تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 104 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام. 22-23 تو این بازی و در رزولوشن پایین برای این کارت مقدار خیلی کمیه. سیستم جناب takotokیک مشکل داره که باید حل بشه.
    نتیجه ای که تست کننده بازی به عنوان بنچمارک می ده با خود بازی همیشه تفاوت داره. حتی در 1024x768 هم این نتیجه برای بنچمارک اونقدرها غیر طبیعی نیست. نمیشه به طور قطع گفت سیستم ایشون مشکل داره.

باید با بقیه بازیها هم تست کنید، حتما هم از نسخه Catalyst 8.7 استفاده کنید.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقيقا هميني كه stream عزيز ميگه مثلا من با X800 توي 3Dmark06 فقط 2000 نمره آوردم ولي مثلا Need for speed pro street و بعضي بازيهاي ديگه رو براحتي اجرا ميكنم با اينكه سيستمم مال عهد بوقه

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نتیجه ای که تست کننده بازی به عنوان بنچمارک می ده با خود بازی همیشه تفاوت داره. حتی در 1024x768 هم این نتیجه برای بنچمارک اونقدرها غیر طبیعی نیست. نمیشه به طور قطع گفت سیستم ایشون مشکل داره.

باید با بقیه بازیها هم تست کنید، حتما هم از نسخه Catalyst 8.7 استفاده کنید.
    سلام دوستان

gears of war رو هم تست کردم . دموی مرحله اخرش( همونکه با ماشین میرن سر پل معلق ) رو با 1280*1024 تست کردم همه تنظیمات هم تا اخر زیاد کردم، بد بود و تیک میزد. بعد 1024*768 بازم تیک میزد کمتر . بعد تکتچر رو از highest گذاشتم روی high خیلی بهتر شد و وقتی شادو و یکی دیگه رو مدیوم کردم دیگه تیک نزد.

بازی انریل تورنومنت 3 رو عالی با رزولولیشن 1280*1024 با بالاترین تنظیمات اجرا کرد البته lcd من یکم قدیمیه و رزولیشن بالاتری نداره که تست کنم.

coll of duty4 رو هم عالی با اخر تنظیمات (به جز انتی الیازینگ)اجرا کرد با رزولیشن 1280* 1024 البته در رزولیشن 1024*768 به نظر بهتر بود اما 1280*1024 هم تیک تابلو حداقل نداشت اگر هم بود خیلی جزئی بود( با وسواس زیاد باید می گفتی تیکه). حتی اون مرحله که با چند تا هلیکوپتر به شهر حمله می کنن رو هم رفتم . این بازی رو واقعا عالی اجرا کرد و من رو یه ذره امیدوار کرد.

بازی سیاره گمشده lostplanet رو با dx10 اجرا کردم . تمام تنظیمات به جز انتی الیازینگ رو بالا بردم رو رزولیشن 1024*768 . بازی رو از اولش تا اونجایی که یه موجود بزرگ میاد رفتم و fps معمولا بین 35 تا 45 بود البته من بازی بلد نبودم و نتونستم جلوتر برم( اینجاش همون اولای بازی هست)ولی این قوله به نظر گرافیکش بالا بود دموی اولش هم نسبتا خوب بود از نظر تحرک.

ایا این بازی ها از نظر ساختار گرافیکی مختلف اند و مثلا COOL OF DUTY4 و انریل تورنمنت 3 گرافیکشون پایین تره و بقیه بالاتر یا اینکه مثلا این بازی ها با کارتم سازگار ترند و بقیه سازگار نیستند و یا ... ؟

کلا این کارت اونقدر ها هم که می گن قدرتمند به نظر نیومد و واقعا من رو ناراحت کرد . البته شاید اگه این قدر در نظرم بزرگ نمی شد ممکن بود به نظرم عالی هم بیاد . راستش من قبل از خرید این کارت چند تا مقایسه دیده بودم که این کارت رو هم ردیف 3870x2 کرده بودن و 3870x2 رو بهتر از 9800gtx که بازی world in conflict رو بدون AA در حالت VERYHIGH در رزولیشن1280*1024 با فریم بالای 40 تا اجرا کرده بود.

