مجددا سلام و درود
منظور من این بود
Delta 1010LT در مورد 8 ورودی آنالوگ می خواستم سوال کنم
آیا نرم افزاری هست که از 8 ورودی انالوگ ،صوت را در 8 فایل مجزا در pc همزمان ضبط کند(بدونه اینکه با هم ادغام شوند)
منظور من این بود
Delta 1010LT در مورد 8 ورودی آنالوگ می خواستم سوال کنم
آیا نرم افزاری هست که از 8 ورودی انالوگ ،صوت را در 8 فایل مجزا در pc همزمان ضبط کند(بدونه اینکه با هم ادغام شوند)
سلام من یک کارت صدا خریدم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم
M-Audio - -Fast Track Pro
نمیتونم ازش Midi بگیرم لطفا کمکم کنید
دوست عزیز
ساختار چند کاناله بودن کارت ها در اصل برای همین منظور طراحی شده اما باید به 2 نکته توجه داشته باشید.
اول اینکه همزمان ضبط کردن چند کانال متفاوت باید از سوس جدا باشه ، یعنی شما وقتی در یک اتاق با چند ساز رکورد انجام بدید هیچ وقت صدا ها بدون ادغام ضبط نمیشن ، این کار نیاز به یک مکان آکوستیک گسترده داره.
دوم اینکه سیستم شما باید توانایی پروسس چند کانال متفاوت بصورت جداگانه رو داشته باشه و در حین ضبط کم نیاره یا باعث تاخیر نشه
در مواردی مثل کار شما که نیاز به ورودی و خروجی بالا هست استفاده از یک میکسر مناسب خیلی منطقی تر از یک کارت صوت با ورودی بالاست
موفق باشید
یا علی![]()
دوست عزیز
میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید که چه مراحلی رو طی کردید؟
سلام من چند روز پیش یه تاپیک باز کردم اما کسی جواب نداد تازه تاپیکم هم حذف کردن. حالا همونارو اینجا می نویسم شاید یه نفر یه لطفی بکنه جواب به من بده.
اول توضیح بدم که من و یکی از دوستام می خوایم یه استدیو بزنیم نه اونقد حرفه ایی نه خیلی آماتور یه چیزی که کارش قابله قبول باشه. یه جا داریم تو پارکینگ که دیوار کشیاش انجام شده و مونده آکوستیک کردنش و شیشه دوجدار و ... یک و هشتصدم پول داریم. استدیو رو واسه رکورد کار راک و متال می خواییم وکال و ساز (درامز و گیتار)
1- از چه مصالحی واسه آکوستیک کردن استفاده کنیم که بیشترین درصد ضد صدا رو داشته باشه چون ضد صدا بودن خیلی واسمون مهمه. اگه قیمت هم اطلاع دارین لطفا بگین ممنون میشم.
2-من تمام پستهای قبل رو خوندم ولی فقط گیج شدم که چیکار کنم برای میکروفن و کارت صدا. بهم گفتن که rode nt2a خوبه ولی خرابی میده. خودم سری B بهرینگر رو پسندیدم اما دیدم که دوستان نوشته بودن واسه کاره متال مناسب نیست وکال خوب نمی گیره. حالا نمی دونم...
کارت صدا هم خودم از m-audio خوشم اومد اما نوشته بودن که چون usb هست تاخیر داره ... و سر اینم گیج شدم.
3- یه میکسر می خوام که بتونم میکهای درامز و وکالو و 2 گیتار و بیس توش بگیرم اصلا امکانش هست یا باید ساز هارو جدا جدا بگیرم؟ میکسر هم بهم ممعرفی کنین ممنون میشم.
و سوال آخرم اینکه اصلا با این پول امکانش هست که اینارو تهیه کنم چون ست میکروفن درام هم میخوام.
خواهشن کمک
bebakhshid english taip kardam
font farsi cafinet nadasht
salam dostan
vioman aziz
man posthay ghabli ro khondam vali be natij naresedam
vioman jan faghat yek solaal daram
baray rap che mic va che suond card khobi arzon ham bashe chon tazeh karhastam
agharmishe yek mic bashe ke mostaghim be somd card bokhoreh va neyaz be fantom pawer nadashte bashe?
mamnon misham aghar javab man ro bedin
آقا کمککککککککککک........................ ................
سلام . آقا ما یه کارت صوت مدل m-audio fireware solo گرفتیم .....گیتار الکتریک میزنم..... هر کسی می تونه را جع به تنظیمات این دستگاه کمک بده ممنون میشم ......... .. ... . و سوال بعدی اینه که تو fL وقتی رکرد میکنم یه کم صدا دیر تر میاد ......اگه اینم بگید خیلی ممنون میشم....
دوست عزیز به قسمت master volume برو و بعد sw synth رو افزایش بده اگه هم نداشت از گزینه option > properties اضافه کن
سلام دوست من ببین این کمکت می کنه؟سلام . آقا ما یه کارت صوت مدل m-audio fireware solo گرفتیم .....گیتار الکتریک میزنم..... هر کسی می تونه را جع به تنظیمات این دستگاه کمک بده ممنون میشم ......... .. ... . و سوال بعدی اینه که تو fL وقتی رکرد میکنم یه کم صدا دیر تر میاد ......اگه اینم بگید خیلی ممنون میشم....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)