بازي معركس واقعا.اولين چيزي كه واقعا جذبتون مي كنه گرافيكه فوق العاده ي بازيه كه حرف نداره gameplay بازي بسيار روون و
سريع هستش و به نظر من جذابيت بالايي داره من كه خيلي حال كردم البته خيلي بازي نكردم .واقعا عاليه
بازي معركس واقعا.اولين چيزي كه واقعا جذبتون مي كنه گرافيكه فوق العاده ي بازيه كه حرف نداره gameplay بازي بسيار روون و
سريع هستش و به نظر من جذابيت بالايي داره من كه خيلي حال كردم البته خيلي بازي نكردم .واقعا عاليه
درود:
فقط می تونم بگم که فوق العاده است فوق العاده![]()
سلام
آقا هنوز برا pc نیومده. ما که تو کرج هستیم. فعلا 360 هستش. بچه های 360 که خیلی راضین. امیدوارم نسخه pc هم به همین خوبی نسخه 360 باشه. و مشکل کرک نداشته باشه.
جالبه که Gamespot به تمام نسخه ای بازی امتیاز 8.0 داده یکی از دلایلشم گفته بازی خیلی خیلی سادست .
نسخه PC هم یک هفته دیرتر از نسخه کنسول ها میاد .
بله واقعا سادست و elika نقش مهمي در بازي داره چون همواره شمارو نجات ميده و نمي زاره كه بميرين اما خب به نظر من مشكل
بزرگي نيستش و اينقدر بازي زيبا و جذاب هستش كه مي تونين از اين كه نمي ميرين چشم پوشي كنين
این نسخه ی جدیدی که میخواد بیاد، خیلی تعریفش رو میکنن ... مثل این که خیلی قشنگ شده.
من که از این همه تعریف کف کردم مثل اینکه خیلی بحال دراومده![]()
حالا بچه هایی که بازی کردند این بازی مثل نسخه های قبلی اکشنه یا مثل assassin بیشتر استراتژیک میزنه؟
درود:
به نظر من نمیشه تو این دو سبک تعریفش کرد یه جورایی سبکش جدیده!![]()
جدیده!!!
نکنه اکشن نیست آخه همه مزه سری prince به اکشن بودن وکارهای جالبش بود...
درود:
نه!!!منظورم اینکه ترکیبی از اکشن سریع و تا کتیکی هستش.
گیم پلی جدید و فوق العاده جذابی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)