منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.
منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.
نه اصلا چنین چیزی نداره.
کاملا اتومات هست.
متشکرم- رفتم تو دفترچش نگاه کردم اونجا هم گفته بود که Ev در حالت m قابل دسترسی نیست!!!!
اگه نظر من رو بخوای،بهتر از اون کتابه برای فردی که میخواد شروع کنه به یادگیری... مثل کتاب "چگونه عکس بگیریم" (نیل جانسون - انتشارات کانون پرورشی فکری) برای شروع بسیار گزینه خوبیه.
سلام
نمی دونم جاش اینجاست یا نه ؟؟
اما میخواستم بدونم نحوه صحیح نگهداری باطری Lithium-ion چجوریه ؟
لازمه در صورتی که از دوربین استفاده نمی کنیم باطری رو در بیارم یا نه ؟
خیلی ممنون
اگه مدت زمان عدم استفاده ات طولانیه (مثلاً در حد ماه)، بله - توصیه میشه که درش بیاری ... روش حرفه ای اینه که اون باتری رو به شارژ حدود 30-40 درصد برسونی و بعدش درش بیاری و در یک جای سرد نگه داری کنی (حتی توی یخچال!! -- جدی میگم. -- فریزر نه ها!!! -- یخچال!)
*این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخیر من که در همین مورد بیشتر توضیح داده ام رو اگه دوست داشتی بخون.
دوستان ببخشید , پدر من یک دوربین کنن خیلی قدیمی داره ( خیلی قدیمی هست و باید توش فیلم بذاری و کلی قر و فر داره ولی دفترچه فارسی داره! و لنزش هم عوض میشه! ) بگذریم , یک فلاش اکسترنال داره که البته مارک اون کنن نیست ( Nissin ) و چهار تا باتری میخوره و قشنگ پرتش میره تو محل فلاش خارجی دوربین من ( SX20 ) حالا سوالم اینه که اگه باتری بذارم و روشنش کنم مشکلی نداره برا دوربین؟ یا باید مشخصات خاصی داشته باشه که به دوربین بخوره؟ چون رو درگاه فلاش خارجی دوربین 5 تا محل اتصال فلزی داره ( یک بزرگ و 4تا کوچیک) ولی مال فلاش فقط بزرگه هست.
مرسی.
Last edited by noisymind; 12-02-2010 at 21:03.
اگه فلاشه به کفشک (همون محل اتصال دوربینت) میخوره و کار می کنه باهاش نباید مشکل خاصی باشه ... نهایتش اینه که تست اش می کنی دیگه ...
سلام
سوالی داشتم در مورد باتری های لیتیوم:
در یکی از پست ها خونده بودم که برای اینکه باتری را برای مدت طولانی نمی خواهید استفاده کنید تقریبا تا 40 درصد شارژ و در جای خنک نگه داری کنید و اینکه نگذارید باتری بدون شارژ بماند ولی امروز در دفترچه دوربینم (sony H20) خوندم که باتری را به طور کامل تخلیه و بعد در جای خنک نگه داری کنید.
حالا من چکار کنم که باتریم ماندگاری بیشتری داشته باشه؟
در ضمن 2-3 تا از دوستانم تجربه اینو داشتن که باتری رو خالی گذاشتن و شدیدا توان باتری کاهش یافت.
حالا نمی دونم منظورت دقیقاً چه پستی بوده، اما من در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این مساله پرداخته ام(و شاید هم اشاره ات به همین بوده)
بهرحال فلسفه این قضیه که باتری ای که قرار نیست استفاده بشه رو با تکنیک (شارژ تا 30-40 درصد و بعد نگهداری تو جای خنک) نگهداری می کنیم اینه که باتری های li-ion به تدریج شارژشون رو خالی می کنن حتی اگه استفاده نشن .. نتیجه اینکه اگه با شارژ خالی ولشون کنی، میتونه از یه حد بحرانی ای رد بشه که این واسه باتری خطرناکه؛ یعنی باعث میشه که بعدا اون دوربینی که قرار از باتری استفاده کنه در محاسبه میزان شارژ باتری دچار مشکل بشه و نتیجه اش همون میشه که دوستات گفتن : شارژ باتری بسیار کم میشه و در حالات ناجور ممکنه اصلاً باتری از کار بیفته.
بله دقیقا همین پست بود.
سوال من اینکه چرا تو دفترچه راهنما چنین چیزی رو نوشته بود/؟
اون رفیقم که باتری های دوربینش خراب شد یکی W50 و یکی هندیکم DVD810 بود.
باتری این h20 هم ارزون نیست- تقریبا 45000 تومن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)