تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 91 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 906

نام تاپيک: ◄◄ درخواست مرتبط با YouTube و FLV فقط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان يک نرم افزار خوب با کرکش ميخوام که فايل های FLV که از يوتيوب دانلود کردم رو به AVI يا Mpg4 يا WMV تبديل کنه و البته اگر بتونه کيفيت تصوير رو هم بالاتر ببره ، ممنون ميشم لينک بديد ، خيلی کارم گيره
    رستی من این ويديو هارو با آخرين ورژن از نرم افزار DAP دانلود ميکنم

Last edited by Mcafee*; 19-03-2009 at 00:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من نرم افزار Replay converter 2.8 با کرک دانلود کردم و نصب کردم ، اما هرکاری ميکنم کانورت نميکنه فايل هارو ، !! چيکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    denmark

پيش فرض

دوستان يک نرم افزار خوب با کرکش ميخوام که فايل های FLV که از يوتيوب دانلود کردم رو به AVI يا Mpg4 يا WMV تبديل کنه و البته اگر بتونه کيفيت تصوير رو هم بالاتر ببره ، ممنون ميشم لينک بديد ، خيلی کارم گيره

winavivideoconverter خوبه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از charshakh.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من از این سايت Keepvid دانلود کردم کليپ مورد نظرم رو اما در کمال تعجب ديدم فقط صداشو پخش ميکنه و تصوير نداره !!!
    فرمت .. رو انتخاب کردم برای دانلود با حجم 15.5

آخر فروم باز farshif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

دوستان من نرم افزار Replay converter 2.8 با کرک دانلود کردم و نصب کردم ، اما هرکاری ميکنم کانورت نميکنه فايل هارو ، !! چيکار کنم؟

دوستان من از این سايت Keepvid دانلود کردم کليپ مورد نظرم رو اما در کمال تعجب ديدم فقط صداشو پخش ميکنه و تصوير نداره !!!
    فرمت .. رو انتخاب کردم برای دانلود با حجم 15.5

برای تبدیل از total video converter استفاده کنید برای پخشش هم میتونید از K-lite Mega codec pack استفاده کنید

7. این کاربر از farshif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

7

در حرکتی خائنانه سایت youtube.com را ف یلتر کردند امیدوارم برنامه نویس های بی عرضه کشورمان (هکرها) یک آنتی ف یلتر خوب سازگار با سیستم ف یلتر کشور بنویسند تا مشت محکمی باشد بر دهان ف یلترنگ باشد. امریکا اکثر سایت های تکنیکالش را برای ایران را ف یلتر کرده و هنگام باز کردن این سایتها با ارور webpage can not be displayed مواجه میشوید که تنها راه دسترسی به این سایت ها با آنتی ف یلتر بود همچنین برای اینکه به سایتهایی مانند paypal وصل شوید و حسابتان بلاک نشود تنها راه انتی ف یلتر بود همچنین تعدادی از کلمه های کاربردی را هم ف یلتر کرده اند. مثلا میخواهید ضد سرطان را سرچ کنید ولی باید بدانید کلمه" ضد" ف یلتر است!!! مثلا در زمینه الکترونیک 74xxx را سرچ کنید ف یلتر است چون xxx دارد!!! میخواهید یک آموزش ببینید که باید به youtube.com بروید که این هم ف یلتر است!!!
    آمریکا که شما را تحریم کرد و امروز ایران هم شما را محدود کرد!
    اگر کسی نقدی دارد بگوید تا ببینیم در میدان حق چه کسی پیروز است؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

در حرکتی خائنانه سایت youtube.com را ف یلتر کردند امیدوارم برنامه نویس های بی عرضه کشورمان (هکرها) یک آنتی ف یلتر خوب سازگار با سیستم ف یلتر کشور بنویسند تا مشت محکمی باشد بر دهان ف یلترنگ باشد. امریکا اکثر سایت های تکنیکالش را برای ایران را ف یلتر کرده و هنگام باز کردن این سایتها با ارور webpage can not be displayed مواجه میشوید که تنها راه دسترسی به این سایت ها با آنتی ف یلتر بود همچنین برای اینکه به سایتهایی مانند paypal وصل شوید و حسابتان بلاک نشود تنها راه انتی ف یلتر بود همچنین تعدادی از کلمه های کاربردی را هم ف یلتر کرده اند. مثلا میخواهید ضد سرطان را سرچ کنید ولی باید بدانید کلمه" ضد" ف یلتر است!!! مثلا در زمینه الکترونیک 74xxx را سرچ کنید ف یلتر است چون xxx دارد!!! میخواهید یک آموزش ببینید که باید به youtube.com بروید که این هم ف یلتر است!!!
    آمریکا که شما را تحریم کرد و امروز ایران هم شما را محدود کرد!
    اگر کسی نقدی دارد بگوید تا ببینیم در میدان حق چه کسی پیروز است؟
    دوست من جای این بحث اینجا نیست لطفا یه مکان مناسب براش پیدا کنید. در ضمن بیشتر ISP ها youtube رو قیلطر نکردند

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

من همه راه ها رو برای دانلود از youtube امتحا کردم ! ولی بهترین راه دانلود به صورت MP4 هست!

اینجوری :

کد:
    به آخر Youtube حروف MP4 رو اضافه کنین

میشه این :

کد:
    حالا نوشته Download Link is here !

بعد روی لینک دانلود راست کلیک کنید و روی Save Target As کلیک کنید تا با فرمت mp4 دانلود بشه !

نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    hamin doro var

پيش فرض

من همه راه ها رو برای دانلود از youtube امتحا کردم ! ولی بهترین راه دانلود به صورت MP4 هست!

اینجوری :

کد:
    به آخر Youtube حروف MP4 رو اضافه کنین

میشه این :

کد:
    حالا نوشته Download Link is here !

بعد روی لینک دانلود راست کلیک کنید و روی Save Target As کلیک کنید تا با فرمت mp4 دانلود بشه !

نظر شما چیه ؟
    اینم روشیه یه راه مشابه هم اینه که به اولش PWN اضافه کنید این طوری هم لینک flv و هم mp4 رو میده

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

چطور باید از Youtube ----- شده فیلم تماشا کرد؟.هر چی برنامه و قیلطر شگن بود تست کردم . ولی ارور نصب نبودن جاوا و فلش پلیر رو میده در حالی که هر دو نصبن. نفرین خدا بر مفت خورهای کشور عزیزمون ایران مثلا اسلامی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •