من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)
من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)
کارت من ATI redeon HD 2600 pro تو riva tuner در قسمت درایور ستینگ دکمه customeize وجود نداره وکارت رو در windows یک گیگ میشناسه و در این نرم افزار RV 630 (120sp)with 512MB DDR2memory 128-bit بالاخره کارت من چه ظرفیتی داره و ایا میشه که اورکلاک بشه با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلأ بنچ ها نشون دادن که فنوم ها برای بازی زیاد مناسب نیستند ، چون فقط از دو هسته شون استفاده می شه و مهم ترین چیز در بازی هم فرکانسه که مال پردازنده ی شما پایینه !! فرکانس 760 مگاهرتز برای gpu خیلی زیاده و ممکنه پایدار نباشه ، بهتره همون طور که گفتم با occt تست کنی تا مطمئن بشی!!
پردازندت ضعیفه ، و کلأ افزایش فرکانس پنتیوم ها هم چندان باعث افزایش کاراییشون نمی شه و فقط دما و مصرف رو بالا می بره!! با این اوصاف بهتره کارت رو هم فعلأ اور نکنی ، مگه موقعی که تو یک بازی مثل gta4 دیدی یک کم کند شده ، اون وقت بهتره که با کمی افزایش فرکانس هسته و حافظه ی گرافیکی مشکلت رو حل کنی.
در GTA IV با پردازنده ای همچنینی حتی با GTX280 هم نمیشه در تنظیمات بالا ، بیشتر 10 -12 fps گرفت .
وقتی پردازنده ، گلوگاه Performance باشه ، اورکلاک VGA کار بیهوده ای هست .
سلام. بنده عرض کردم که اورکلاک کارت گرافیک در این شرایط چندان موثر نیست!!
بیشتر منظورم این بود که بعضی وقت ها به صورت موقتی می شه با اورکلاک کارت گرافیک یک مقدار مشکل رو مرتفع کرد.
در کل حق کاملأ با شماست و من تو بازیی که مثال زدم اشتباه کردم ، فراموش کرده بودم که خودم با یک e8200 که تا 3600 مگاهرتز اورکلاک شده هم در این بازی مشکل دارم![]()
سلام.میشه Geforce 8400 Gs 256mb بدون فن را oc کرد؟تا حداکثر چقدر؟memory رو چقدر باشه؟دما در حالت عادی یکم بالا هست.حدود 60 تا.مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون.
سلام!
نه افزايش PerFormance خاصي نداره!
ولي خوب ميشه اور كرد با برنامه هاي مثل Riva Tuner ................
شما يه فن بزار كف كيس بزنه به گرافيك ! اگه سايلنت هستش!
دركل مشكلي نيست ولي تاثيري نداره!
سلام دوستان
گرافیک من مدل Asus EN8500GT silent serius هست.
میخواستم بدونم میتونم این گرافیک رو آورکلاک کنم؟!
سایر مشخصات سیستم من اینه :
cpu: amd athlon 64 X2 4800+
Ram : 4gig buss 800 patriot
M.B : Gigabyte M56S-S3 rev1
Power : 480w real Green
سلام بر دوستان عزیز!
یه سوال داشتم!
یه لب تاب دارم مدل hp dv5-1060 با گرافیک 9600GT که برخلاف شما میخوام DOWNCLOCK کنم نه OC ، اگه ممکنه بگید باید چکار کنم
متشکرم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)