طبق عکس طراحی رونالدو تو Fifa بهتر هست.
طبق عکس طراحی رونالدو تو Fifa بهتر هست.
اقا چرا دعوا مي كنيد اين دوست عزيزمون ي نمايي از ساكر رو از نزديك نشون داده و معلوم مي كنه گرافش در چه سطحي هستش حالا يكي يه چند تا عكس از نزديك از 09 بزاره خودتون قضا وت كنيد
Thanks
با این حرفت عجیب موافقم(البته در نسخه نکست)
دقیقا همینه
دوست خوبم سم فیشر یه بار گفت وقتی بازیهای لیگ انگلیس رو میبنیم سریع یاد فیفا08 میفتم.
باید بگم که واقعآ حرفش درسته و من هم همین حس رو داشتم و وقتی که بازیها لیگ انگلیس رو میدیم اصلا باورتون نمیشه فکر میکردم که فیفا هستش و یاد فیفا08 میفتادم.
کلا فیفا08 یک گام بسیار بزرگ در جهت هر چه طبیعی تر شدن بودش .
وقتی که من با داییم فیفا08 بازی میکردم واقعا ضربان قلبمون بالا میرفت مخصوصا که کر کری هم داشتیم و هیجان واقعی رو بطور کامل احساس میکردیم .
تنها چیزی که من میتونم از سری نکست فیفا بدم اینه که .
یک فوتبال به تمام معنا واقعی و هیجان انگیز.
در ضمن اینو اضافه بکنم که یورو به مراتب قشنگتر از فیفا08 (نسخه نکست)بود.
وقتی که بازی به تساوی کشیده میشد و میرفت به ضربات مرگبار پنالتی اوه اوه هم بازی بهت هیجان و استرس وارد میکرد وهم (اون شوک که مثل ضربان در دسته ایجا میشد یعنی دسته مثل قلب و نبض میزنه و میتپه که اوج هیجان رو بهت وارد میکنه )
واقعآ شرکت EA بعد از مدتها یک بازی بینظیر واس طرفدارانش بیرون داد و من بعد 9 ماه که دارم فیفا08 بازی میکنم هنوز چیزهای جدیدی میبینم و کارهای میبینم که قبلا ندیدم.
اره مال نسخه نکست هستش.
اینطور که نمیشه خییلی جمله کمه و مثل اسپم میمونه این پست !!
اینم واس اینکه اسپم نشه.
میگم همیشه تو ایران فیفا یک هفته زودتر ریلیز میشه و با سرعت نور هم تو بازار میادش .
اصلا باور کردنی نیست همین فیفا08 (کامپیوتر).
تو گیم اسپات نوشته بود که بازی فلان تاریخ ریلیز میشه دقیقا من یک هفته قبلش بازی رو داشتم.
زنده باد ایران![]()
يعني تو فيفا هم حس طبيعي بودن داره و هم حس بازي؟!
فیفا نکست جن سعی کرده با حفظ کلیت بازی رایانه ای بودن !!! حس طبیعی فوتبال رو هم بشما بده !!! که کارش رو عالی انجام داده ....
من یادمه همون زمان فیفا 05 و 06 هم که بود وقتی بازیهای لیگ انگلیس رو نگا می کردم از تی وی اون موقع سریع می رفتم یه دست هم فیفا بازی می کردم خیلی حال می داد !!!! ولی PES با تمام چیزهایی که داره شما اصلا همچین احساسی رو نمی کنی !!! مخصوصا وقتی مربیگری می کنی تو فیفا اصلا فضاها موزیکاش و اون ایده جالبه رادیو که اخبار تیمت رو می گفت کاملا می بردت تو حس مربیگری چیزی که PES با تمام امکانات خوبش نداره !![]()
من خیلی وقته فیفا بازی نکردم
بعد از 06 دست به فیفا نزدم چون که حالم بهم خورد
ولی بعد از این عکسها و تریلرهایی که دیدم فهمیدم ea بخودش یه تکونی داده
امیدوارم این ورژن ناامیدم نکنه چون قصد دارم 100% بگیرمش
این هم یک عکس از فیفا
من که یخورده حالم گرفته شد
یک عکس میذارم به دست بازیکنان دقت کنید میفهمید چی میگم
![]()
عکس قابل رویت نیست.
ماكه عكسي نديديم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)