فردا می خوام دراور 8.7 رو دانلود کنم . الان 8.5 هست فکر کنم . تا ببینم بهتر می شه یا نه ...
    ممنون از نظرات گلتون و راهنمایی های مفیدتون مخصوصا اقا ارمان عزیز و بزرگوار که این چند روز حسابی مزاحمشون شدم
    Last edited by takotok; 08-08-2008 at 08:53.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

gears of war رو هم تست کردم . دموی مرحله اخرش( همونکه با ماشین میرن سر پل معلق ) رو با 1280*1024 تست کردم همه تنظیمات هم تا اخر زیاد کردم، بد بود و تیک میزد. بعد 1024*768 بازم تیک میزد کمتر . بعد تکتچر رو از highest گذاشتم روی high خیلی بهتر شد و وقتی شادو و یکی دیگه رو مدیوم کردم دیگه تیک نزد.

بازی انریل تورنومنت 3 رو عالی با رزولولیشن 1280*1024 با بالاترین تنظیمات اجرا کرد البته lcd من یکم قدیمیه و رزولیشن بالاتری نداره که تست کنم.

coll of duty4 رو هم عالی با اخر تنظیمات (به جز انتی الیازینگ)اجرا کرد با رزولیشن 1280* 1024 البته در رزولیشن 1024*768 به نظر بهتر بود اما 1280*1024 هم تیک تابلو حداقل نداشت اگر هم بود خیلی جزئی بود( با وسواس زیاد باید می گفتی تیکه). حتی اون مرحله که با چند تا هلیکوپتر به شهر حمله می کنن رو هم رفتم . این بازی رو واقعا عالی اجرا کرد و من رو یه ذره امیدوار کرد.

بازی سیاره گمشده lostplanet رو با dx10 اجرا کردم . تمام تنظیمات به جز انتی الیازینگ رو بالا بردم رو رزولیشن 1024*768 . بازی رو از اولش تا اونجایی که یه موجود بزرگ میاد رفتم و fps معمولا بین 35 تا 45 بود البته من بازی بلد نبودم و نتونستم جلوتر برم( اینجاش همون اولای بازی هست)ولی این قوله به نظر گرافیکش بالا بود دموی اولش هم نسبتا خوب بود از نظر تحرک.
    این چهار مورد تقریبا طبیعی هستند.

ایا این بازی ها از نظر ساختار گرافیکی مختلف اند و مثلا COOL OF DUTY4 و انریل تورنمنت 3 گرافیکشون پایین تره و بقیه بالاتر یا اینکه مثلا این بازی ها با کارتم سازگار ترند و بقیه سازگار نیستند و یا ... ؟
    مسلما بازیها از نظر ساختار گرافیکی متفاوت هستند، هر کدوم Engine های مختلفی دارند و تمرکز اونها روی منابع سیستم هم متفاوته که باعث میشه روی سیستم های مختلف نتایج متفاوتی رو ببینید.

کلا این کارت اونقدر ها هم که می گن قدرتمند به نظر نیومد و واقعا من رو ناراحت کرد . البته شاید اگه این قدر در نظرم بزرگ نمی شد ممکن بود به نظرم عالی هم بیاد . راستش من قبل از خرید این کارت چند تا مقایسه دیده بودم که این کارت رو هم ردیف 3870x2 کرده بودن و 3870x2 رو بهتر از 9800gtx که بازی world in conflict رو بدون AA در حالت VERYHIGH در رزولیشن1280*1024 با فریم بالای 40 تا اجرا کرده بود.
    کارت گرافیک شما در حالت کلی از 9800GTX قوی تره. خیلی به اون بنچمارک هم توجه نکنید اگه قرار بود کارتهایی مثل 9800GTX یا 4850 بتونند همچین نتایجی داشته باشند دیگه نیازی کارتهای قوی تر مثل Geforce GTX 280 در حالت SLI و 3way SLI نبود!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

