تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 223 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

سلام
    درباره ي اون كه گفتيد شبكه دو فلان فيلم رو پخش مي كنه ((( شبكه دو شبكه تو )))) كه چي ؟
    من واقعا موافقم
    فكر كنم جشنواره فيلم هاي سينمايي تلوزيون رو به ........ كشيده
    مثلا داستان پليس جكي جان رو من 12 سال پيش vhs ديدم

در ضمن با عوض شدن اسم تايپيك هم كاملا موافقم البته بايد تحريك كننده هم باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    درباره ي اون كه گفتيد شبكه دو فلان فيلم رو پخش مي كنه ((( شبكه دو شبكه تو )))) كه چي ؟
    من واقعا موافقم
    فكر كنم جشنواره فيلم هاي سينمايي تلوزيون رو به ........ كشيده
    مثلا داستان پليس جكي جان رو من 12 سال پيش vhs ديدم

در ضمن با عوض شدن اسم تايپيك هم كاملا موافقم البته بايد تحريك كننده هم باشه

شبکه دو شبکه تو ؟؟؟ کی در این مورد صحبت کرد مگه؟؟؟

این جشنواره فیلمهای سینمایی چرت و پرته ، یه چیزی مثل فیلم داستانی شبکه سه شاید از اون هم بدتر.

البته موضوع تکراری بودن فیلمها نیست ، موضوع ارزش فیلمهاست و برنامه هایی که فیلمهای پرمعنایی رو نشون میدن.

فکر می کنم موضوع عوض شدن اسم تایپیک هم تموم شد. چون امین سیما و ماورا رو درست کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Millers Crossing

کارگردان : Joel Coen

بازیگران :
    Gabriel Byrne
    Marcia Gay Harden
    John Turturro
    Jon Polito

مدت زمان : 115 دقیقه
    محصول : آمریکا
    ژانر : جنایی ، درام

سینمایی "تقاطع میلر" به کارگردانی جوئل کوئن روز جمعه 29 دی‌ماه ساعت 20:45 در شبکه چهار و از برنامه سینما چهار به نمایش درمی‌آید.
    جوئل کوئن سال 1990 فیلم سینمایی "تقاطع میلر" را به مدت 115 دقیقه ساخت. او همراه برادرش ایتن فیلمنامه این اثر را بر مبنای دو رمان "خرمن سرخ" و "کلید شیشه ای" نوشته دشیل همت (بدون ذکر در عنوان بندی فیلم) نوشت. گابریل بایرن، مارشیا گی هاردن، جان تورتورو، آلبرت فینی، جان پولیتو و استیو بوسمی در این فیلم بازی کردند."تقاطع میلر" جایزه صدف نقره ای جشنواره فیلم سن سباستین را در 1990 از آن خود کرد. داستان این فیلم در سال 1930 در "دوران ممنوعیت" می گذرد که در آن جنگ بین گروههای تبهکار راه لئو، رهبر یک گروه ایرلندی و مشاور او تام ریگان را از هم جدا می کند. وقتی لئو درخواست یکی از زیردستان را برای کشتن مردی متقلب نمی پذیرد، تام آزرده می شود. با وجود مخالفت های تام، لئو تصور می کند تصمیم درستی گرفته، تا اینکه ......

جوئل کوئن 53 ساله فیلم هایی چون "بزرگ کردن آریزونا" 1987، "بارتون فینک" 1991، "وکیل هادساکر" 1994، "فارگو" 1996 و "قاتلین پیرزن" را در 2004 ساخته است. علاوه بر آن مجله تایم در سال 2005 فیلم سینمایی "تقاطع میلر" را به عنوان یکی از 100 فیلم برتر تاریخ سینما معرفی کرد. برادران کوئن هنگام نوشتن فیلمنامه "تقاطع میلر" دچار "انسداد ذهنی" شدند. در این فاصله فیلمنامه "بارتون فینک" را نوشتند که فیلمی درباره وقفه ذهنی یک نویسنده بود.

تولد Kevin Costner مبارک

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سری جدید صدفیلم شروع شد.با یه فیلم تکراری
    فردا شب ساعت 10:20 دقیقه نمایش فیلم دنیای بی نقص "Perfect World"

کارگردان : Clint Eastwood
    بابازی : Kevin Costner،Laura Dern،Clint Eastwood
    محصول 1993 "امریکا"
    زمانش هم 138 دقیقه

خلاصه :دوتا زندونی از زندان فرار می کنن وسط راه یا پلیس درگیر میشن و یه پسر بچه رو گروگان می گیرن.
    یکی از زندونی ها پسر بچه رو خیلی اذیت می کنه به همین خاطر اون یکی رفیقش می کشتش و با پسر بچه
    رفیق میشه (باهاش خوش رفتاری میکنه)...
    فیلم قشنگیه . ارزش یه بار دیگه دیدن رو داره...
    ************************************************** *****************************

ضمنا فردا ظهر ساعت 1:30 یه فیلم داره با اسم شهرداری "CityHall"

که از شبکه ی پنج پخش میشه.
    (الان هکتوریست میاد میگه داش S@eid از تو بعیده.چرا تاپیک رو منحرف میکنی؟؟؟)

با بازیه Al Pacino و John Cusack

فکر کنم فیلم قشنگی باشه تکراری هم نیست.اگر وقت کردین ببینید.

