دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.
دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.
براي دريافت پاسخ بايد صبر كنيد.اگر كسي از دوستان اطلاعي در خصوص پرسش شما داشته باشه راهنمايي ميكنه و در غير اينصورت ممكنه پاسخي براي پرسش مطرح شده داده نشه.
تست سایت matousec در آغاز سال 1387
قبلا در مورد مقایسه فایروالها و تست های سایت matousec در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی داده بودم
با انتشار نسخه های جدید محصولات امنیتی و فایروال ها ، سایت matousec هم تست های خود را بر روی آنها انجام داد
بهترین عملکرد را ورژن جدید محصول رایگان Comodo Internet Security داشت
که توانست ضمن گذارندن تمامی مراحل بیشترین امتیاز را کسب کند و بالاتر از Online Armor Personal Firewall قرار گیرد
اتپوست هم در تست های جدید از نسخه Outpost Security Suite Pro بجای Outpost Firewall Pro استفاده کرد
و توانست رتبه سوم را از آن خود کند ... در کل سه فایروال فوق در یک سطح بودند و درجه عالی را گرفتند
در بین فایروالهایی که درجه خیلی خوب دریافت کردند صرفا یک تغییر نسبت به تست گذشته دیده میشود
آن هم ورود برنامه Malware Defender 2.0.5 بود که در اولین حضور خود نتیجه بسیار خوب را کسب کرد
منهای توضیحات گفته شده تغییر خاصی در جدول برنده ها دیده نشد
اما نکته جالب جدول بازنده هاست جایی که نام های بزرگی را انجا می بینیم
با ورود ورژن 4 محصول ESET Smart Security تصور کردم فایروال آن پیشرفت کرده اما به مرور زمان متوجه باگ های عجیب آن شدم
این باگ ها حتی در نسخه ESET Smart Security 4.0.417 رفع نشد که شما شاهد عملکرد آن هستید
نسخه رایگان فایروال ZoneAlarm Free Firewall 8.0.298 هم عملکرد بسیار ضعیغی دارد که تفاوت آن را با نسخه پولی آن نشان میدهد
( برخلاف فایروال Online Armor که هر دو نسخه پولی و رایگان آن در سطح بالایی هستند )
بیت دیفندر هم با عرضه BitDefender Internet Security 12.0.12 نتوانست کاری بکند و در جدول بازنده ها باقی ماند
بهرحال امیدوارم روزی این نام های بزرگ از فایروالهای خوبی بهره ببرند
چون متاسفانه کاربران زیادی از نسخه اینترنت سکیوریتی آنها استفاده میکنند و در معرض خطر قرار میگیرند
موفق باشید
الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام Kaspersky Internet Security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟
و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟
دوست عزیز کسپرسکی هیچگونه تنزل کیفی نداشته
فقط چون یک محصول جدید اضافه شده که درصد شناسایی بالاتری داشته ، بالاتر از کسپرسکی قرار گرفته
رتبه که در این تست ها اصلا مهم نیست ... مهم درجه و میزان شناسایی تهدیدات است
در این تستها بیش از هز چیز میزان درصد شناسایی تهدیدات مهم هستش و مرحله تست در رتبه بعدی قرار دارد
در ضمن مرحله نهم و دهم تست های بسیار تخصصی هستند( بالخص مرحله 10 )
و بیشتر هم به نوع خاصی از حملات داخلی به خود فایروال اشاره داره
در اینترنت سکیوریتی ها معمولا بخش آنتی ویروس وظیفه دفاعی از فایروال رو تکمیل میکنه ( که در این تست لحاظ نمیشود )
اگر مشاهده کنید حتی اینترنت سکیوریتی اتپوست هم تا مرحله نهم آمده
Last edited by majid20; 12-04-2009 at 01:41.
سلام
من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
انتی ویروس من هم nod32 ورژن 4 است
پیشنهاد شما چیست؟
البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
اگه به اینترنت وصل نمیشه پس فایروال واسه چی میخوای ؟
البته متوجه نشدم که moslem.b جوابتون را دادند . در تایید ایشون یک فایروال وظیفه کنترل ورود و خروج اطلاعاتی را دارد که از طریق اینترنت و سیستم مبادله میشوند. بنابراین نصب فایروال رو سیستمی که اینترنت نداره کاربیهوده ای فقط موجب سنگینی محصول میشه.
Last edited by omid-p30; 12-04-2009 at 08:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)