سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..
سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..
تشکر از لطفت اما اصلا بلد نیستم فریمور آپدیت کنم ضمن اینکه اصلا اطلاعاتشو کتمپیوتر نمیشناسه که بخام چیزی مث فریمور روش بریزم!!!
بیا قدم به قدم پیش بریم ... وقتی وصلش می کنی به PC ، آیا PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده ؟ ... کنار ساعت desktop گزینه واسه safe remove میاد ؟ ... توی device manager چی ؟ ...
//
کار دوم : باتری رو در بیار ... دستت رو روی play نگه دار و همینطور که دستت رو نگه داشتی وصلش کن به usb کامپیوتر ، باز هم چند ثانیه وایسا و بعدش دستت رو از روی دکمه بردار ... چه اتفاقی میفته ؟ ... PC ات عکس العملی نشون میده ...
//
آپدیت کردن firmware رو هم که گفتم : برنامه ای که لینک دادم رو دانلود کن .. دستگاهت رو وصل کن به Pc ... حالا برنامه رو اجرا کن ... چه اتفاقی میفته ؟.. چه پیامی میده؟
سلام
..عجب آموزش ردیفی دادی،دمت گرم.کاملا درست شد و الانم دارم موزیک گوش میدم.
عیدتم مبارک و از صمیم قلب آرزو میکنم ،هر چی که میخای،خدا واست مهیا کنه رفیق.
یا علی...
مشکل با فرمت نشدن mp3 player
مارک : zenith
مدل : zn-fc02
این پلیر من چند روزی هست ادا در میاره اصلا نمیتونم فرمتش کنم وقتی هم میخوام برم داخل مموری تو کامپیوتر میگه فرمت نشده وقتی هم فرمت میکنم میگه نمیتونم فرمت کنم ....
پلیر هم کامل از کار افتاده و پخش موزیک هم تعطیل فقط صفحه روشن میشه چیزی هم نمیاد همین ...
چیکار کنم ؟؟ چطوری آپدیت کنم فریم ورشو ؟؟ راستی هیچی هم نداره نه سی دی نه گارانتی ....
این ربطی به مشکلی که یک سال و خورده ای پیش همین موقع داشتی و چندین صفحه هم در موردش بحث کردیم داره یا نه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بهرحال "گشتیم یافت نشد ، نگرد نیست" ... (البته اگه غیر از این باشه هم خوشحال میشیم!)
سلام خسته نباشید
من یه مشکل واسه این(MF-06 marshall ) دارم که آهنگ نمی خونه فقط اگه با خودش صدا ضبط کنی میخونه
من سی دی این هم ندارم اگه درایوری چیزی داره لطفا برام لینکشو بزارین
هر طوری هم که فرمت کردم درست نشده .
ممنون
این مدل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا وقتی درایورش رو پیدا نکنی مشکل حل نمیشه ... مشکل این مدلهای گمنام هم اینه که درایورشون پیدا نمیشه ...
یا باید یه جوری درایور رو پیدا کنی (اگه نمایندگی ای چیزی داره که بتونی CD اش رو جور کنی) ... کارای مارشال از آپدیت های سیگماتل استفاده می کنن که سری مرسومیه ، شاید تعمیرکارها نمونه اش رو داشته باشن ...
سلام من یه pmp slide panel دارم و می خوام با آپگرید کردنش بازی های High bit رو روی آون نصب کنم مٍلا 32 bit به سایت های معروف زیادی مثل mypmxlpayer.org هم سر زدم ولی می خواستم ببینم آیا این کار امکان داره یا نه و اگه امکان داره خطر ریسک داره یا نه .
پردازنده اینها sunplus ه و باید بتونه 32 بیت رو اجرا کنه .. تست کردی که در حالت فعلی توانایی اجرای 32 بیت ها رو داره یا نه ؟ ... اول این کار رو بکن ..
قطعاً ریسک داره ...
نسخه firmware ات چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)