اتفاقا به نظر من فلش کارتاش یا 7 کنکورش خیلی خوبه واسه ماه های اخر !بقیه چیزاش عمرا به درد نمیخوره...
مثلا همین فلش کارت هاش یا به یاد یا اکثر کتاباش کلاسور و .
اتفاقا به نظر من فلش کارتاش یا 7 کنکورش خیلی خوبه واسه ماه های اخر !بقیه چیزاش عمرا به درد نمیخوره...
مثلا همین فلش کارت هاش یا به یاد یا اکثر کتاباش کلاسور و .
کانون به نظر من فقط آزموناش و کتاب زردش من حتی یه بار مشاوره نرفتم اصلا پشتیبانمو بیرون جلسه ندیدم خخخخخخخ
جدی؟
اه اه من چقدر از پشتبانا متنفرم
هیچی بخدا حالیشون نیس !!
اصلا پشتيبان ها مشاور نيستن. يه سري دانشجو هستن... با اين حقوق كمي كه بهشون ميدن اصلا كسي كه چيزي حاليش باشه نمياد پشتيبان بشه كه...
ما پارسال سه تا پشتیبان عوض کردیم ، به محض اینکه شغل بهتری پیدا کنن از کانون فرار میکنن
اصلا هم فعال نیستن ، پشتیبان من هر دفعه زنگ میزد میگفت : جمعه آزمون داری ، خواب نمونی ... چقدر مفید واقعا![]()
من حتی یه بار مشاوره نرفتم اصلا پشتیبانمو بیرون جلسه ندیدم خخخخخخخاصلا هم فعال نیستن ، پشتیبان من هر دفعه زنگ میزد میگفت : جمعه آزمون داری ، خواب نمونی ... چقدر مفید واقعا
اصلا پشتيبان ها مشاور نيستن. يه سري دانشجو هستن... با اين حقوق كمي كه بهشون ميدن اصلا كسي كه چيزي حاليش باشه نمياد پشتيبان بشه كه...تایید 10000000%جدی؟
اه اه من چقدر از پشتبانا متنفرم
هیچی بخدا حالیشون نیس !!
من امسال 7 تا عوض كردم.فكر كنم ركورد شكوندم.
تقصير خودشون هم كه نيست، نبايد پشت سرشون حرف بزنيم. تقصير كاظم جونهمي خواست حقوق بيشتر بده.
آقا چقددددددر پشتیبانا شاخ شدن امسال!!!
پسره 10 دقیقه دیر اومد پشتیبانه گرفت زدش!!!
خیلی عجیبه...
مال شمام اینجورین؟!
پشتیبان سال سومم یه کمی گیر بود ؛ من هیچ وقت به حرفاش گوش نمیکردم ( دفتر برنامه ریزی و کلاسور و اینجور چیزا ) ، آخرش یه روز کفری شد منو راه نداد تو جلسه ولی وقتی که آزمون شروع شد منو برد تو ؛ اونم سه ماه بیشتر دووم نیاوردکلا هیچ شکری (!) نمیتونن بخورن
![]()
میدونید همین پشتیبانا چقدر از پول ثبت نام کانونو بر میدارن؟
حداقل نصفشو...
خب آدم حرسش میگیره این همه بیخود پول بده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)