کارت گرافیک شما در حالت کلی از 9800GTX قوی تره. خیلی به اون بنچمارک هم توجه نکنید اگه قرار بود کارتهایی مثل 9800GTX یا 4850 بتونند همچین نتایجی داشته باشند دیگه نیازی کارتهای قوی تر مثل Geforce GTX 280 در حالت SLI و 3way SLI نبود!
    به اضافه اینکه سیستمی که در سایتها ازش تست میگیرن دارای قطعات بسیار قدرتمند و خنک کنندگی قوی هست.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. من cod4 رو با بالا ترین سطح جزییات و با aa,af بازی کردم. و کوچکترین اثری از کند شدن ندیدم. assasin creed , crysis
    رو هم به همین شکل.و حتی یک بار هم احساس نکردم که کارت گرافیک کنده. البته شاید این اختلاف به خاطر سایر اجزا باشه. پردازنده من 8200 intel eو 2گیگ رم دارم
    Last edited by alborz_k; 08-08-2008 at 01:25.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من کارت 4850 خریدم . بازی world in conflict رو اجرا کردم و با تست کننده خود بازی اون رو در رزولیشن 1024*768 با very high بدون انتی الیازینگ . جواب افتضاح بود و 16 (گزینه اولی 16 بود ) بعد دوباره بدون انتی الیازینگ با high تست کردم . جواب باز هم افتضاح حدود 23 25 بود . بعد مدیوم خواستم کنم که پیغام داد باید بین dx10 و dx9 باشی و رسیت کنی که من هم قبول نکردم.

ایا واقعا قدرت این گرافیک اینقدر پایینه ؟؟؟

سیستم:
    4850 sapphire 512mb gddr3
    2 gig ram
    cpu : 2180
    ویندوز ویستا سرویس پک 1
    (پاورم که گفتم شاید مربوط باشه رو هم می نویسم که سیلوراستون 580 هست که اگه کسی تونست اطلاعاتی ازش پیدا کنه خبرم کنه . سریالش هم sst-st580 هست)

اخه من دوستم 8800gt داره این بازی باسش حلو هست ( به قول خودش)
    کابل 6 پین pci-e رو وصل کردی دیگه؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

یک از دوستان به نکته جالبی اشاره کردند که یک کارت Sapphire 4870 گرفتند و روی باکس کارت بجای DX10.1 و SM4.1 نسخه های DX10 و SM4 درج شده.لازم به ذکر هست که این هم یکی از کارهای عجیب Sapphire هست و هیچ گونه نسخه تقلبی در کار نیست.

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    کد:

کد:
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

فردا می خوام دراور 8.7 رو دانلود کنم . الان 8.5 هست فکر کنم . تا ببینم بهتر می شه یا نه ...
    ممنون از نظرات گلتون و راهنمایی های مفیدتون مخصوصا اقا رامین عزیز و بزرگوار که این چند روز حسابی مزاحمشون شدم
    من با 3870 call of duty 4 تو رزولوشن 1280* 1024 با تمام تنظیمات حداکثر بدون انتی الیاژینگ DX10 راحت بالای 60 فریم میگیریم

11. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این چهار مورد تقریبا طبیعی هستند.

مسلما بازیها از نظر ساختار گرافیکی متفاوت هستند، هر کدوم Engine های مختلفی دارند و تمرکز اونها روی منابع سیستم هم متفاوته که باعث میشه روی سیستم های مختلف نتایج متفاوتی رو ببینید.

