سلام دوستان
gears of war رو هم تست کردم . دموی مرحله اخرش( همونکه با ماشین میرن سر پل معلق ) رو با 1280*1024 تست کردم همه تنظیمات هم تا اخر زیاد کردم، بد بود و تیک میزد. بعد 1024*768 بازم تیک میزد کمتر . بعد تکتچر رو از highest گذاشتم روی high خیلی بهتر شد و وقتی شادو و یکی دیگه رو مدیوم کردم دیگه تیک نزد.
بازی انریل تورنومنت 3 رو عالی با رزولولیشن 1280*1024 با بالاترین تنظیمات اجرا کرد البته lcd من یکم قدیمیه و رزولیشن بالاتری نداره که تست کنم.
coll of duty4 رو هم عالی با اخر تنظیمات (به جز انتی الیازینگ)اجرا کرد با رزولیشن 1280* 1024 البته در رزولیشن 1024*768 به نظر بهتر بود اما 1280*1024 هم تیک تابلو حداقل نداشت اگر هم بود خیلی جزئی بود( با وسواس زیاد باید می گفتی تیکه). حتی اون مرحله که با چند تا هلیکوپتر به شهر حمله می کنن رو هم رفتم . این بازی رو واقعا عالی اجرا کرد و من رو یه ذره امیدوار کرد.
بازی سیاره گمشده lostplanet رو با dx10 اجرا کردم . تمام تنظیمات به جز انتی الیازینگ رو بالا بردم رو رزولیشن 1024*768 . بازی رو از اولش تا اونجایی که یه موجود بزرگ میاد رفتم و fps معمولا بین 35 تا 45 بود البته من بازی بلد نبودم و نتونستم جلوتر برم( اینجاش همون اولای بازی هست)ولی این قوله به نظر گرافیکش بالا بود دموی اولش هم نسبتا خوب بود از نظر تحرک.
ایا این بازی ها از نظر ساختار گرافیکی مختلف اند و مثلا COOL OF DUTY4 و انریل تورنمنت 3 گرافیکشون پایین تره و بقیه بالاتر یا اینکه مثلا این بازی ها با کارتم سازگار ترند و بقیه سازگار نیستند و یا ... ؟
کلا این کارت اونقدر ها هم که می گن قدرتمند به نظر نیومد و واقعا من رو ناراحت کرد . البته شاید اگه این قدر در نظرم بزرگ نمی شد ممکن بود به نظرم عالی هم بیاد . راستش من قبل از خرید این کارت چند تا مقایسه دیده بودم که این کارت رو هم ردیف 3870x2 کرده بودن و 3870x2 رو بهتر از 9800gtx که بازی world in conflict رو بدون AA در حالت VERYHIGH در رزولیشن1280*1024 با فریم بالای 40 تا اجرا کرده بود.
فردا می خوام دراور 8.7 رو دانلود کنم . الان 8.5 هست فکر کنم . تا ببینم بهتر می شه یا نه ...
ممنون از نظرات گلتون و راهنمایی های مفیدتون مخصوصا اقا رامین عزیز و بزرگوار که این چند روز حسابی مزاحمشون شدم