سلام.
من فکر میکنم که شما دقت نمیکنید.اولا" که من نه تنها حسابی ازش تعریف نکردم بلکه اصلا" تعریف نکردم.من فقط گفتم تاچ پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 برسه . شما که میگی 1,5 میایون احتمالا" قیمت یک جفتش رو میگی که تا اینجاش رو درست گفتم چون من 4شنبه خودم پرو 2 رو خریدم 775 تومن.تنها صحبتی هم که از X1 کردم این بود که اگر قیمت پرو 2 بالا باشه عین X1 خیلی سریع میاد پایین که اونم اصلا" بالا نبود.
اما اینکه دایموند توی فروش دوم شده بعد از N96 به گفته شما,اگر یک کم دقت کنی طبق لینکی که دادی اولا" که دایموند دوم نشده و چهارم هست و دوم اینکه اصلا" توی اون لیست منکه N96 نمیبینم حالا اگر شما یا دوستان دیگه میبینید منو روشن کنید.اما بازم تاکید میکنم میزان فروش دلیل بر بهتریا بدتر بودن نمیشه اگر بخواد بشه پس با این حساب نوکیا 3109 باید از دایموند بهتر باشه چون فروشش بیشتر بوده!!!! اما تازه بازم پر فروش ترین گوشی دنیا نشده چون ما توی دنیا بالای 200 کشور داریم که این امار فقط مربوط به 50 تا ی اونه پس زیاد هم جای تعمیم دادن نداره.
هر چند من این امار رو قبول ندارم اماچون شما قبول داری بهش استناد میکنم و میگم اگر سامسونگ امنیا گوشی ضعیفی هست چرا توی همون لینک گفته که داره آیفون رو تهدید میکنه؟!!!!
اما اینکه شما میفرمایید از عده ای شنیدید که این گوشی ایراد سخت افزاری داره ,من شنیده های شما رو باید قبول کنم یا داشته های خودم رو؟شما شنیدید اما من خودم گوشی رو دارم مطمئن باش هیچ ایرادی نداره.
اما منم با این حرفتون موافقم که فقط فروش مهم نیست بلکه راضی بودن مشتری مهمتره واسه همین هم گفتم من که تا حالا اعتراض از دارندگان گوشی نشنیدم.شما هم واسه اینکه مطمئن بشی یک سر برو تو تاپیک امنیا.
در مورد ویندوز 6,5 من نگفتم عرضه نمیکنه گفتم فعلا" که چیزی نگفته.
در مورد رام های کوک شده با تنظیمات تغییر یافته هم که نمیدونم منظورتون چیه اگر برداشت من درست باشه از حرفتون که من زیاد دیدم شما توضیح بده اگر برداشتم درست بود بفرمایید برای په گوشی میخواهید تا تقدیمتون کنم.(البته لینکش رو).
ضمنا" در مورد X1 بنده بازم تاکید میکنم که نه تنها تعریف نکردم بلکه یکی از منتقدین این گوشی هستم (البته بدلیل یکسری ضعفهای موجود) برای اطمینان یکسر به پستهای من توی تاپیک X1 بزنید.
شاد و پیروز باشید.