سلام ممنون . بله واقعا اگه این نتایج واقعی باشه کی دیگه اون همه پول خرج می کنه ... به نظر من دوستان مثل من گول این پنجمارک ها رو نخورن یعنی خیلی دقیق تر به این پنج مارک ها توجه کنند تا بعدا پشیمون نشن چون اگه ادم از همون اول بدونه چی داره می خره حالا هر چی باشه حداقل بعدا پشیمون نمی شه
    من درایور 8.7 رو هم نصب کردم اما تفاوت چندان مشخصی حس نکردم . بازی WORLD IN CONFLICT هم توی تست گرافیکش تصویرها به نظر بهتر رسید مخصوصا دود ها که شاید درایور باعث بود اما نتیجه تغییری نکرد و توی اون صحنه انفجار بزرک و بمبارون هواپیماها فریم به زیر 5 هم رسید.

می شه یه راهنمایی ایی بکنید حالا ما با همین سیستم کدوم گزینه های گرافیکی رو اگر کم کنیم برای بازی کردن به صرفه تره ؟ منظورم اینه که مثلا اگه قرار همشون رو بزاریم مدیوم تا راحت اجرا بشه خوب یک یا دو گزینه که تاثیر کمتری دارن رو بی اثر کنیم عوضش بقیه رو با HIGH اجرا کنیم تا افت فریم نداشته باشیم . البته میدونم جاش اینجا نیست . اگه می شه یه تاپیک معرفی کنید . خیلی خیلی ممنون از توجه شما.

سلام. من cod4 رو با بالا ترین سطح جزییات و با aa,af بازی کردم. و کوچکترین اثری از کند شدن ندیدم. assasin creed , crysis
    رو هم به همین شکل.و حتی یک بار هم احساس نکردم که کارت گرافیک کنده. البته شاید این اختلاف به خاطر سایر اجزا باشه. پردازنده من 8200 intel eو 2گیگ رم دارم
    سلام
    شما بازی کراسیس رو روی ویستا اجرا کردید با veryhigh در رزولیشن 1280*1024 ؟ چون xp شادر4 و dx10 نداره ...
    من کراسیس رو با veryhigh در 1280*1024 اجرا کردم بدون AA واقعا نمی شد بازی کرد اونجایی که نزدیک طلوع افتاب از جنگل ها بیرون میره یکدفعه دم ساحل تیر اندازی می شه . شلوغی صحنه باعث شد اونقدر تیک ها بالا بره که باختم .
    بعد در رزولیشن 1024*768 اجرا کردم همون ساحل، تقریبا مثل قبلی بود . چندتا گزینه رو high کردم فایده نکرد کلا تنظیماتش رو high گذاشتم خیلی بهتر شد و تقریبا دیگه تیک نزد.
    نمی دونم cpu دیگه چقدر اخه مگه تاثیر می تونه داشته باشه چون veryhigh واقعا تصاویر طبیعی بودن و معلوم بود که چقدر این گرافیک بالاتر از high هست طوری که ادم از نگاه کردن به مناظر و افکت های تصویری خسته نمی شد و این کار ها مربوط به گرافیک می شه فکدر کنم...
    اکه می شه دقیق تر بفرمایین کراسیس رو چطور اجرا کردید...

کابل 6 پین pci-e رو وصل کردی دیگه؟
    سلام
    بله عزیزم

من با 3870 call of duty 4 تو رزولوشن 1280* 1024 با تمام تنظیمات حداکثر بدون انتی الیاژینگ DX10 راحت بالای 60 فریم میگیریم
    سلام
    می شه بگید چطوری می شه فریم این بازی رو بدست اورد من خیلی تو اپشن گشتم پیدا نکردم
    ممنون می شم

یک از دوستان به نکته جالبی اشاره کردند که یک کارت Sapphire 4870 گرفتند و روی باکس کارت بجای DX10.1 و SM4.1 نسخه های DX10 و SM4 درج شده.لازم به ذکر هست که این هم یکی از کارهای عجیب Sapphire هست و هیچ گونه نسخه تقلبی در کار نیست.
    سلام
    4850 هم مهین طوره ... این معنی اش چیه؟ ... چرا dx10 و شادر 4 زده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •