من میتونم همین فولدر اصلی ایتونز که در my documents ذخیره شده بردارم تو درایور دیگه کپی کنم ؟
ایا وقتی کپی شد در درایور دیگه مشکلی در نصب برنامه ها پیش نمیاد ؟!
من میتونم همین فولدر اصلی ایتونز که در my documents ذخیره شده بردارم تو درایور دیگه کپی کنم ؟
ایا وقتی کپی شد در درایور دیگه مشکلی در نصب برنامه ها پیش نمیاد ؟!
آره دقیقا ور دار فولدر آیتونز رو یه کپی ازش بگیر تو یه درایو دیگه
بعدش دوباره برگردون سرجاش یا به همون صورتی که گفتم آدرسش رو بده به آیتونز ، نه بعدش مشکلی تو نصب پیش نمیاد
در مورد قسمت : باید توی itunes بری به store و بعدش authorize computer ... (دوست خوبمون هم همین مسیر رو گفت) .. پیداش نمی کنی ؟
اکانت دیگه ی چی ؟ ... اون یکی راه رو هم چک کن ، اگه نشه ، دیگه احتمالا کلاً نشه ...
خوب Dev-Team اولين اسكرين شات از يك آيپاد جيلبرك شده رو گذاشت:
اما گفتن كه الان فرآيند جيلبرك كردن خيلي براي ملت عادي سخته و همش كد نويسي و اين حرفا براي همين بايد به شكل يه برنامه در بيارنش كه همه بتونن استفاده كنن
در ضمن گفتن كه با اعلام زمان از پيش تعيين شده براي تري جي مرتكب اشتباه شدن و نميخوان براي آيپاد اون اشتباه رو تكرار كنن و بنا براين تاريخي براي ريليزش اعلام نميكنن ولي دارن انرژي خيلي زيادي روش ميذارن كه كار رو تموم كنن
از اينجا ميتونين آپديتهاشون رو پيگيري كنين چون دارن مرتب آپديت ميكنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mamad6280; 17-01-2009 at 11:21.
باسپاس از همه دوستان بخصوص : mt33 & mamad6280
بسیار خبر خوشحال کننده ایه، امیدوارم هر چه زودتر بیاد!!!
بله خبر بسیار خوشحال کننده برای ما و بسیار بد برای اپل
چون دیگه الان خیلیا که مجبور بودن برنامه ها رو بخرن میتونن خیلی راحت برنامه های کرک شده رو بریزن تو آیپادشون و ضرر زیادی به اپل و دیولوپر ها و برنامه نویس ها میشه
موضوع جالبی که تو فروم آیپادتاچ فنز بحثای زیادی رو راه انداخته بود هم همین بود
این که آیا جیلبرک خوبه یا نه ، بد نیست بدونید بعضیا حتی امضا جمع میکردن تا از DEV-Team بخوان که جیلبرک رو متوقف بکنه
چون میگفتن این طرح فقط برای *** (اشاره به استفاده از نرم افزارهای کرک شده) مناسبه اونها میگفتن که اگه کسی برای برنامه ها پول نده دیگه برنامه نویس ها
برای آیپاد ، برنامه و بازی نمینویسن، بلایی که سر پی اس پی سونی اومد و برنامه هاش خیلی کمتر شد ، چون خیلیها از برنامه های کرک شده استفاده میکردن
در مقابل کسایی میگفتن که ما جیلبرک رو برای برنامه های کرک شده نمیخوایم و برای دسترسی به امکانات بیشتر و قانونی میخوایمش
يه عده هم معتقدن كه با جيلبرك تمايل براي خريد آيپاد 2 جي بيشتر ميشه و درآمد اپل از اين طريق افزايش پيدا ميكنه
فيلم جيلبرك هم كه روي سايت قرار گرفت، ميتونين اينجا ببينين:
همونطور كه ديدن سيديا روش نصب شده بود من هنوز فيلمو كامل نديدم ولي يه نگاهي كه انداختم ، كار رو تموم كرده فقط مونده ريليزشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا یادم نرفته اینم بگم :
اگر فرمویرتون الان 2.1 هست به 2.2 آپدیت نکنید چون جیلبرک از فرمویر 2.1 استفاده میکنه
اگرم فرمویرتون مثل من 2.2 هست نگران نباشین ، راه حلش سادس
Last edited by mamad6280; 18-01-2009 at 22:41.
آقا سلام عرض شد، یه مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید:
آی پاد تاچ ، نسخه ی firmware : 2.2 ، ا jailbreak شده
نمیدونم رفیقم چیکار کرده بود که کل مزیک ها رفته بود توی others و بر هم نمیگشت مجبور شدیم reset اش کنیم که خیلی ام تول کشید، حالا روشن که میشه لوگو میاد و همین جوری وای میسه، آی تونز هم نمیشناستش که firmware رو دستکاری کنم، چه کار میشه کرد؟
قبلا تشکر
یعنی هر کسی میتونه جیلبرک کنه؟ پیچیده نیست؟
آموزشش رو امیدوارم قدم به قدم بذارید.چون من که اصلا از این کارا نکردم.
تو DFU بردیش؟ شما باید ببریش تو حالت DFU بعد احتمالا آیتونز میشناستش ، بعد ریستورش کن
در حالت عادی هر کسی میتونه اما این جیلبرک فعلی آ.پ.ت.2جی یه ذره غیر عادی شده و قضیه کمی هم پیچیده شده
من خودمم تا لحظاتی پیش فکر میکردم کار تموم شده ، البته واقعا هم کار تموم شده چون اگه به سایت زیر برید میبینید که حتی فیلم جیلبرک رو هم گذاشته:
اما این جیلبرک برای همه قابل استفاده نیست و در حقیقت فقط قدم اولهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحاتش یک کم مفصله که الان نمیتونم کامل بگم ، فقط همین حد که به این زودیا که فکر میکردم ممکنه نیاد بیرون ، اگه شد یه متن کامل از مسائل مربوط بهش میذارم
آره برای ورژنای قبلی همینطوره اما این 2 جی رو بدجور اپل قفل و بست گذاشته روش
فعلا که راه ساده ای براش نیست، باید منتظر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)