وقتي داري با کسي صحبت ميکني اون دکمهها کم و زياد صدارو بزني صدا ميزون ميشه فکر کنم. اينطور نيست؟
وقتي داري با کسي صحبت ميکني اون دکمهها کم و زياد صدارو بزني صدا ميزون ميشه فکر کنم. اينطور نيست؟
ولی جوابه شما .... >>> :
با توجه به اینکه ایران نیستید .... کمی مشکل به نظر میاد ولی به نظرم شدنی هست..... شما گوشی رو باید فلش کنید و فریمور فارسی گوشی رو نصب کنید.....!!
این کار ، کار خودتون نیست ...... چون روشش رو نمیدونم ...... و پیدا کردن کابل ملزوم این کار هم چه در ایران و چه در بقیه کشورها آسون نیست.......!! پس باید بگردین دونباله جایی که این گوشی رو فلش کنه....!!
شما کدوم کشوری.......؟!؟! میتونید از فروشگاهای خدماتی اپراتورتون راهنمایی بخوایید...... و یا اینکه از فروشنده های مستقل گوشی سوال کنید.....!!
;-)
با سلام
نه. مال اینم نیست. یکی از رفقا نمونش رو داشت اینجوری نبود.
حالا البته خیلی هم مهم نیست.
سلام
من گوشی e250دارم وازطریق سایت همراه اول GPRSاون رافعال کردم
وبایک پیام کوتاه تنظیمات گوشی انجام شد ولی بازنمی تونم به اینترنت وصل شم
وایرادERROR:NETWORK UNAVAAILABLEمی گیره .اگرکسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
با سلام
لینک یه دیکشنری واسه e250 میخاستم در ضمن یه سوال داشتم چرا تو وب این گوشی فارسی نمینویسه
من این گوشی رو داشتم. یک ماه بعد از اینکه خریدم وقتی دکمه اینترنت رو میزدی گوشی ریست میشد. فروختمش مثل مرد...
ببخشید ولی فکر نکنم این ربطی به مشکلات داشته باشد درضمن من حدود دو ماه پیش این گوشی را به قیمت 90000 تومان خریدم
سلام.یه مشکل واسه گوشیم پیش اومده...اول اینکه مدام خاموش و روشن میشد و اینقدر این تکرار میشد که از ترس سوختنش باطریشو در میاوردم..بعد به پیشنهاد دوستان فلش کردم گوشی رو و دیگه این مسئله رو نداره ولی یه مشکل ادیگه براش بوجود اومده این که محدودیت تماس داره یعنی نمیشه باهاش تماس گرفت و نه مسیج زد و فقط اینو بگم که در حد یه ام پی فر میشه باهاش اهنگ گوش کرد و فیلم گرفت.....اینو هم بگم که یک ماه بعد از اینکه گوشی رو خریدیم فهمیدم گوشیه تقلبیه و ادیگه اینکه وقتی که اون کده چیه ime?رو میزنیم صفر میات....حالا با همه این تفاسیر چکار کنم؟اگه ببرمش نمایندگیش با تقلبی بودنش مشکلی نداره؟
اگر تقلبیه بیخیالش شی بهتره....
بهتره به فکر یه گوشی دیگه باشی...گوشیت خدا بیامرز دیگه بین ما نیست.
یعنی واقعا باید بزارمش کنار...؟؟هیچ راه حلی به نظرتون نمیرسه؟؟/؟خب میرم از همون جایی که خریدمش رو سرش خراب میشم....ینی این همه گوشی تقلبی که هست براشون که مشکلی پیش میات هیچی به هیچی؟؟: (((((((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)