هکتور جان اگه تونستی پست صفحه ی قبلتو ویرایش کن.فیلمی که سینما یک پخش کردهمون
    فیلم فرانچسکو روزی بود."1976"

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می گم انقدر پستت رو رنگو وارنگ نوشته بودی هی فکر می کردم امضات نمی خوندم. هرکاری هم کردم قسمت مربوطه به خودم رو نقل قول کنم نتونستم :

باشه پستم رو ویرایش می کنم ، اسم فیلم دیشب جسدهای عالی نبود ( طبق معمول اسمش رو عوض نمودند .

ببین سعید قرار شد فیلمایی که جالبن و به درد بخور رو اگر چه مربوط به سینما1 ، سینما4 و سینما و ماورا نباشن رو معرفی کنیم. پس یعنی اگه فیلم دیگه ای رو معرفی کردیم ایرادی نداره ( البته نه فیلمای الکی )
    ولی تایپیک منحرف میشه اگر بخوایم برنامه پخش فیلمهای استانی رو بزاریم. یه بار دیگه هم گفتم ، توی جواب پست خودت هم گفتم ، که آخه همه که تهرانی نیستن . شاید یکی مثل من یه جای دیگه زندگی می کنه ، حالا اون باید چه کار کنه ؟؟؟ ( حالا نگین داره واسه خودش میگه ) مثل این می مونه که من بیام برنامه پخش فیلمهای شبکه5 مشهد رو بزارم !!! . یا یکی دیگه بیاد برنامه پخش فیلمهای شبکه5 یزد رو بزاره !!!. اگر اینجوری پیش بره 100 درصد که چه عرض کنم 100 هزار درصد تایپیک منحرف میشه.

بازم خودتون هر طور مایلین ( تهرانی بودن هم واسه خودش امتیازیه هاااااا )

داره خودمونی میشه rezamn22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم، آسمان مال من است

پيش فرض

چه ایرادی داره بعضیها از طریق ماهواره همه شبکه های استانی رو میگیرن به نظر من اگر این کار تو این تاپیک یا تاپیک جداگانه بشه خیلی هم خوبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چه ایرادی داره بعضیها از طریق ماهواره همه شبکه های استانی رو میگیرن به نظر من اگر این کار تو این تاپیک یا تاپیک جداگانه بشه خیلی هم خوبه
    خوب حالا گیریم طرف ماهواره نداشت

کسی نگفت ایراد داره ، فقط اگه قرار باشه توی این تایپیک این کار رو انجام بدیم باید اسم تایپیک رو بزاریم : جدول پخش برنامه های تلویزیون و شبکه های استانی

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینما و ماوراء این هفته
    جذبه "Karisuma"

به کارگردانی Kiyoshi Kurosawa

بابازی
    Hiroyuki Ikeuchi ، Koji Yakusho
    محصول 1999 "ژاپن"
    مدتش هم 104 دقیقه
    ساعت پخش 45 شب
    خلاصه :
    داستان این فیلم درباره‌ی یك كارآگاه با تجربه است كه مامور می‌شود یك سیاستمدار را كه توسط عده‌ای دیوانه گروگان گرفته شده است، نجات دهد. در لحظات كوتاهی شك و تردید كارآگاه باعث می‌شود كه شانس خود را در كسب موفقیت از دست بدهد. پس از آن است كه وی بی‌هیچ توضیحی شغل و خانواده‌اش را ترك می‌كند. در راه خود را جنگلی كوهستانی می‌یابد كه درختان عجیب وغریبی با نام « كار سیما » آن را پوشانده‌اند.

کلا به نظر نمی رسه فیلم جالبی باشه اما چون در قالب سینما و ماراء پخش میشه معرفی شد.
    Last edited by S@eid; 21-01-2007 at 15:03.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس کودک را دعا کنید چی شد؟؟؟

اسم این فیلم جذبه یا کاریزما ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسم این فیلم جذبه یا کاریزما ؟؟؟
    معنی کاریزما میشه جذبه...
    حالا ممکنه با اسم کاریزما پخش بشه با جذبه...فرقی نمی کنه.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •