تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 35 اولاول ... 19252627282930313233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اشکال نداره دوبار توضیح میدم .
    سلام
    خوب شاید نگفتید ولی حسابی ازش تعریف کردید !!
    بله من گفتم که فروش زیاد ملاک خوب بودن هست و اینو هم حدس میزدم که این حرفو بزنید.ولی اینو بدونید که بعد از فروش راضی بودن مشتریان و خدمات گوشی و پایداری اون مهم هست !!
    من به شما گفتم که از کسایی که گوشی رو تعمیر کردن و آشنایی با گوشی دارن پرسیدم که گوشی مشکل سخت افزاری داره !! بنده حرفی از خوندن یا دیدن این مطلب در جایی زدم !!!؟؟؟
    نه منظور من ساخت امنیا نبود !!! دوست من شما چرا پست های بنده رو به دقت نمیخونید که من دوباره مجبور به گفتن اونها بشم !!!
    ؟؟
    من گفتم که داره همه چی درست میکنه !! از لوازم خونه گرفته تا گوشیه تلفن همراه و قطعات کامپیوتر و ... فقط مونده وارد صنعت ماشین سازی بشه که دیگه کارش تکمیل میشه !! همیشه میگن تخصصی کار کردن موجب پیشرفت میشه .
    با این حرفتون موافقم که باید با گوشی کار کرد تا چم و خمش دست آدم بیاد ولی به نظره شما کسی که با گوشی کار کرده نمیتونه بگه که این گوشی چطوری هست !!!!؟؟؟
    خوب در مورده ویندوز علت اشتباه من ندونستن نبود .اشتباه تایپ کرده بودم !! من میدونم که ویندوز 6.1 بر روی امنیا هست .
    دوست خوبم حرف شما درسته !! قرار بود ویندوز 7 برای PPC ها عرضه بشه ولی به علت سیاستی که ماکروسافت در پیش گرفته
    ویندوز 6.5 رو عرضه خواهد کرد که به قول خود شما این را م فعلا کوک شده است و افشیال نیست ولی دوست من شما کدوم رام کوک شده رو دیدید که منو های اون و حتی تنظیماتش عوضش شده باشه !!!!! و شما شاهد یک نوع تقریبا جدید باشید !!!!؟؟؟؟
    وقتی بعد از رام 6 ,6.1 هم اومد چیزه عجیبی نیست که 6.5 هم عرضه بشه !!!
    چند وقت دیگه رام رسمی 6.5 تو سایت HTC قرار خواهد گرفت .حتمی دانلود کنید که معرکست .

از صحبتهاتون استفاده کردم

راستی لینکی رو که خواستید گذاشتم .

سلام.

من فکر میکنم که شما دقت نمیکنید.اولا" که من نه تنها حسابی ازش تعریف نکردم بلکه اصلا" تعریف نکردم.من فقط گفتم تاچ پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 برسه . شما که میگی 1,5 میایون احتمالا" قیمت یک جفتش رو میگی که تا اینجاش رو درست گفتم چون من 4شنبه خودم پرو 2 رو خریدم 775 تومن.تنها صحبتی هم که از X1 کردم این بود که اگر قیمت پرو 2 بالا باشه عین X1 خیلی سریع میاد پایین که اونم اصلا" بالا نبود.
    اما اینکه دایموند توی فروش دوم شده بعد از N96 به گفته شما,اگر یک کم دقت کنی طبق لینکی که دادی اولا" که دایموند دوم نشده و چهارم هست و دوم اینکه اصلا" توی اون لیست منکه N96 نمیبینم حالا اگر شما یا دوستان دیگه میبینید منو روشن کنید.اما بازم تاکید میکنم میزان فروش دلیل بر بهتریا بدتر بودن نمیشه اگر بخواد بشه پس با این حساب نوکیا 3109 باید از دایموند بهتر باشه چون فروشش بیشتر بوده!!!! اما تازه بازم پر فروش ترین گوشی دنیا نشده چون ما توی دنیا بالای 200 کشور داریم که این امار فقط مربوط به 50 تا ی اونه پس زیاد هم جای تعمیم دادن نداره.
    هر چند من این امار رو قبول ندارم اماچون شما قبول داری بهش استناد میکنم و میگم اگر سامسونگ امنیا گوشی ضعیفی هست چرا توی همون لینک گفته که داره آیفون رو تهدید میکنه؟!!!!

اما اینکه شما میفرمایید از عده ای شنیدید که این گوشی ایراد سخت افزاری داره ,من شنیده های شما رو باید قبول کنم یا داشته های خودم رو؟شما شنیدید اما من خودم گوشی رو دارم مطمئن باش هیچ ایرادی نداره.
    اما منم با این حرفتون موافقم که فقط فروش مهم نیست بلکه راضی بودن مشتری مهمتره واسه همین هم گفتم من که تا حالا اعتراض از دارندگان گوشی نشنیدم.شما هم واسه اینکه مطمئن بشی یک سر برو تو تاپیک امنیا.
    در مورد ویندوز 6,5 من نگفتم عرضه نمیکنه گفتم فعلا" که چیزی نگفته.
    در مورد رام های کوک شده با تنظیمات تغییر یافته هم که نمیدونم منظورتون چیه اگر برداشت من درست باشه از حرفتون که من زیاد دیدم شما توضیح بده اگر برداشتم درست بود بفرمایید برای په گوشی میخواهید تا تقدیمتون کنم.(البته لینکش رو).
    ضمنا" در مورد X1 بنده بازم تاکید میکنم که نه تنها تعریف نکردم بلکه یکی از منتقدین این گوشی هستم (البته بدلیل یکسری ضعفهای موجود) برای اطمینان یکسر به پستهای من توی تاپیک X1 بزنید.

شاد و پیروز باشید.
    Last edited by AryanLand; 13-06-2009 at 00:26.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من چند خط مفصل در مورد جواب دوستم آقای AryaLand نوشته بودم که الان نمیدونم چرا نیست !!!؟؟؟
    با لینکی که براتون میزارم فکر نمیکنم دیگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.

در مورد این لینک هم همونطور که خودتون گفتید فکر نمیکنم کسی حرفی برای گفتن داشته باشه منکه حرفی ندارم چون طبق اون چیزی که تو پست قبلیم گفتم این لینک اصلا" از نظر من ارزش صحبت کردن رو نداره.(اگر یکم دقت کنی لینکی که دادید حتی عکس گوشی امنیا رو هم اشتباهی گذاشته به کلیدهای پایین و کنار گوشی نگاه کن) حالا دوستان دیگه رو نمیدونم.
    Last edited by AryanLand; 13-06-2009 at 00:41.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام.

من فکر میکنم که شما دقت نمیکنید.اولا" که من نه تنها حسابی ازش تعریف نکردم بلکه اصلا" تعریف نکردم.من فقط گفتم تاچ پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 برسه . شما که میگی 1,5 میایون احتمالا" قیمت یک جفتش رو میگی که تا اینجاش رو درست گفتم چون من 4شنبه خودم پرو 2 رو خریدم 775 تومن.تنها صحبتی هم که از X1 کردم این بود که اگر قیمت پرو 2 بالا باشه عین X1 خیلی سریع میاد پایین که اونم اصلا" بالا نبود.
    اما اینکه دایموند توی فروش دوم شده بعد از N96 به گفته شما,اگر یک کم دقت کنی طبق لینکی که دادی اولا" که دایموند دوم نشده و چهارم هست و دوم اینکه اصلا" توی اون لیست منکه N96 نمیبینم حالا اگر شما یا دوستان دیگه میبینید منو روشن کنید.اما بازم تاکید میکنم میزان فروش دلیل بر بهتریا بدتر بودن نمیشه اگر بخواد بشه پس با این حساب نوکیا 3109 باید از دایموند بهتر باشه چون فروشش بیشتر بوده!!!! اما تازه بازم پر فروش ترین گوشی دنیا نشده چون ما توی دنیا بالای 200 کشور داریم که این امار فقط مربوط به 50 تا ی اونه پس زیاد هم جای تعمیم دادن نداره.
    هر چند من این امار رو قبول ندارم اماچون شما قبول داری بهش استناد میکنم و میگم اگر سامسونگ امنیا گوشی ضعیفی هست چرا توی همون لینک گفته که داره آیفون رو تهدید میکنه؟!!!!

اما اینکه شما میفرمایید از عده ای شنیدید که این گوشی ایراد سخت افزاری داره ,من شنیده های شما رو باید قبول کنم یا داشته های خودم رو؟شما شنیدید اما من خودم گوشی رو دارم مطمئن باش هیچ ایرادی نداره.
    اما منم با این حرفتون موافقم که فقط فروش مهم نیست بلکه راضی بودن مشتری مهمتره واسه همین هم گفتم من که تا حالا اعتراض از دارندگان گوشی نشنیدم.شما هم واسه اینکه مطمئن بشی یک سر برو تو تاپیک امنیا.
    در مورد ویندوز 6,5 من نگفتم عرضه نمیکنه گفتم فعلا" که چیزی نگفته.
    در مورد رام های کوک شده با تنظیمات تغییر یافته هم که نمیدونم منظورتون چیه اگر برداشت من درست باشه از حرفتون که من زیاد دیدم شما توضیح بده اگر برداشتم درست بود بفرمایید برای په گوشی میخواهید تا تقدیمتون کنم.(البته لینکش رو).
    ضمنا" در مورد X1 بنده بازم تاکید میکنم که نه تنها تعریف نکردم بلکه یکی از منتقدین این گوشی هستم (البته بدلیل یکسری ضعفهای موجود) برای اطمینان یکسر به پستهای من توی تاپیک X1 بزنید.

شاد و پیروز باشید.
    پس معلوم شد که بازار بد جوری عوض شده که انقدر قیمت پرو 2 رو ارزون میدن !!!!
    اتفاقا من تمام لینکهای رام های کوک شده رو دارم ممنون.
    منظورم این بود که یک رام کوک شده دارای تغییر در بعضی از نرم افزار ها ومیزان فضای خالی رم و حافظه ی خود گوشی هست !! درسته ؟؟؟
    ولی ویندوز 6.5 خیلی از تنظیمات گوشی رو تغییر داده و حتی منو ها و ... که فکر نمیکنم این رو بشه یک رام کوک شده حساب کرد.

حتما یک بار دیگه لینک رو نگاه کنید و از اول تا آخرشو بخونید
    حالا من پست رو با دقت نمیخونم یا شما !!!!
    بعدشم من این اطلاعاتی رو که در مورد رتبه ی دایموند دادم رو اگه خواستید بازم براتون میزارم.
    راستی عکس گوشی دایموند هم به درستی قرار داده شده !!!!! دیگه واقعا این حرفتون بی منطق هست !!!!!من خودم الان دایموند دارم .قبلا هم Jas Jam داشتم .اصلا نمیشه این 2 رو با هم مقایسه کرد!!!! چون دایموند یه چیزه دیگس !!
    راستی یکم در مورد این پرو 2 توضیح بدید که خریدید .
    مبارکتون هم باشه .

موفق باشید.
    Last edited by SamGun; 13-06-2009 at 08:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پس معلوم شد که بازار بد جوری عوض شده که انقدر قیمت پرو 2 رو ارزون میدن !!!!
    اتفاقا من تمام لینکهای رام های کوک شده رو دارم ممنون.
    منظورم این بود که یک رام کوک شده دارای تغییر در بعضی از نرم افزار ها ومیزان فضای خالی رم و حافظه ی خود گوشی هست !! درسته ؟؟؟
    ولی ویندوز 6.5 خیلی از تنظیمات گوشی رو تغییر داده و حتی منو ها و ... که فکر نمیکنم این رو بشه یک رام کوک شده حساب کرد.

حتما یک بار دیگه لینک رو نگاه کنید و از اول تا آخرشو بخونید
    حالا من پست رو با دقت نمیخونم یا شما !!!!
    بعدشم من این اطلاعاتی رو که در مورد رتبه ی دایموند دادم رو اگه خواستید بازم براتون میزارم.
    راستی عکس گوشی دایموند هم به درستی قرار داده شده !!!!! دیگه واقعا این حرفتون بی منطق هست !!!!!من خودم الان دایموند دارم .قبلا هم Jas Jam داشتم .اصلا نمیشه این 2 رو با هم مقایسه کرد!!!! چون دایموند یه چیزه دیگس !!
    مبارکتون هم باشه .

موفق باشید.
    سلام.

من لینک رو دوباره نگاه کردم اشتباهی نکرده بودم.ضمنا" الان دیگه واقعا" مطمئن شدم که دقت نمیکنید !!!اگه یکبار دیگه بخونی متوجه مبشی که من در مورد عکس امنیا صحبت کردم نه دایموند!!!حالا یه توضیح بدید که کجای حرفم بی منطقه؟!!!!
    ممنونم از تبریکتون در چه موردش میخواهید بدونید که من بتونم در خدمتتون باشم؟
    چیزی که در حال حاضر میتونم خدمتتون عرض کنم که واقعا" در مقایسه با پرو معمولی عالی شده قابلیت زاویه دار کردن اسکرین در موقع استفاده از کیبرده.اما اگر مورد خاص دیگه ای مد نظرتون باشه در خدمتم.

شاد و پیروز باشید.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من سه صفحه ي اخر را به صورت مختصر مطالعه کردم.......
    بحث خيلي پيچيده شده...اين جا تاپيک تاچ دياموند ميباشد ولي بحث رفته روي اي900 و ايکس1 البته خوبه اخه به اطلاعاتمون اضاف ميشه.
    حالا به نظره من اي900 بهتر از تاچ دياموند ميباشد چون تاچ دياموند در طراحي بدنه بسيار ضعيف ميباشد و براي من که دوست دارم گوشي سالم بمونه اصلن خوب نيست(به علت برامدگي هايي که در پشت داره زود خش ميفته و اذيت ميکنه).در کل اگه امکانات هر دو گوشي را هم در نظر بگيريم اي900 بهتر عمل کرده به خصوص با توجه به قيمتي که داره.
    ولي در مورد ايکس1 بايد بگم که به کل از هر دو گوشي (تاچ دياموند و اي900)بهتر ميباشد.ايکس1 کيفيت ال سي ديش بسيار عالي ميباشد.يه کيبرد بسيار خوبم داره که به نظره من بودن کيبرد يه خوبي به حساب مياد دوستان شما بايد با کيبرد مدتي کار کنيد تا به ويژگي هاش پي ببرين.در ضمن محيط زيباي ايکس1 را هم فراموش نکنيد که باعث ميشه ديرتر از گوشي خسته بشيم.البته در این مورد اچ تی سی هم چیزی کم نداره.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام.

من لینک رو دوباره نگاه کردم اشتباهی نکرده بودم.ضمنا" الان دیگه واقعا" مطمئن شدم که دقت نمیکنید !!!اگه یکبار دیگه بخونی متوجه مبشی که من در مورد عکس امنیا صحبت کردم نه دایموند!!!حالا یه توضیح بدید که کجای حرفم بی منطقه؟!!!!
    ممنونم از تبریکتون در چه موردش میخواهید بدونید که من بتونم در خدمتتون باشم؟
    چیزی که در حال حاضر میتونم خدمتتون عرض کنم که واقعا" در مقایسه با پرو معمولی عالی شده قابلیت زاویه دار کردن اسکرین در موقع استفاده از کیبرده.اما اگر مورد خاص دیگه ای مد نظرتون باشه در خدمتم.

شاد و پیروز باشید.
    خب دوست من شما در پستتون گفتید که عکس دایموند رو اشتباه گذاشته که درست بود!!!!
    بعد گفتید که دایموند رتبه اش 4 هست در صورتی که در پرانتز 2 نوشته .
    خب اینایی که گفتید بی منطق بود دیگه !!!
    خب یه سری اطلاعات از نوع بدنه و مرغوبیت جنسش و سرعت گوشی و دوربین و از این چیزا .
    راستی بازار موبایل و کامپیوتر به شدت خوابیده و تا چند وقت دیگه همینطوری خواهد موند وگرنه شما پرو 2 رو با این قیمت نمیخریدی.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان خواهش از بحث های انحرافی پرهیز کنید !! منم خسته شدم ! به کلوپ HTC TOUCH Diamond سر می زنم در مورد پرو2 بحث شده !
    فقط یه یادآوری !

10. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خب دوست من شما در پستتون گفتید که عکس دایموند رو اشتباه گذاشته که درست بود!!!!
    بعد گفتید که دایموند رتبه اش 4 هست در صورتی که در پرانتز 2 نوشته .
    خب اینایی که گفتید بی منطق بود دیگه !!!
    خب یه سری اطلاعات از نوع بدنه و مرغوبیت جنسش و سرعت گوشی و دوربین و از این چیزا .
    راستی بازار موبایل و کامپیوتر به شدت خوابیده و تا چند وقت دیگه همینطوری خواهد موند وگرنه شما پرو 2 رو با این قیمت نمیخریدی.
    سلام.
    آقا مثل اینکه یا من نمیدونم چه جوری باید بگم یا شما اصلا" نمیخونی!!!!
    بابا من توی پستم گفتم عکس امنیا رو اشتباهی چاپ کرده نه دایموند
    اما در مورد عدد 2 داخل پرانتز هم اگر دقت کنی و بخونی متوجه میشی که اون فقط مال یک ماه گذشته هست نه اینکه پرفروشترین گوشی سال.!!!!
    به هر حال من که دیگه ادامه نمیدم چون دوستان و حتی خود من خسته شدیم.در مورد تاچ پرو 2 هم چشم در تاپیک مربوط به خودش توضیح میدم.

یا علی .

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بابا حداقل در مورد Diamond2 صحبت کنید خواهشا"

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بابا حداقل در مورد Diamond2 صحبت کنید خواهشا"

سلام.

من خودم به شخصه قبول دارم که بحث تاپیک به انحراف کشیده شده . و بنده از طرف خودم از دوستان عذرخواهی میکنم اما شما برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید به تاپیک دایموند 2 مراجعه کنید اینجا به اصطلاح دایموند بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •