آقا من یه سوال دارم ... چه لزومی داره که اینا حتما باید لیسانس رو بگیرن تا بسازن ؟
اصلا اینا که این همه رو میسازن مگه نمیتونن بقیه هم بسازن ؟
قضیه ی این لیسانس چیه ؟
آقا من یه سوال دارم ... چه لزومی داره که اینا حتما باید لیسانس رو بگیرن تا بسازن ؟
اصلا اینا که این همه رو میسازن مگه نمیتونن بقیه هم بسازن ؟
قضیه ی این لیسانس چیه ؟
ليسانس بگيره يا نگيره مهم نيست ، مهم كيفيت بازي كه هر سال بهتر بشه و به طرف دنياي واقعي پيش بره اونوقت همه تيمها با دست خودشون ليسانشونو تقديمه كونامي ميكنند.
سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه.:43:
معولا قبل از اینکه بازی بیاد بیرون کمپانی سازنده ، از بازی گیم پلی میده بیرون ، گیم پلی هم یعنی یکی داره یه مرحله یا تیکه از بازی رو انجام میده و ازش فیلم برداری میکنن و به بیرون عرضه می کنند.حالا ممکنه کیفیت فیلم بالا باشه که بهش میگن HD یا کیفیت معمولی مثل MPG باشه.سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه.![]()
اما فیلمی که از بازی منتشر میشه تریلر نام داره. تو تریلر هم ممکنه قسمتهایی از گیم پلی باشه.
دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا![]()
اصلا لیسانس مهم نیست.چون همه تیمها و بازیکنها با یه پچ درست میشه.
.سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود
اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
Last edited by ivn; 27-07-2008 at 18:34.
خوب عزیزم این چه ربطی به این تاپیک داره ؟!!!دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا![]()
میدونی من چقدر وقت پیش میدونستم که نسخه ی دو این بازی قراره بیاد ؟!!!
خیلی وقته خبرش رسیده.
این تاپیک بحث PES2009 هست رفیق.
خوب اولا دستت درست!!اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
بعد خوب مگه چه ضرری داره!!!کسانی که نمیفهمیدند میفهمن!!!
بعد هم من مد نظرم منچستر و لیورپول بوده!!نه این شایعه ها متذکر هم شدم!!!که در این شایعه ها اولیش خیلی به واقعیت نزدیک هست !!
Last edited by joey jordison; 27-07-2008 at 21:59.
یک خبر جدید
گفته شده که توی 2009 میتونید موزیک وارد کنید و همچنین صدای تشویق تماشاچیان را هم برای تیمتون وارد کنید
یک سری جزئیات دیگه هم داره که فکر کنم شامل ادیت توپ و کفش میشه
این هم متن انگلیسی
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)