خود دانی عزیز.همونجور که دوستان گفتن با 860 تومن میشه آکبند گرفت و اینکه برنامه ریختن و جیلبریک کردن کاری نداره که آدم بخواد بالاش 80 تومن پول بی زبونو بده.
خود دانی عزیز.همونجور که دوستان گفتن با 860 تومن میشه آکبند گرفت و اینکه برنامه ریختن و جیلبریک کردن کاری نداره که آدم بخواد بالاش 80 تومن پول بی زبونو بده.
بچه ها با ایفون میشه فایلای zip و mp3 دانلود کرد؟ به غیر از سایتای مرتبط با ایفون...سایتای معمولی
منظورت با سافاریه؟؟؟؟
با نصب دانلود پلاگین برایه سافاری خیلی از فرمتها رو میشه دانلود کرد.
من تا حالا ندیدم لنگ بزنه و مثل یک دانلود منیجر هم قویه .من تا حالا ۱۲۰ مگ هم باهاش دانلود کردم.
عالیه... یه دانلود منیجرم باشه واسه آیفون فوق العاده میشه
دوستان کسی این تمو جایی واسه دانلود دیده؟
من اسم این تمو نمیدونم ولی اگه میخوای ایکونای پایین صفحه ت این جوری بشه یه تم برا وینتر بورد بود .
فکر کنم اسمش dock cover flow یا ه چیزی تو همین مایه ها بود.
دوستان یک سوال داشتم ، شنیدم این تاچ آیفون خیلی چیز تمیزیه ، خیلی حساس و خوب هست ، درسته ؟
از نظر امکانات گرافیکی چطوری هست ؟
نوع صفحه ش خازنیه.یعنی حساس ترین نوع و فقط هم با الکتریسیته ی ساکن پوست بدن کار میکنه.
هنوز بعد از دوسال شرکتای بزرگ دارن زور میزنن که یه چیزی مشابه اینتر فیس و گرافیک های جذاب ایفون بزنن ولی هنوز نتونست.
سلام دوستان !
من تو پیجایه قبل یه چیزایی خوندم ولی منظور رو نگرفتم !
میشه از اروپا آیفون بخرم ، بیارمش می تونم باش کار کنم !
حدودا چند در میاد !؟ همون 299 $ و199 $ میشه!؟
ممنون !
سلام.
ببین دوست عزیز، در کل خود شرکت اپل دو نوع گوشی می فروشه، یکی لاک و دیگری آنلاک. خب طبیعتا آنلاک گرونتر از گوشی لاک هست.
در گوشی های لاک شما باید حتما از یه شرکت طرف قرارداد اپل سیم کارتتون رو تهیه کنید. و برای یه مدت معینی مثلا یک تا دوسال با شرکت مذکور سرویس دهنده، قرار داد می بندید. در پایان مدت زمان دوباره گوشی شما لاک می شه.
ولی در گوشی های آنلاک دیگه به اینصورت نیست، شما می تونید از گوشی تون برای همیشه استفاده کنید بدون اینکه نگران پایان یافتن قراردادتون با سرویس دهنده ی مورد نظرتون نیستید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)