تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 97 اولاول ... 192526272829303132333979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
    دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.

دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.
    براي دريافت پاسخ بايد صبر كنيد.اگر كسي از دوستان اطلاعي در خصوص پرسش شما داشته باشه راهنمايي ميكنه و در غير اينصورت ممكنه پاسخي براي پرسش مطرح شده داده نشه.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست سایت matousec در آغاز سال 1387

قبلا در مورد مقایسه فایروالها و تست های سایت matousec در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی داده بودم

با انتشار نسخه های جدید محصولات امنیتی و فایروال ها ، سایت matousec هم تست های خود را بر روی آنها انجام داد

بهترین عملکرد را ورژن جدید محصول رایگان Comodo Internet Security داشت

که توانست ضمن گذارندن تمامی مراحل بیشترین امتیاز را کسب کند و بالاتر از Online Armor Personal Firewall قرار گیرد

اتپوست هم در تست های جدید از نسخه Outpost Security Suite Pro بجای Outpost Firewall Pro استفاده کرد

و توانست رتبه سوم را از آن خود کند ... در کل سه فایروال فوق در یک سطح بودند و درجه عالی را گرفتند

در بین فایروالهایی که درجه خیلی خوب دریافت کردند صرفا یک تغییر نسبت به تست گذشته دیده میشود

آن هم ورود برنامه Malware Defender 2.0.5 بود که در اولین حضور خود نتیجه بسیار خوب را کسب کرد

منهای توضیحات گفته شده تغییر خاصی در جدول برنده ها دیده نشد

اما نکته جالب جدول بازنده هاست جایی که نام های بزرگی را انجا می بینیم

با ورود ورژن 4 محصول ESET Smart Security تصور کردم فایروال آن پیشرفت کرده اما به مرور زمان متوجه باگ های عجیب آن شدم

این باگ ها حتی در نسخه ESET Smart Security 4.0.417 رفع نشد که شما شاهد عملکرد آن هستید

نسخه رایگان فایروال ZoneAlarm Free Firewall 8.0.298 هم عملکرد بسیار ضعیغی دارد که تفاوت آن را با نسخه پولی آن نشان میدهد

( برخلاف فایروال Online Armor که هر دو نسخه پولی و رایگان آن در سطح بالایی هستند )

بیت دیفندر هم با عرضه BitDefender Internet Security 12.0.12 نتوانست کاری بکند و در جدول بازنده ها باقی ماند

بهرحال امیدوارم روزی این نام های بزرگ از فایروالهای خوبی بهره ببرند

چون متاسفانه کاربران زیادی از نسخه اینترنت سکیوریتی آنها استفاده میکنند و در معرض خطر قرار میگیرند

موفق باشید

7. 6 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام Kaspersky Internet Security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟

و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام kaspersky internet security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟

و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟
    دوست عزیز کسپرسکی هیچگونه تنزل کیفی نداشته

فقط چون یک محصول جدید اضافه شده که درصد شناسایی بالاتری داشته ، بالاتر از کسپرسکی قرار گرفته

رتبه که در این تست ها اصلا مهم نیست ... مهم درجه و میزان شناسایی تهدیدات است

در این تستها بیش از هز چیز میزان درصد شناسایی تهدیدات مهم هستش و مرحله تست در رتبه بعدی قرار دارد

در ضمن مرحله نهم و دهم تست های بسیار تخصصی هستند( بالخص مرحله 10 )

و بیشتر هم به نوع خاصی از حملات داخلی به خود فایروال اشاره داره

در اینترنت سکیوریتی ها معمولا بخش آنتی ویروس وظیفه دفاعی از فایروال رو تکمیل میکنه ( که در این تست لحاظ نمیشود )

اگر مشاهده کنید حتی اینترنت سکیوریتی اتپوست هم تا مرحله نهم آمده
    Last edited by majid20; 12-04-2009 at 01:41.

10. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
    انتی ویروس من هم nod32 ورژن 4 است
    پیشنهاد شما چیست؟
    البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
    پیشنهاد شما چیست؟
    البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
    اگه به اینترنت وصل نمیشه پس فایروال واسه چی میخوای ؟

13. این کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    پیشنهاد شما چیست؟
    البته متوجه نشدم که moslem.b جوابتون را دادند . در تایید ایشون یک فایروال وظیفه کنترل ورود و خروج اطلاعاتی را دارد که از طریق اینترنت و سیستم مبادله میشوند. بنابراین نصب فایروال رو سیستمی که اینترنت نداره کاربیهوده ای فقط موجب سنگینی محصول میشه.
    Last edited by omid-p30; 12-04-2009 at 08:04.

15. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •