم همونجا اما هیچ تغییری ایجاد نشد و هنوز در رو باز نمیکنه .![]()
اقای عزیز من بچه ها رو ازاد کردم و برگشتم همونجا اما هیچ تغییری ایجاد نشد و هنوز در رو باز نمیکنه .![]()
شما با اون پسر کوچیکه صحبت کردی ؟ چون بعد از آزاد کردن باید به اون بگی تا درو برات باز کنه
در تصویر زیر راهنمای عملکرد سیستم های متفاوت رو در اجرای بازی Fallout 3 میبینید:
System Performance
همونطور که میبینید در تست اول دو سیستم Minimum و Recommended در رزولوشن 1024x768 مقایسه شدند و در تست دوم Recommended System و High-End System در رزولوشن 1920x1200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات سیستم ها:
Minimum System: Intel Pentium 4 2.4GHz, Asus P4C800, 1GB Corsair XMS Memory, Seagate 160GB 7200.7 SATA Hard Disk Drive, Windows XP Professional SP2. Graphics Card: GeForce 6800, Nvidia Forceware 180.42.
Recommended System: Intel Core2 Duo E6600 2.4GHz, eVGA 680i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: GeForce 8800 GT, beta Nvidia ForceWare 180.42.
High-End System: Intel Core2 QX9650, eVGA 780i, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: Radeon 4870X2, beta Catalyst HotFix 70517.
Settings Testsدر این تست تنظیمات متفاوت بازی روی سیستمی با این مشخصات تست شده:
intel Core 2 QX9770, eVGA 680i, 2GB Corsair XMS Memory (1GB x 2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista SP1. Graphics Card: GeForce 9800 GTX, Nvidia ForceWare 180.42
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Graphics Comparison...و در تصاویر زیر تست گرافیکی بازی رو مشاهده میکنید.
Quality Settings: به تریتیب از بالا به پایین4 حالت تنظیمات Ultra, High, Medium, Low مشاهده میکنید:
Low
Medium
High
Ultra
Textures: از بالا به پایین سه وضعیت کیفیِ بافتها رو مشاهده میکنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Low
Medium
High
Shadows: از بالا به پایین سه وضعیت کیفیِ سایه هارو میبینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Low
Medium
High
Transparency Multisampling: از بالا به پایین دو حالت فعال و غیر فعال بودن آپشن Transparency Multisampling رو مشاهده میکنید که در دومی وضوح بالاتر محسوسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Disabled
Enabled
View Distance: از بالا به پایین درصد مسافت دید در حال افزایش است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0%
25%
50%
75%
100%
Distant LOD: اگر از خوب دقت کنید ساختمانی رو میبینید که تنها در عکس سوم یعنی در حالت 100% آپشنِ Distant LOD قابل مشاهده است:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
0%
50%
100%
Water Reflection (W.R.) Settings: حالت های متفاوت انعکاس تصویر محیط در آب رو در آپشن های مختلف ویژگی Water Reflection میبینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
W.R. Low
Soft Reflec. Disabled
Full Scene Reflec. Disabled
Full Detail Reflec. Disabled
W.R. Disabled
W.R. Max
Video Card Performance Testsدر زیر مقایسه انواع کارتهای گرافیکی رو میبینید که در رزولوشن و کوآلیتی های متفاوت مقایسه شدند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتمامی کارتهای تست شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GeForce 280 GTX, GeForce 260 GTX, GeForce 260 GTX Core 216, GeForce 9800 GTX 512MB, GeForce 9600 GT 256MB, GeForce 8800 GT 512MB, GeForce 8600 GTS 256MB, GeForce 7900 GS 256MB, GeForce 7600 GT 256MB, Radeon HD 4870 X2, Radeon HD 4870, Radeon HD 4850, Radeon HD 4670, Radeon HD 3870 X2, Radeon HD 3870 512MB, Radeon HD 3850 512MB, Radeon HD 2900 XT 512MB, Radeon HD 2600 Pro 256MB, Radeon X1950 Pro 256MB
مشخصات سیستمی که این کارتها روی اون تست شدن:
System Setup: Intel Core2 QX9770, eVGA 680i SLI, 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1
درایور های استفاده شده:
Graphics Drivers: beta Nvidia ForceWare 180.42, beta ATI Catalyst
CPU Performance Testsدر تصویر زیر مقایسه چند مدل cpuرو مشاهده میکنید که بازی Fallout 3 رو در رزولوشن 1920x1200 و روی High Quality اجرا کردند:
cpuهای تست شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Core 2 QX9770, Intel Core 2 X6800, Intel Core 2 Duo E6600, Intel Core2 E6320, Intel Pentium 4 3.8GHz, AMD Phenom X4 9600, AMD Phenom X3 8750دیگر مشخصات سیستمی که cpuهای اشاره شده روی اون تست شدند:
eVGA 680I, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, 2GB Corsair XMS Memory (1GB x 2), 750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: GeForce 9800 GTX, Nvidia ForceWare 180.42
RAM Performance Testsدر این تصویر سه رم از یک مدل ولی با ظرفیت های 1و2و3 گیگابایت رو میبینید که در رزولوشن 1920x1200 و روی حالت High Quality مقایسه شدند:
رم ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3GB Corsair XMS Memory (1GBx3), 2GB Corsair XMS Memory (1GBx2), 1GB Corsair XMS Memory (512MBx2)
سیستم تست شده:
System Setup: Intel Core 2 QX9770, eVGA 680i SLI,750GB Seagate 7200.11 SATA Hard Disk Drive, Windows Vista 32-bit SP1. Graphics Card: GeForce 9800 GTX, Nvidia ForceWare 180.42.
توضیح: برای مقایسه بهتر میتونید سایز اصلی عکسهارو در لینکی که زیر اونهاست ببینید!
منبع:
ای بابا
بیچاره من که همش رو در حالت low محبورم بازی کنم
28مگابایت با این سرعتی که من دارم نمی تونم فکر کنم باید بیخیالش بشم تا
اخرین اپدیت گرافیک دانلود بشه
ببخشید که معطل شدین![]()
اقای عزیز من بعد از اینکه اون بچه ها رو از قفسی که در اون زندانی شده بودن ازاد کردم خودشون رفتن و من هم هر چهقد دنبالشون رفتم بهشون نرسیدم و گمشون کردم
منظورم در شهر پارادایز فال هست
کل فولدر را که نباید بفرستی برو آخرین سیو را پیدا کن حدود 4mb هستش
شما فقط یه فایل 4 5 مگی رو باید زیپ کنی که جمش میشه حدود 700 کیلو بایت
شماره سیو مورد نظر رو ار پوشه جدا کن و زیپش کن و بفرست اگه خواستی
سلام نمی دونم چرا بعضی موقع ها خودم هم هنگ میکنم اصلا یادم نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
800خورده ای کیلوبایت هستش اگه جواب نداد بگین یکی دیگه رو بزارم در ضمن من دوباره هم رفتم همین جا گیر کردم هی از بازی می پره بیرون
دوست عزیزی که می خواهی کمک کنی بی زحمت قبل اینکه داخل دستگاه بری لباست رو عوض کن
بعد اینکه توی دنیای مجازی کارت تموم شد با پدره بیرون که اومدین سیو کنید وبهم بدین
پیشاپیش دستتون درد نکنه
در کل بازیو در چه سطحی میبینید؟؟؟ به Cod میرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)